PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
crissa71 spune:
Babee:ei na..uite vezi...se vede ca suntem sagetatoare amandoua..gatim aproape aceleasi mancaruri...!!!Glumesc ..nu ma compar cu tine nici pe departe!!
A..tot ieri am facut si musaca de cartofi.. dar evident ca am cam ars-o....ca am fugit pana la banca si...
map spune:
Salutic la piresicute,
am venit si eu azi ca pana pe 8-9 febr o sa lipsesc. Nu plecam nicaieri dar o sa stam cateva zile fara internet. De pe 3 febr am anulat contractul la net cu cei pe care-i avem acum si am facut la altii. Si au astia o procedura cretina ca dureaza sa-ti deschida portul. Desi acum vom fi direct la Deutsche telekom, cei care impart porturile, ne-au anuntat ca 6 zile pauza de net In fine, la tii ne tuneu si mai mult fara ca asa is ei cretinei dar o saptamana fara net n-o sa mor cred
Gina vacanta faina si distractie maxima. Si multa relaxare si zile frumoase.
Gabriela Molke este cam "zer" sau "zar" (nu stiu exact cums e spune ) dupa parerea mea. Mi-em luat si eu sa beau si nu am reusit, l-am lasat in grija sotului ca mi mi-a fost imposibil. L-am vazut pe Philip, este total asa cu mustacioara aceea. Pirat in toata regula dar unul frumusel foc.
Robert bea dimineata un bibe plin de lapte de vaca si seara unul, cam 500 de ml pe zi aproape. Rareori mai bea adunat seara si dimineata inca unul. Noaptea nu mai cere decat apa daca este dar noaptea de pe la 9 luni nu mai papa lapte. Iar apa bea in nestire. Cum prinde canuta cum o goleste. Si vine si cere. Una din canute i-am dat-o fara capac, ii pun cate putina apa in ea si exerseaza sa bea asa ca un baiat mare. Exarsa cu o canuta de ceramica pe care-o manuia foarte bine dar intr-o zi de prea multa joaca a scapat-o pe jos Si-ti cere dete plictisesti, nu alta.
Voi cum va tundeti copilasii? Robert este netuns din septembrie, l-am ciopartit eu ca naiba atunci. Acum are saracutul ditamai claia de par, este des si destul de mare, o sa-i dea in ochi curand. Ma gandesc sa mergem cu el la frizer dupa-amiaza desi nu stiu daca nu va urla. As vrea sa fie si el tuns frumos ca baieteii mari. La mine se misca mult cand il tund si mereu iese stramb
Mada uite retea de chek sa mai ai timp sa le faci ptr weekend
8 oua
8 linguri de ulei
8 linguri de apa rece
o cana si jumatate de zahar
doua cani de faina
mirodenii
se bat albusurile spuma tare, se pune apoi zaharul si se bate in continoare foarte bine pana se topeste zaharul. Apoi se pun alternativ apa, galbenusurile, uleiul si faina. Eu pun compozitia in tavi (ies doua checuri normale sau unul mare in forma din aceea rotunda cu gaura la mijloc) si opresc cam 1/3-1/4 din ea pe care cateva linguri de cacao. Amestec bine cacaua si impart compotizia asta in cele doua tavi , apoi amestec de sus in jos cu coada unei linguri sa se faca asa un model cum ai tu chef cu compozitia colorata. Dai in cuptorul deja incins, eu am copt la 200 de grade si cand is gatadepinde de cuptor, asta o sa vezi tu cu siguranta.
Ies niste checuri pufoase si gustoase. Si se fac foarte rapid.
Nu stiu ce sa mai fac de papa pe weekend. Astept si eu cev idei
Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu o tura rapida, ca mai am ceva de munca pana la 5 si de luni plec in concediu. N-am dezertat, dar la mine a fost o nebunie si vreau sa las totul in ordine pentru o saptamana, chiar daca la intoarcere nu vor mai fi asa. La noi e nebunie, sunt multe schimbari, e si inchidere de luna etc.
Mai sunt si eu pe-aici pana la 5, in week-end, cum va ziceam si ieri, nu stiu daca mai am timp sa intru, dar tin neaparat sa le felicit pe toate fetele care vor sarbatori ziua de nastere a copiilor lor cat sunt eu plecata, asa ca o sa va iau in ordine:
Phillip (al lui Babee) - 6 februarie
Tudor (al Bestutzei) - 9 februarie
si cam atat, ca pe urma ma intorc, nu stau decat pana vineri seara, dar iar in week-endul urmator nu stiu ce ma asteapta.
Deci, fetelor care va veti sarbatori piticii scumpicii cat sunt eu plecata in vacanta la Viena, va doresc tot ce e mai bun in lume, multa sanatate, sa va traiasca copilasii, sotiorii si viitorii copilasi si sa va aduca numai bucurii! La multi ani tuturor!
Multi pupici si o sa va povestesc cum a fost cand ma intorc.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
map spune:
Gina aha, vii mai aproape de noi. De la Viena la München mai sunt 4 ore cu masina (daca nu-i stau) si daca va ganditi sa ajungeti si pe aici poti sa-mi dai si mie un semn Drum bun si plimbari placute. Noi am petrecut in Viena un weekend prelungit acum vre-o trei-patru ani si tin minte ca mai sa mergem in maini de cat am colindat Ne dureau talpile dar tot nu ne lasam de colindat. Am batut la picior tot ce s-a putut, asa un oras superb este pacat dupa mine sa-l bati cu mijloace de transport
Monica 17+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
eugcem spune:
quote:
Originally posted by map
Salutic la piresicute,
Voi cum va tundeti copilasii? Robert este netuns din septembrie, l-am ciopartit eu ca naiba atunci. Acum are saracutul ditamai claia de par, este des si destul de mare, o sa-i dea in ochi curand. Ma gandesc sa mergem cu el la frizer dupa-amiaza desi nu stiu daca nu va urla. As vrea sa fie si el tuns frumos ca baieteii mari. La mine se misca mult cand il tund si mereu iese stramb
Monica 16+ si
Eu pentru Nicolae am cumparat o masina de tuns si asa am reusit sa il tund. Am incercat la frizer, dar a inceput sa planga si sa se smunceasca din bratele mele in momentul in care frizerul s-a apropia de el. Am incercat si cu foarfeca, dar nu statea si iesea ciuntit, asa ca am luat masina de tuns. Nici aici nu a stat decat dupa ce l-am tuns mai intai pe sotul meu si l-am antrenat si pe el. Cu masina de tuns mi se pare mai bine pentru ca e o metoda mult mai rapida si nu apuca sa se plictiseasca asa de tare.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
gina_butnaru spune:
Multumesc mult tuturor fetelor, o sa ma gandesc si la voi cat voi fi in vacanta la Viena!
Va pup pe toate, sunteti niste dragute!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
map spune:
Fetelor v-am trimis ceva dragut pe contul comun.
Craciun si Rev
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by map
Gina aha, vii mai aproape de noi. De la Viena la München mai sunt 4 ore cu masina (daca nu-i stau) si daca va ganditi sa ajungeti si pe aici poti sa-mi dai si mie un semn Drum bun si plimbari placute. Noi am petrecut in Viena un weekend prelungit acum vre-o trei-patru ani si tin minte ca mai sa mergem in maini de cat am colindat Ne dureau talpile dar tot nu ne lasam de colindat. Am batut la picior tot ce s-a putut, asa un oras superb este pacat dupa mine sa-l bati cu mijloace de transport
Craciun si Rev
Moni, cu cea mai mare placere, daca ajung in zona, te caut pe forum, poate gasesc eu internet pe undeva. Mersi mult pentru invitatie!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Genie
Gina uite si de la mine: VACANTA PLACUTA!
Genie si Antonia
Mersi mult, Genie, esti o scumpa! Toate sunteti! Imi pare rau ca nu pot sa va iau pe toate cu mine! Va povestesc cand vin si va arat si poze!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker