Mamici de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salutare burtici!!
Nici vorba sa pot tine pasul cu voi asa sunteti de sprintene..

Felicia pun poze cu caruciorul dar nu stiu cat va ajuta pe cele care asteptati primul bebe ca este carucior dublu sa o pot pune si pe Sofia cand oboseste.

Cenia si noi pentru Sofia avem tot Chicco 0.5 si este luat de aici, si tare multumiti suntem de el , problema este ca nu merge decat dupa 6 luni plus ca noi voiam un carucior pentru amandoua fetele. A.. si am vazut ca intrebai la fetele din America de magazine cu hainute ieftine pentru bebei, urmareste ca urmeaza sale-urile de primavara si sunt grozave, iar haine asa de toata ziua ( din bumbac) au si la Kmart, uita-te la reducere.

www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_3/601-5060330-4100922?ie=UTF8&frombrowse=1&asin=B000LP3VAK&AFID=Performics_Graco&LNM=6K00INC3" target="_blank"> carucior

Am vazut ca povesteati de dormit cu bebeii: noi am avut patut de lemn la Sofia si de pe la trei luni pur si simplu nu mai voia sa doarma in el asa ca am luat-o cu noi in pat, recunosc ca era si mai comod pentru mine si dormeam toti mai mult si mai bine. Dupa ce a facut un an am mutat-o la ea in camera in pat de copil mare.. si gata . Nu a plans si nu a fost nici o problema, sincer mai greu a fost pentru noi adultii ca ne obisnuisem cu ea langa noi.
Intre pat de lemn si pat de panza cred ca e bun oricare cata vreme salteaua pe care doarme bebe ofera suport suficient.
La Sofia am avut un carucior tot de la graco care era compatibil cu scoica de masina si cat era mititica tare doar o luam din masina cu totul. Dupa 6 luni am luat un carucior sport de la Chicco pe care il avem si acum si e excelent.
Bouncer si leagan am avut si noi dar Sofiei nu i-a placut prea tare in ele, cred ca depinde de la copil la copil .

Ok va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!!

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare...
Revin dupa o zi lipsa..o s aicnerc sa recuperez ce s-a scris..poate reusesc
pe scurt,ieri am fost la Matei Bals si am recoltat sange ptr.diverse analize,inclusiv ptr.varicela..acum astept rezultatul.
Am fost si la Giulesti,mi-am luat rezutatul la TT..risc de varsta 1:385,risc calculat 1:1874..m-am linistit(cu asta).
In rest..nimic nou
Mai vb azi..dupa ce citesc din urma
PS
Am pus in semnatura cateva prim-planuri cu burtica

BURTICA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi merg la eco 3D si deja mi s-a pus un nod in gat si unul in stomac, nici nu pot manca, asa emotii am.
Rezultatul la amnio tot nu il am inca...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, felicitari pt TT, macar te-ai linistit in privinta asta..Super burtica, parca mi se parea mai mare in pozele de la munte, dar acum mi se pare rezonabila..desi culmea, sarcina a avansat.
am fost si eu la cantacuzino si mi-am luat singe pt clamydia...astept si eu rezultatele, in 2 sapt le am pe toate...sper sa fie ultimele analize.

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam, succes la eco azi...asa am avut si eu emotii cind am fost la albu...la cine mergi? la Iosup?

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata eu iar am rani pe sani, ma mananca si sunt uscati, nu mai stiu ce sa fac.....intr-adevar nu mi-am dat vreo doua zile cu Bephanten pt ca nu mi se pare normal sa-mi dau mereu si iata ca ranile au revenit.

Fetelor, deci, ramane batut in cuie : Intalnirea mamici mai iunie 2008 va avea loc pe 24 februarie ora 14. Sper din suflet sa vina cat mai multe fete sa ne cunoastem si noi, sa facem poze, cred ca o sa fie frumos.
Pt restaurant trebuie sa ne hotaram macar cu o saptamana inainte sa putem face rezervari.

Alina 26+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabitza, si eu sunt cu inima mica, mica de tot, cat un punctulet. Diseara aveam si noi eco morfo fetala, am niste emotii de dimineata eram cu greatza si raul pe care nu le-am avut decat cand asteptam rez. pt. Rh.
Si mai e si programat super-tarziu, ca sa poata ajunge si tati, asa ca va fi luuuunga incordarea mea de azi.
Pup si tinem in continuare pumnii pentru amnio.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreap, foarte dragute pozele cu burticul. Tinem pumnii si pentru rezultatul tau. Pup

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna dimineata buriticute!

Multumesc fetelor pt felicitari! multi multi pe toate.
Vai si eu nu prea intru sa va scriu ca m-a apucat febra cumparaturilor. Ma tot uit dupa carucioare, scaune de masina, etc etc.
Noi vrem sa modificam dormitorul nostru putin ca sa ii facem loc bebelinei. Adica o sa renuntam la pat si o sa luam o canapea, sa incapem cu totii. Tati vrea sa se mute apoi in sufragerie si probabil dupa ce bebica e mai marisoara sa ma mut si eu. Asa ca: avem o grmada de cumparat: canapea , alt covoras, plus ca vreau sa pun si perdele cu draperii in sufragerie, ca pana acum nu aveam - nu prea aveam nici nevoie - am ff multe plante si stau si la 4 iar vecinii sunt mai departe putin si era ok si asa. Dar acum... tati care e un maaaaare somnoros va trebui sa se poata odihni acolo si fara draperii... mai greu.

Hahahaha sa va zic de ce: el aproape in fiecare zi isi face "somnul de frumusete", adica vine de la job si somn frate 1 - 2 oresi dupa e fresh si sta pana mai tarziu putin noaptea.

A, si mai vrem sa zugravim putin , macar in camera in care va sta bebica. Asa sa fie curat. Vreau sa schimbam si usa interioara de la camera... O gramada de treaba.

Deci sa nu va suparati ca nu prea scriu, dar sa stiti ca citesc de cate ori apuc.

Va pupacesc pe toate

Cristina 25+ viitoare mami de Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Acum am citit ceva din urma...am vazut scris de intalnirea de pe 24.02..in principiu,vin.As fi prefeerat in timpul saptamanii,ca-n WE noi ami plecam la Pitesti....si la 14 doarme piticoata..sa vedem.Deci,Alysh,trece-ma si pe mine pe lista,te rog,in principiu.
Cat despre patuturi..carucioare,am vazut ce ati ales..super!mai ales al tau MissParker,e deosebit fata de ce stiu eu.
Eu sper sa-l recuperez pe al Mariucai(e la o prietena dat),sa mais cutesc din bani.Carucior voi lua,am ochit deja cateva,poate reusesc s ava arat..baby phone mi-a promis cineva,balansoar..poate tot asa imi da cineva.La Mariuca nu am avut balasoar,masa de mancat..am avut o scoica..si nici in aia nu statea.numai in brate era bine..si numai la mami..iar de mancat,ii dadeam in carut,ca in garsoniera nu mai avea loc de scaun de masa...daca si Bblina Sara e la fel de 'cuminte'ca sora ei,balasoar,scoica,leaga..as da banii degeaba pe el..mai bine merg la sala sa fac muschi la maini sa o pot legana...
A....multumesc frumos ptr.aprecierile ref.la burtica si ptr.sustinere..luni sau amrti vad daca am avut sua voi avea varicela..off.din pacate,de asta chiar nu avem cum sa ne ferim..
Pupici

BURTICA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput