PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sabina da, vreau PM cind ai tu timp . Pe cea de la Luterana am pus si eu okii, e adevarat ca noi sintem ortodocsi dar crezi ca e vreo problema? Ma gindeam ca disciplina si rigurozitatea lor ii va prinde bine puiului meu ... in fine e de gindit problema asta ...

Gina poate ne mai povestesti si tu cite ceva despre gradi, culese "la cald" de mama ta.

Doniro ce gashca misto ai ... sa-ti traiasca!

Babee esti bine? Nu te-am "vazut" azi.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Mady, fetelor, hai sa va povestesc un pic cum e la mama la gradi. E o gradinita de stat si au grupa mica, grupa mijlocie, grupa mare si grupa mare pregatitoare pentru prescolari. Programul este de dimineata de pe la 7:00 (copiii pot fi adusi pana la ora 8:30) si pana la ora 17:30. Au masa de dimineata, de pranz, dorm acolo dupa-amiaza si apoi au o gustare. In timpul zilei au diverse activitati, fac si engleza, calculator si alte chestii care se platesc separat, ii mai duc la teatru pentru copii. Ce fac ziua, lectii, nu mai stiu, dar pot sa aflu. E o gradi unde se intra destul de greu.

Programul cresei unde merge piticul meu, care e vis-a-vis de gradi unde lucreaza mama, e cam acelasi cu cel de la gradi, doar ca acolo nu fac engleza, calculator si alte activitati conexe, ca sunt prea mici, dar au tot 3 mese, dorm dupa-amiaza, invata sa vorbeasca, sa cante, sa danseze, la olita etc.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

vorbiti de gradinite; noi ne-am gandit, adica eu, ori langa casa (chiar in spatele blocului, gradinita 41), ori aproape de serviciu, unde va fi si acesta;
iulenca si eu sunt pentru mai mult joc, decat invatat propriu-zis la gradinita; vor avea tot timpul sa invete, si inca n-o sa le ajunga;
cristina ioana, te-am inteles au alte conditii gradinitele particulare, posibilitati, am vazut si mi-a placut si mie;
sabina, este o gradinita germana, chiar in baneasa, intr-o vila;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Madyn sunt in zona, revin mai tarziu.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Anasia, de acord cu tine cu joaca, ca de invatat au tot timpul pe urma. Si daca invata prin joaca si mai bine!
Gradinita de care vorbeam eu este pe Tohani, in Cartierul Tineretului si cresa unde il duc pe Razvan tot acolo.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, pupam, multumim ca ne-ai inteles, inseamna ca nu m-am exprimat eu aiurea
Iulencoooo, acu' disparushi?
Eu am omis sa precizez ca am vazut 5 gradinite inainte de cea a Olgai si am ramas cu un gust tare amar....
Gina, nu contesc ca sunt si gradi de stat foarte ok, Doamne fereste...probabil ca cea unde lucr mama ta e misto
Eu nu m-am exprimat la modul general, sunt convinsa ca sunt si exceptii
Babee, pupam burtica!

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, mii de scuze, departe de mine gandul, n-am vrut sa se inteleaga ca eu sunt pro-gradi de stat si de restul nu ma intereseaza, poate nu m-am exprimat eu bine. Eu doar v-am povestit cum e acolo si unde o sa mearga piticul meu.
Din contra, eu sunt de parere ca nu conteaza prea mult daca e de stat sau privata, important e sa fie copiii bine ingrijiti si sa primeasca o educatie buna, sa se ocupe cineva intr-adevar de ei, ca am vazut multe plangeri pe forum la capitolul gradinite.
Imi inchipui ca Lucu se simte super la gradinita Olgai!
Daca nu ar fi fost mama acolo, probabil ca si eu as fi fost in aceeasi situatie de a alerga dupa gradinite si stiu ca multe lasa de dorit.

Sper ca acum m-am facut inteleasa si ca nu ai luat-o la modul personal.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, mii de scuze, departe de mine gandul, n-am vrut sa se inteleaga ca eu sunt pro-gradi de stat si de restul nu ma intereseaza, poate nu m-am exprimat eu bine. Eu doar v-am povestit cu e acolo si unde o sa mearga piticul meu.
Din contra, eu sunt de parere ca nu conteaza prea mult daca e de stat sau privata, important e sa fie copiii bine ingrijiti si sa primeasca o educatie buna, sa se ocupe cineva intr-adevar de ei, ca am vazut multe plangeri pe forum la capitolul gradinite.
Imi inchipui ca Lucu se simte super la gradinita Olgai!
Daca nu ar fi fost mama acolo, probabil ca si eu as fi fost in aceeasi situatie de a alerga dupa gradinite si stiu ca multe lasa de dorit.

Sper ca acum m-am facut inteleasa si ca nu ai luat-o la modul personal.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Off, am trimis de 2 ori acelasi mesaj, nu mi-am dat seama! Scuze!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ginoaso, stai fata calma ca am inteles ce ai vrut sa zici. Asta am scris si eu, ca sunt convinsa ca sunt si gradi de stat foarte ok....doar ca nu am dat eu de ele

Mergi la inceput