PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sabina care e gradinita aia tare, cu predare in limba germana? In ce zona? Nici pe mine nu ma intereseaza o gradinita de fitze, ma intereseaza una cu predare in limba germana sau engleza. De oregami, karate sau alte abureli nu sint f. interesata vreau sa se puna accent pe socializare si limba straina. Pt. inceput.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor multumesc de raspunsuri..
M-am cam speriat....
Acum apropo de medici..eu am tot fost si la altii..si la ecografii..am facut pana si urografie acum un an..toti au zis ca e o.k.Am tot avut procese inflamatorii..unii au zis ca e vremea..altii au zis ca e anexita..altii au zis ca sunt la ovulatie..etc!!!
Dar eu am tot avut dureri si probleme...
Nu-s ce sa mai zic...
M-am cam saturat sa tot umblu pe la ei...
revin...va sarut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

bysko ne deruteaza rau doctorii astia...pana cad ei de acord
noua ne-a zis cate 2 pic vigantol/zi pana la 1 an si 6 luni dupa care intrerupem si reluam doar in lunile care contin litera R

babee se poate evita formarea acestei fimoze? sau stii cumva se face un masaj dupa ce nasti copilul??? auzisem ceva dar nu am dat importanta si cum in burtica avem un baietel am ionceput sa ma gandesc si eu la problemele ce vor aparea

sabina nici noi nu iesim singuri decat ff ff rar si asta doar cand avem un eveniment: nunta, botez etc...
in rest...cu Bia dupa noi
mi-a placut expresia -scoasa din sistem....ma regasesc perfect in ea
bianca e inscrisa la medicul meu de familie, dar de vazut o vede pediatra ... pe care o s ao schimb
vi se pare normal sa nu raspunda la telefon si sa nici nu sune inapoi???? i-am zis ca m-a ingrijorat chestia asta in decembrie-v-am mai povestit ei si ea mi-a zis ca e fffffffffffff ocupata si sa ii dau mesaj.
dar la mesaj nu raspunde decat daca e fff grav, iar eu mai am si alte nelamuriri ca orice mamaica si am nevoie de sfatul ei
in concluzie am sunat-o saptamana asta 2 zile la rand ca s aii fac programare la cabinet si nu raspunde si renunt la ea.
voi nu ati face la fel?
mai astept un bebe mic si nu mi se pare ok sa procedeze asa doar ca e ea in perioada full
sabina nu cred ca trebuie sa stai la coada la dr de familie, o inscrii si nu cred ca trebuie sa mergi des acolo....zic si eu...ia afla tu detaliile

ref gradinita: noi o sa o dam la o gradinita de stat super
avem 2 gradinite relativ apropae de noi si am auzit numai cuvinte bune si arata si foarte bine....

crsitina_ioana noi te invidiam ca te plimbi si tu mititica mergi la munca la ski....
abia astept sa te hotarasti si tu la bb2 , oiti dai seama ce copil o s aiasa iar din voi doi frumosi??? si cum o sa iti stea tie bucatica de mamica cu doi copii mici????

miruna am incercat s ama loghez cu noile parole si nu reusesc....
poate rog si eu o prietena...
cat despre femeie la curatenie e mai delicata treaba la noi, la mine sta mama zilnic cu Bianca si daca nu e curatenie face ea, si nu s eincadreaza si cu curatenie si cu copil afara, si in concluzie prefer sa trag eu ca sa iasa copilul afara, pentru ca eu merg si la servici
noi nu avem cu cine s ao lasam s aiesim seara, mama sta toata ziua si mi-e mila si de ea sa stea pana la 9 seara....
poate gresesc dar asta simt

iulenca merci pt pont, ma gandeam si eu la chestia asta dar nu am vrut sa apelez la nimeni ca sa nu deranjez
si daaaaa esti cam inversunata azi dar ai dreptate
eu de exemplu trebuie sa merg peste o luna sa o inscriu la gradinita pentru anul 2009....in toamna

nico/adelapop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am fost si noi la doctor cu toata gasca (or fi ei doi, dar zici ca sunt 50...) :)
Bb Victor a luat 1kg in 3 saptamani (are acum 4600gr), are 55cm si in rest totul e ok. Fontanela cam mica, ii dau doar o picatura de Vigantol si cam atat.
Daria are 11.3kg si 83cm, i-a dat niste vitamine cu fier pt ca i-am zis eu ca e cam sclifosita la mancare si ii facem si antigen antigiardia.
Acum bb plange si fug :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Nico / Adelapop verifica PM de la piersicutze.
Sper sa fie ok, pupici.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

feteloooor am nick nou
sunt nico / adelapop...... si o sa fiu de-acum prezenta cu acest nick

pup pe cine trebuie

quote:
Originally posted by iulenca

Nico / Adelapop verifica PM de la piersicutze.
Sper sa fie ok, pupici.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

multumesc pentru primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Sabina care e gradinita aia tare, cu predare in limba germana? In ce zona? Nici pe mine nu ma intereseaza o gradinita de fitze, ma intereseaza una cu predare in limba germana sau engleza. De oregami, karate sau alte abureli nu sint f. interesata vreau sa se puna accent pe socializare si limba straina. Pt. inceput.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Se numeste Hänsel und Gretel. E in zona Casin, Domenii insa e cam scumpa. Mi se pare foarte scump la 4 ore in jur de 10 bulioane pe luna, daca mananca acolo. Avantajele ei ar fi ca sunt cam 10 copii in grupa, se ocupa super bine de ei si toti copiii au avut intrare la scoala germana. De mine este cam departe. Daca vrei iti dau pe pm. Mai este o gradinita germana deschisa la Luterana si de aceea am auzit lucruri bune, dar pun accent pe religia luterana, ceea ce pentru mine nu ar fi prea ok. Mai am timp sa studiez problema. Gradinite germane de stat sunt 2 una cu program scurt de pe Dorobanti si una cu program prelungit de pe Iorga.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Iulia, noi nu am luat in calcul o gradi cu 'staif' ca Luca sa se simta deasupra tuturor sau superior sau rasfatat sau mai stiu eu cum.
Poate nu am fost bine inteleasa, am vrut o gradi cu predare in engleza si sa socializeze, normal. Intamplarea a facut sa o cunoastem pe Olga si sa ma incante ca are foarte mult personal, se ocupa indeaproape de copii, sunt grupele cu copii putini, foarte curat nu mai spun si chiar am avut feelingul ala ca e safe acolo. Am vazut fro 5 gradinite latelly si e singura care mi-a placut, singura unde invatatoarele erau tinere si dragute, rabdatoare si nu tipau la copii.
Imi pare rau daca a sunat a snobism, chiar nu este. Am vz si gradinite de stat si mi-a trecut orice dorinta de a-l da pe Luca acolo. Si aici nu ma refer la copii sau calitatea lor, posibilitatile materiale ale fam lor, ci pur si simplu la conditii, invatatoare iritate si plictisite, 1 prosop la 2-3 copii pt ca sunt scumpe etc.
Cam astea au fost motivele mele, dar fiecare face cum crede mai bine de cuviinta pt copilul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Eu ieri am scris tot la capitolul vechi ca nu vazusem ca ati deschis unul nou. Dar acum nu mai conteaza. Bine ca m-am prins pana la urma.

Genie, iti raspunsesem ieri la capitolul trecut, dar am copiat din nou acum, daca nu ai citit: noua ne-a zis dr. lui sa mergem lunar cand era mic, apoi cand l-am dus la cresa nu ne-am mai dus, pe urma iar s-a imbolnavit si a trebuit sa reluam iar controalele periodice. Acum e bine, dar trebuia sa ne zica ce vaccin sa mai facem. O sa-i faca variorix sau ceva de genul asta, anti-varicela, care nu e obligatoriu, dar pentru ca e la cresa, se poate imbolnavi. Mai mult de asta ne-am dus. Daca Toni e bine, nu stiu daca are rost sa te duci cu ea mereu la dr. Daca ai mai citit inainte, eu v-am mai povestit ca al meu a tot fost bolnav de cand e la cresa: enterocolite, raceli si pe rand si combinate. Asa ca trebuia sa ne ducem vrand-nevrand.

Crissa, sanatate multa! Imi pare tare rau sa aud prin ce treci, dar parerea mea, ca si a Sabinei si a celorlalte fete este sa te mai duci si la alt medic. Nu cred ca e de joaca cu asa ceva si daca medicul tau a bombanit ceva, probabil ca nu i-a convenit ca s-a intamplat ceva din neglijenta lui. Ai grija de tine si sa ne spui cum mai esti!

Doniro, bravo, tineti-o tot asa! Ma bucur ca toata gasca e bine si ca luati rapid in greutate si in inaltime! Vorbesc la plural, dar cred ca tu nu mai vrei sa iei in greutate, poate in inaltime, dar acum nu prea se mai poate. Glumesc!

Babee, imi pare rau ca aveti probleme cu fimoza. Sanatate multa lui Phillip! Stii ca si eu am avut cu Razvan, dar s-a rezolvat. Daca ai citit pe DC la capitolul fimoza, ai vazut ca am postat si eu pe-acolo. Dar e complicat sa dai indicatii, ca fiecare copil e altfel. Sper sa treceti si de asta cu bine!

Iulenca, Sabina, Mady si celelalte fete, vad ca ati deschis subiectul despre gradinite, eu am noroc ca mama lucreaza la o gradinita si o sa fie simplu cu inscrierea lui Razvan, dar e destul de greu sa gasesti o gradinita buna si sa aiba si locuri libere cand vrei sa-ti inscrii copilul. Sper sa gasiti gradinita potrivita si sa ne povestiti ce si cum.

Va pup pe toate si sunt si eu pe-aici pana pe la ora 5.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput