Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Flavia, Floricel, ma bucur ca ati mai intrat aici! Va astept cu noutati despre bucuriile voastre si paote cu ceva poze!
Sephora mama, ce bunatatzuri gatesti tu pe acolo! mi-a plouat in gura, poate si pt ca azi m-am tratat cu ceai de lamaie si supa!
succes in continuare cu Matii , poate reusesti sa ajungeti la un program normal!
Lili, nasoala faza cu asistenta! imi pare rau ca ati trecut prin asta! sper sa nu se fi speriat prea tare Mathias! Tare faza cu cola, de fapt e de retinut pt viitor!
Lilina si eu zic ca iti sta bine tunsa asa! Bine ca ati lamurit faza cu asigurarea! Cu laptop-ul fii atenta daca e nou si are windows vista pe el! nu merg toate aplicatiile! am patit-o si eu!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Beatrix, sanatate multa si sa-ti revii repede!

Sephora, nu te pot ajuta cu idei de mancaruri, imi pare rau!

Lilina, bine ca te-ai lamurit cu asigurarea! Adaptare usoara cu noul laptop, lasa ca ti-l pui tu la punct.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

...si acum sa va povestesc!
Lexi si cu sotul, sunt niste gazde extraordinare! ne-am simtit foarte bine cu ei incat al meu sot la plecare mi-a zis " ce ma enervezi tu ca tocmai acum ti-ai gasit sa te imbolnavesti"! el vroia sa mai stam dar pe mine ma luase deja raceala si nu eram in apele mele! asa ca nu am fost o companie foarte placuta, la un moment dat ma apucase si o durere de cap de efectiv simteam ca-mi plesneste bostanul!
Lexi are o voce de fetitza, calda si asa este si ea ca persoana! de Maria ce sa va zic, e muuuuullllllttttttttt mai frumoasa in realitate decat in poze! O minunatie de copil cu niste ochi superbi!
Orasul este superb, pacat ca eu am fost bolnava si afara frig ca altfel faceam mai multe poze! asa ce-am apucat sa vedem in graba! Sigur data viitoare vor fi mai multe! Asteptam sa se incalzeasca vremea si repetam vizita neaparat! O sa fac tot posibilul s anu mai fiu racita ca sa ma cunoasca Lexi asa cum sunt eu de fapt, nu morocanaosa si fara chef de nimic! Sper din tot sufletul ca Maria este bine si nu i-am dat raceala de la mine!

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Stiam eu ca mai aveam ceva de zis:

Floricel, ma bucur c-ati scapat de pacatoasa de infectie urinara, sper ca Roxi e bine acum. Cand ai timp, mai pune-ne niste pozisoare!

Adriana mica, aceeasi rugaminte, niste poze cu Dudu - muzicianul, cand ai timp.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si poftiti la o ...

Hmmmm ce mi-au vazut ochii, 2 Bucurii frumoase foc - Eric si Maria - ce repede v-ati intalnit fetelor!!La cat mai multe vizite
Beatrix-sanatate multa si sa-ti revii cat mai repede!

Flavia - imi pare sincer rau de pierderea suferita, dar fruntea sus ca sigur Dzeu va va da si fetitza mult dorita!

Lilina - chiar iti sta tare bine cu noul look..iar cu laptopul si eu cand l-am cumparat avea Windows Vista pe el si nu mergea deloc ca lumea

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

alexutza , buna cafea ai facut dis de dimi!
Am vazut doua bucurii frumoase: Maria si Eric. Ce frumos fetelor ca v-ati intalnit . Beatrix multa sanatate, nasol cu raceala asta.
flavia m-am bucurat cand am vazut postarea ta si m-am intristat cand am citit-o. Imi pare sincer rau, dar sigur viata iti va da ce vrei cand nici nu te astepti .Multi pupici nazdravanului tau!
floricel, of cat aveti de tras cu infectia aceea pacatoasa. Ma bucur ca ati scapt de ea si sper sa nici nu mai revina. Chiar asa ceva poze cu frumusetea mica nu ne mai pui??
lilina super iti vine noua freza si multa bafta iti doresc in afacerile care iti fac cu ochiul!
Sephora ma bucur ca incet incet puiul mic isi face un program normal de somnic. Cat despre papa si eu sunt in pana de idei. Combin legumele cu carnita de pui si vita ba cu sos alb, ba cu sos de rosii si ce ma dispera e ca refuza de cateva zile legumele. Nu mai vrea sa le papa nici cum
pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaaaaa

Ooooooo ce-mi vazura ochii...Beatrix si Lexi ati tinut secreta intalnirea ca sa ne faceti surpriza nu? ...Eu eram la citit ...recuperari...si cand vad pozele...prima data am zis ca mi se pare ca o vad pe Lexi...dar apoi vazand-o si pe Maria cu Eric ...am dat iar de la inceput ca sa le privesc mai atenta....foarte frumoase bucuriile...dar tu unde esti? i-am vazut pe toti mai putin pe tine Beatrix

Lilina hai ca iti sta bine dar ai si slabit muult...Exact aseara a pus si B Vista pe PC...el zice ca merge super...sa vedem...

Noi sambata ne-am intalnit cu Roxana01 si cu Daria...ma sunase sa ne mai vedem si noi...apoi ne-am vazut si cu Adraiana_mica si Dudu...care are niste ochi frumosi rauuufetelor...negri si maaari ...e un frumos...eu il stiu mai demult ca l-am mai vazut dar ma minunez mereu...Sambata a fost o zi superbaaa ...erau la copii in parc ca asta vara...ne-am intalnit cu toti prietenii nostri....poze am multe dar le pun diseara caci in WE am tot fost plecati si nu am apucat...am avut si un botez...intelegeti voi....dar le pun in seara asta promit!

Mamilili am uitat sa iti dau si exemple....poate te edifici...
adv. He went downtown
adj. He's waiting for a downtown bus

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by lilina

[quote]Originally posted by lilina

azi am reusit sa ma enervez teribil....mi-a venit factura pt.Casco la masina si valoarea e 2.000 Euro !!!!!!!!!!! ori e o greseala, ori a innebunit lumea
sa vezi ce paruiala o sa iasa, de ajung la stirile de la ora 5

care aveti masini noi, in leasing, cat platiti pt.asigurarea Casco in primul an ???

In general e 5% din valoarea masinii
Noi avem masina luata in leasing si daca imi aduc bine aminte este aprox 80 euro pe luna pe care ii platim odata cu rata.

Edit: Acum am citit din urma si vad ca te-ai lamurit ... 2180 pe 4 ani e super ok.

Mergi la inceput

..da da Itzy, ai nimerit! am vrut sa fie surpriza!
multumesc fetele, sper sa ma fac bine cat mai repede ca ma dispera mucii si tusea! pai eu cum era sa apar in poze, trasa la fatza, cu ochii mici, pleoapele umflate, nasul rosu de la atata sters?

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Asa cum v-a povestit Beatrix, am primit sambata vizita lor! Ne-am simtit super! Beatrix e o persoana foarte deschisa si vesela, am avut senzatia ca o cunosc de-un car de vreme. N-a fost catusi de putin morocanoasa, cum spune ea, in ciuda faptului ca nu s-a simtit bine! Sotul ei pare o persoana mai tacuta dar dupa un timp iti dai seama ca e o persoana cu mult simt al umorului. Cel putin mie asa mi s-a parut. Sotii nostri au comunicat foarte bine, in orice caz. Cat despre Eric ce sa spun? Are un zambet de smecheras care te topeste efectiv si niste ochi frumooosi, rotunzi si negri! Ca sa nu va mai spun ca are niste picioruse si niste cute pe care-ti vine sa le papi! Nu mi-am dat inca seama cu cine seamana dar e dulce foc! Si mi-a placut de el ca nu face mofturi deloc la mancare, spre deosebire de sclifosita mea care mananca cu circ intotdeauna.
Sper sa ne intalnim de acum cat mai des, mai ales dupa ce ne vom lua si noi o masina.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput