Mamici de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Andree27 spune:
Neatza burticutze,
Noi azi intram in saptamana 22 si asa mi de ciuda ca la calculatorul meu merge super greu forumul si nu pot sa-mi modific numai de acasa!!!
Gabitzule iti tinem pumnii la eco si sa vii sa ne spui tot!!!!!!
Nu pot sta mult ca de buna dimineata am inceput cu foarte multa treaba!!!
Va 
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
inais spune:
Buna dimineata si de la noi!
Gabitzam succes mult la eco! Hai fruntea sus...o sa fie perfect o sa vezi!
Andreap si eu ziceam ca nu ai cum sa te feresti de bolile astea, dar am aflat ca exista un vaccin. Evident, trebuia facut inainte de a ramane insarcinata! La urmatoarea sarcina stiu ce am de facut!
In rest...Aelita m-a dat gata Sofia ta! 
Nemaivorbind de talentul mamicii! Super, super rochitza! Sa fi mandra de tine ca ai astfel de abilitati! Stiam si eu cand eram mica sa crosetez...bunica mea m-a invatat! Acum bunica nu mai este...iar eu nu mai stiu nimic, nimic! 
Va pup si o zi buna!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
inais spune:
Alysh
pentru initiativa cu intalnirea! Meriti!
Cu mancarimile si ranile...scria o fata pe aici ca mancarimile sunt semn de formare vergeturi! Incearca o crema hidratanta in fiecare seara. Din aceea de prevenire a formarii vergeturilor. Eu am una numita Prevenstria de la FreezyDerm. Pare ok!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
andreap spune:
Inais,din pacate fata prietenei mele era vaccinata contra varicelei
..am inteles ca acest vaccin garanteaza doaar ca vei face o forma mai usoara..nu ca nu vei mai face..
Gabitzam,succes la eco..
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
onyxg1998 spune:
‘Neata, fetele,
Cum va mai simtiti azi? Noi binisor, doar ca am avut o dimineata foarte agitata, mereu pe scari, sus, jos cred ca am coborat si am urcat de 6-7 ori acum de dimineata, noroc ca nu este mare scara!
Ce mai faceti?
Bafta multa, fetelor care merg la eco!
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
cory74 spune:
salutare fetelor!
am ajuns si noi acasa, am avut o zi superba.de ce?pai directoarea ne-a anuntat ieri ca intram de azi in vacanta nu de maine, asa ca va dati seama ca sunt super fericita, maine nu ma ridic pana la 11 din pat.
azi am avut carnaval cu copiii, am dansat, ne-am jucat, ce sa va zic ca la BB meu i-a placut la nebunie.sincer mi-a prins bine putina bataiala.dar, problema cea mai mare a venit de la copii, care pe rand mi-au venit cu farfuria fie de prajituri sau sandviciuri, ca asa a zis mama ca trebuie sa iau din fiecare!!!!!ajutor, va dati seama ca dupa 19 farfurii incercate nu-mi mai trebuie nimic azi.asa ca mi-am cumparat struguri si deja ii devorez.
a, si era sa uit, au avut toti niste costume super faine, sper sa iau pozele sa le pastrez pe cand o fi BB de imbracat pt carnaval.
gabitzam, succes azi la eco!!!
miss parker super patutul!!!
va pup pe toate!!!!
corina 
cory74 spune:
aelita, super fetita ta, sa-ti traiasca!!!!
te admir ca ai curaj sa tricotezi, eu sincer stiu dar eu sunt o puturoasa.acum daca stiu ca e baiat parca nu-mi vine nimic in cap ce as putea sa-i tricotez asa ca mai bine cumpar.
corina 
buburuzii spune:
Salutari tuturor burticilor,
A venit si randul meu sa scriu pe aceasta pagina, va urmaresc de mult timp, dar tot nu am reusit sa citesc tot din urma.
Mesajele mele sunt inca moderate, asa ca las amanuntele pentru mai tarziu un pic, sa se piarda printre celelalte mesaje. Oricum, trebuie sa recunosc ca aveti o viteza la scris, mama, mama...
Mihaela (19+)
buburuzii spune:
parca m-ar tenta si mine intalnirea din 24 feb, mai ales ca stau destul de aproape, poate fac o plimbare chiar pe jos...
Andree27 spune:
Fetelor am si eu niste nelamuri.Tot am auzit ca pe perioada sarcinii nu ai voie sa mananci miere,maioneza ca s-ar putea sa faca copilul botulism.E adevarat????
Gabitzule cum a fost la eco????
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis