Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
magdutah spune:
Amma sanatate multa ! Sa treci cu bine operatia ! Si sa dea Domnul sa fie singurul necaz pe anul asta !
De la noi multe : si
Magda Matei 9.04.2007
roxanici spune:
Ammo, , ramai cum ai fost pana acum, adica optimista. si cine e dom'le Fatalite asta? nu putea sa aleaga pe altcineva? sau mai bine sa nu mai aleaga pe nimeni.
Eliana, hai ca iti zic io vo 2, io am fost de acord cu suzica, tu nu
si cu sucuri de fructe la inceputul diversificarii. BTW sfaturi cum sa scapam de suzica asta, are cineva? ca taaaaaaaaaare greu e.
Sanatate la pitici si neaparat sa ne povestesti peripetiile din seara asta.
Doina, Bianca, Carmen, bravo la copilasi, fac o multiiiime de chestii.
Bicky, nici un semn de dinte, nimic?! mi-a placut aia cu puzzle=ul, bine zis.
- rares a facut ieri 5-6 pasi singurel dar a fost intamplare, sunt sigura ca nu se va mai repeta. Eram cu matza in fatza lui si am ridicat-o pe matza in 2 labe si el a incercat sa vina spre ea si a si reusit. A facut 2 pasi, s-a clatinat, inca 2, iar s-a clatinat, inca 2 si apoi s-a lasat jos. Nu trec in calendar dar tin minte.
- mi s-a ars blenderu de mana . Daca cumva va bate gandul sa tocati canre de vita(cruda) cu el sa nu o faceti sau nu lasati sotul sa faca asta. Io mai tocasem carne cruda dar el a reusit sa prajeasca blenderul.
Daraban, rusinica noua ca nu am reusit sa te trecem in listuta, mai da odata datele te rog si promit ca io cu manuta mea le scriu acolo.
Tzuna, poze, sa vedem poze de la zoo.
Krissy ce bine ne-ai categorisit,io cred ca ma calific sa fac parte din fiecare categorie descrisa de tine
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
MamyMara spune:
Buna Ziua!
Dupa luni de zile in care ne-am informat de la voi, ne-am hotarat sa ne alaturam. Bebe Mara a venit pe la noi pe 3 APRILIE 2007...acum avem 10 luni si 3 dinti cu GREEEU dobandti. Odata cu dintii ei dobandesc eu fire albe.
ioanaradu spune:
buna fetele,
pup pe toata lumea si in stanga si in dreapta, pe toti picii bolnaviori si mamicile rabdatoare.
Amma nu putem fi alaturi cu tine decat cu gandul si sa ne rugam.
Marta zic si eu: poate n-ar fi rau sa-i faci un ekg lui victor. asa, pt linistea ta.
pe muciosi nu-i nominalizez dar le urez muuuulta sanatate.
despre intorsul la serviciu nu comentez, dar pot sa le incurajez pe toate fetele care incep. stiu ca e greu, dar nu e imposibil. in orice exista o parte buna si una mai putin buna. deci ... mult succes si putere de munca va doresc!
despre simpatii pai ... este inevitabil sa se formeze, dar asta nu inseamna ca sunt bisericute. mi s-a parut OK cum a spus biky, treaba cu piesele de puzzle. acum, chiar nu se poate sa fim toti la fel, ca ori ne-am duce de rapa, ori ar merge totul struna.
acum despre noi, adica despre matei:
se cacaceste la olita . face si pisu la olita, dar doar dupa ce se trezeste. pe d-l kk il anunta, ne striga si face ca si cum s-ar screme. asa stim ca a sosit timpul.
