Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
Frumoasa invitatie
,Raluca...dar,nu inteleg ce scie,lucru lesne de inteles ca doar e in greceste
!
Am trimis si eu un Calendar pe 2008 cu bebelusi...e "delicios"
Simo,mamica lui DAVID
,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
zozela spune:
Ce frumoasa e Ralu!!N-am vazut modelul asta pe la noi!!
Foarte frumoasa!!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
ralucaspm spune:
Eu ma gandesc un pic la botez pt ca aici isi boteaza copiii pe la 1 an sau si mai tarziu. Noi insa am vrut sa facem ca la noi si am facut botezul cand Ioanna avea 45 de zile si am fost cam in criza de timp. Plus ca eu nu prea puteam sa ies dupa ce am nascut ca trebuia sa o alaptez pe Ioanna destul de des.
Asa ca as vrea ca macar sa ma hotarasc dinainte ce mi-ar place si bineinteles sa le comand dupa ce nasc, daca totul merge bine, Doamne ajuta !
Cu restaurantul noi nu mai avem problema de data asta pt ca nu o sa dam petrecere pt ca suntem in doliu dupa socru. O sa facem masa in curtea bisericii, imediat dupa slujba.
Am fost la nunta unei prietene care tot asa era in doliu dupa mama ei si a fost linistit si placut. Si ea si sotul sunt destul de mult cu biserica, el e teolog si au frati, unchi preoti. Altfel nu imi surade deloc ideea sa las copilul nebotezat pana pe la 9 luni, cel putin.
Important e sa fie copilul crestinat.
P.S. Aici au botezat odata un copil marisor, care l-a sfarsit i-a spus serios preotului : "Multumesc, parinte ! "![]()
Raluca
30+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
Simo, pe Cristelnita scrie " Mergem la botez !" , iar in cutiuta e o hartie strinsa ca un evantai care are pe o parte poze cu Ioanna si pe ceallata parte e scrisa invitatia intr-un mod mai haois.
Raluca
30+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
Simo27 spune:
Si,Raluca,
LA MULTI ANI,IOANNEI!!!Sa-ti traiasca si sa fie cumintica!
LA MULTI ANI,celor ce poarta numele celor 3 Sfinti Ierarhi: VASILE,GRIGORE SI IOAN!
Simo,mamica lui DAVID
,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
Raluca frumoasa invitatia...
Simo27 super dragalas calendarul...ce bebelusi!!!

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
zozela spune:
Doamne-fetelor!!
Am primit mesajul urmator,acum o ora si abia acum l-am vazut!Sunt socata
Nu-mi pot reveni!!
"Am preeclampsie,sunt sanse foarte mari sa-mi faca cezariana AZI!Sa nu ma sune nimeni,n-am voie cu telefonul,am dat SMS pe furis.Mi-e foarte teama pentru Iulia!Naty"
Va rog sa nu o sunati sau sa-i trimiteti SMS-uri!Cum aflu ceva-va spun!Fetelor-haideti sa ne rugam pentru ele!!
Doamne ajuta-le pe Naty si pe micuta ei!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Kya spune:
Cris am vorbit.
Trimite-mi te rog un PM, sa luam legatura!
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
buna mamici...
luny-bafta la control sa vii numai cu vesti bune...
naty,stela-va pup si va diresc numai bine ,sa speram ca o sa reveniti cat mai repede la 'plapumioara' de acasa...
nicoleta-iti tinem si tie pumnii stransi stransi...
simonette-mai usor cu sarea ca nu-i bine...off nu-mi place deloc capitolul asta a inceput numai cu vesti proaste...
mami-f frumos localul...eu inca nu am hotarat nimic...ne-am gandit doar ca po sa fie in iunie...restul mai vedem...
deea-frumoasa burtica mai slabutz-o aratisuper
mussara-sa auzim de bine si ai grija cu gunoiul,da?!
sovi-cred ca este o idee buna cu botezul facut la curte...si noi ne-am gandit la chestia asta la inceput dar sigur o sa avem multi invitati,numai rudele apropiate cate sunt,plus prietenii plus colegi de serv de-ai soacamii care sigur nu lipsesc...si nu o sa avem loc si in plus ma gandesc si la deranjul facut la cat trebuie sa muncesc dupa...daca nu ai invitati multi e o idee super..
DD =zoze-m-a intristat msg tau...sper din toatainima sa fie bine naty cu iubita ei iulia...off ...o sa ma rog si eu pt ele si pt toti bebeii din burtici...fetelor daca aveti citit visul maicii domnului...ar trebui citit in fiecare zi...
va pup si aveti grija de voi...
ramo26
+
29 sapt
bebicul_meu