" CENTURA FOTONICA - CONSIDERATII STIINTIFICE "

" CENTURA FOTONICA - CONSIDERATII STIINTIFICE " | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

...pentru ca am luat-o pe cocoasa de la DC - isti si pentru ca , nu mi-am imaginat , ca documentarul va fi ignorat din cauza articolului , la recomandarea iilenei am mutat link-ul de la discutii generale - Religie, 11 septembrie, politica, guvern global ( unde am lasat doar documentarul ) , aici :

http://forum.naturist-life.ro/viewtopic.php?t=516&view=next

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Acuma sincer...nu te supara pe mine....daca ai sterge ''CONSIDERATII STIINTIFICE'' din titlu ar fi A OK....zau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Cam S.F. ! nu poate proba nimeni cat este adevar si cat fictiune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Si-uite-asa se umple webul cu elucubratii daca legi sectia de psihiatrie la net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Si-uite-asa se umple webul cu elucubratii daca legi sectia de psihiatrie la net.

Tot de la "sectia de psihiatrie" legata la net vine si documentarul de pe www.zeitgeistmovie.com ; dar e prea dificil ptr. oamenii sanatosi mintal , acel documentar nu il inteleg decat nebunii...
Sincer, nu am intalnit prosti - nebuni, insa invers destul de des ...
Acelasi for you !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by vandal

Acuma sincer...nu te supara pe mine....daca ai sterge ''CONSIDERATII STIINTIFICE'' din titlu ar fi A OK....zau....

Women nu poate sterge "consideratii stiintifice" deoarece titlul este preluat integral(vezi linkul de mai sus) si nu ii apartine;daca nu v-ati dat seama de acest lucru inseamna ca nu l-ati citit.
dar ca sa analizam titlul,din moment ce v-ati impiedicat de el;cu ce nu sunteti de acord : cu centura sau cu fotonica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by b.nica

quote:
Originally posted by vandal

Women nu poate sterge "consideratii stiintifice" deoarece titlul este preluat integral(vezi linkul de mai sus) si nu ii apartine;daca nu v-ati dat seama de acest lucru inseamna ca nu l-ati citit.
dar ca sa analizam titlul,din moment ce v-ati impiedicat de el;cu ce nu sunteti de acord : cu centura sau cu fotonica?

Mergi la inceput