In rest, face PA cu manuta de fiecare data cand iese careva pe usa si saluta, tot de fiecare data cand intram pe usa. Nu conteaza ca iesi pe usa si intri iar intr-un minut, el iti face PA si te saluta. Pasi singur face tot cate 5-6, reuseste sa mearga si mai mult, dar este destul de nesigur. Merge ce merge dupa care cauta disperat sprijin. Cu mancatul stam bine, adica daca vrea mananca de rupe castroanele, daca nu, GREVA scrie pe el. In general mananca bine, dar se mai si sclifoseste.
va pup!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
Ei Roxana... deci erau pareri diferite, da' memoria ma lasa...
Si iete ca nu ne-am facut bagajele si am plecat...
Exemple sunt f.f. multe...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ioanaradu spune:
Cu suzi e prieten si Matei, dar acum nu i-o mai dam decat la culcare. In rest nu pare sa-i duca lipsa, insa la culcare o cauta si o cauta si se fatzaie, deci vom vedea cum reusim sa-l dezvatam. Nepotica noastra plangea dupa suzi si la 3 ani, sper sa nu ajungem asa.
Roxanici daca te incalzeste cu ceva si noi suntem la al doilea blender, insa acum nu prea mai blenduim.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Krissy spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Fetelor, merci de gandurile bune...merci ca va ganditi la mine.Chiar reusiti sa ma impresionati, mama voastra.
Azi m-a sunat...Cristina...Krissy, Kitty...imi cer mii de scuze, dar eram la magazin cu copilul in bratze, dupa un control in care am mai aflat neshte chestii...si auzeam si prost.Deci nu stiu cine.Eu am inteles Krissy, dar cum nu ma asteptam sa ma sune ea, ca stiam ca intra rar pe forum am zis ca e Kitty...
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Draga Amma, da, eu te-am sunat, eram in drum spre serviciu. Pacat ca nu ma auzeai bine (eu te-am auzit perfect) si ca erai ocupata, mi-ar fi placut sa vorbesc cu tine mai mult. Imi pare rau sa aflu ce turnura a luat sanatatea ta... Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul tau,insa cu o vorba buna si o incurajare doresc sa-ti fiu si eu aproape, desi prea mult nu stiu ce pot sa-ti spun... Cere cat mai multe opinii medicale, documenteaza-te, si apoi mergi pe mana doctorilor tai, urmeaza toate tratamentele posibile si ai sa vezi ca o sa fie bine. Sunt sigura ca baietelul tau o sa-ti dea forta si sens sa invingi boala! O sa ne rugam pentru sanatatea ta si o sa-ti fim cu toate alaturi. Inca o data multa sanatate si succes la operatie!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
gabi78 spune:
MamyMara Bine ai venit! In sfirsit o ploiesteanca! Iti spun eu ca oricum o sa iti spun si fetele primele 10 mesaje sunt monitorizate si intra mai tirziu...scrie mai repede inca 9 si apoi gata..scrii si apare!
Ama ..nu stiu cum sa te incurajez..."fii barbata Zoe!" Iti trimit numai ginduri bune!
Roxanici am uitat ca azi ai inceput serviciul! Tot inante! Iti vei gasi locul cu siguranta si totul va fi bine. Cu cine ziceai ca ramine Raresu mergaret?
Vazut Teo care arata toate cele si Raducu ca de obicei foarte zimbaret.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
MamyMara spune:
Multumesc de prmire Gabi78!
Ma steptam sa mai dureze, desi nu stiam cat pentru ca e prima data in viata mea cand intru pe un forum.
Vazand problemele Ammei brusc ma gandesc ca nu mai trebuie sa cracnesc de dntii Marei.
MULTA SANATATE AMMA!
gabi78 spune:
fetele, in ciuda sfaturilor primit de la voi..cum ca solutiile injectabile nu e bine sa fie administrate oral....eu i-am dat de 2 zile gluconolactat de calciu si magneziu, solutie injectabila. Ei bine dupa aceste 2 zile a inceput sa aiba kk moale..la el asta e destul de neobisnuit, pt ca el face gloante si pietre.
asa ca...ar putea sa fie de la acest calciu?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)