Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(79)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
He, he , ciripeala mare pe aici! 
Sovi, si eu cred ca e o idee foarte buna referitor la distractia dubla cu botezul. E foarte bine asa!
Eu din lipsa de spatiu, trebuie sa fac la un restaurant ( as vrea sa aiba si terasa mare si un spatiu pentru bebe ). Exact cum a zis Mami ca este la Riviera, mi se pare super si plus ca este plina de verdeata zona. Si este si biserica aproape, cea de la Muncii, parca Sf Constantin si Elena!
Mami, nu ma uita cu pozicile alea cu Riviera!
Sovi, pentru nasterea naturala banuiesc ca au o sala de travaliu speciala, nu? Uite ca nu m-am gandit la asta, dar ne interesam si vedem cum sta treaba. Eu am auzit ceva , cum ca masa aia pentru nastere naturala are si functie de masaj
. Dar nu sunt sigura, nu confirm, ca poate vorbesc prostii! 
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
35 + cu
Rebecca
AMR 26 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ccris_ccris spune:
Fetelor, nu va mai agitati, luati-le incetisor. Cu calm le rezolvati voi pe toate (despre botez e vorba). Doamne-ajuta sa nastem cu toatele la termen sau cand ati stabilit cu dr. vostri si-om vedea. Nu raman bebelasii nebotezati, zic eu...
OK, Kya, sar-na, astept vesti.
Acu, mai iau o pauza, ma duc sa mai stau in patuc si ma intorc mai tarziu.
fetele.
Cristina
27+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
bubu05 spune:
'Neata si de la mine pe la pranz!
Am apucat sa spal prin bucatarie, daca n-am stare, ce sa fac...copilul a plecat afara la plimbare si am stat o ora sa citesc din urma.
Le tin si eu pumnii burticilor care merg azi la control! Sa vina cu vesti bune!
Imi place ca vorbiti de botez si locatii, nici noi inca nu ne-am gandit...stai sa-l vad pe bb acasica si apoi intram in priza.
Mami, tare frumos restaurantul!
Deea, scumpica foc burtica! Pup fata slabutza!
Hai ca revin.
Oana
27+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
sovietica spune:
Zoze, da, azi la 14 la Dr Herghe 
Ce ma bucur sa aud ca nu vi se pare aiurea ideea cu botezul. Pana acum n-am vizualizat-o asa clar, stiam doar ca se poate la unchiu, dar nu stiam cum sa fac ca nu incapeau chiar toti. Asa ca mi-a venit ideea sa separ prietenii si sa ii chem a 2-a zi la carciuma. Nu ii chem tot la unchiu, unu ca nu vreau sa abuzez de el, si doi, e mai simplu cu o masa mai mica la rest.
Are si gradina unchiu, inca modesta, ca e noua casa, mancarea musai inauntru, caci gardul e cam cu vedere si nu e frumos sa ne afisam asa. Dar se poate iesi la aer. Masa de a 2-a zi la nunta mea tot la el am facut-o si a iesit super!
Nu cred ca ma mai complic cu invitatiile, oricum la nunta am ramas cu jumate ne-date, ca majoritatea sunt din provincie. Doar ma voi ocupa de decorarea cat de cat a spatiului.
La sondajul cu ora, prietenii mei au nascut in aprilie trecut, EXACT la termen, in aceeasi zi si aceeasi ora la care a fost conceput bb!
Ali, la probleme cu soacra, fa schimb de experienta cu MamiP, sau doar cere-i sfatul :))
Succese maxime!
sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Kya spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
..se baga ca musca in ....iepei
hai ca-i tare asta. Eu stiam "ca musca in lapte", dar tre' sa o tin minte si pe asta. Ali imi pare rau ca si tu esti
cu socrela! Kya
29+ cu
SanzianaA inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Clau, masaj?! Uau! eu speram si la o cada, sa ma lase sa stau in apa inainte, ca tot sunt eu asa prietena cu apa. O sa aflu si eu in curand. Sper sa ajungem si sa vizitam maternitatea inainte de control
sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
zozela spune:
Raluca am aruncat un ochisor pe net,dar n-am gasit nimic special!Oricum-noi ne gandim la un botez mai..atipic..Sa vedem si ofertele de prin oras..nush ce sa zic..Astept pozicile cu invitatia Ioannei!
Mai Ali..Puup
Buna idee Anca!
Mama Clau masa cu masaj!!
Oana harnicuta!
Sovi tocmai pe tine te uitasem!
Abia astept vestile despre Sasha!!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!Am mai recuperat si eu cate ceva..![]()
Referitor la botez,eu inca n-am rezervat nimic,dar am vorbit in pricipiu![]()
Naty,Stela,aveti grija de voi si ganditi pozitiv
Diana,mi se pare aiurea sa ti se spuna ca esti tanara si mai poti face copii..oricum,tu trebuie sa crezi ca totul va fi bine!
Bitza,se gasesc "absorbante dupa nastere" de la Chicco,dar nu stiu daca in farmacii,poate pe site
Delphin,bravo,te-ai linistit si tu in privinta datei...brrr,va dati seama cat de aproape suntem de final???![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Ali_bia spune:
" ca musca in lapte" e prea putin pt ea
Kya
asta e sub orice critica....am ajuns la concluzia ca e nebuna mai ales ca merge la
ca sa ne desparta

De cand sunt
nu m-a intrebat absolut nimic si doar stie.. dar asta este
La cat am suferit eu pana acum...ohohohohooo
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
ralucaspm spune:
Am pus poze cu invitatia pe mailul comun pt ca nu mai imi aduc aminte cum sa le pun la semnatura
si nu ma lasa nici Ioanna sa stau la calculator. Cum ti se pare ?
Raluca
30+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)