Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Itzy, Gety, I'm still a little confused dar multumesc de opinii si explicatii. Astept si profa de engelza sa vad ce zice.

Daca tot e week-end si activitate slabuta, sa va zic cum o cunostinta de-a noastra si-a determinat fetita sa nu bea cola. Copila are vreo 4-5 ani si-a inceput sa ceara cola fiindca auzise de la ceilalti copii ca beau, asa ca taxu a cumparat o sticla si-a pus in ea f multa sare, apoi a chemat fetita sa bea cola. Fireste, copilul s-a scarbit si nu i-a placut deloc, nu-si explica cum celorlati copii le place sa bea ceva asa de rau. Taxu a insistat si zilele urmatoare si-a chemat fetita sa bea cola, pana ce aceasta a ajuns sa refuze cu vehementa.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi ne urmam programul cu strictete,sper ca si in seara asta sa ne tinem de el,am zis ca daca ajungem sa dormim la 23 as zice "bodaproste".

Xandruza DA Matti a inceput sa pape bine chiar f bine,multumesc lui Dumnezeu,e super ok.

Mamilili imi pare rau ptr Mathias,la noi nu s-a intamplat niciodata asa ceva,plus ca v-am mai zis io,o chem pe asistenta acasa sa-i ia analizele.
Cu cola,noi am redus-o din consum acasa si daca se intampla sa fie o sticla in caz de mare pofta e oricum "apa neagra",asa ca acum luam Fanta care binenteles ca a vrut si el,dar i-am dat sa guste mereu din cea abia desfacuta deci cu acid maxim si binenteles ca acum nu mai vrea.

Gety sa inteleg ca e bine sa fii "mama denaturata " din cand in cand,PUP.

Azi mi-au venit produsele de la "proactiv solution" un set cosmetic ptr puncte negre si faze de-astea urate pe fata,abia astept sa vad rezultatele,sper sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, tine-te tare de program si sa dea Domnu' sa zici "bodaproste" cat mai repede.

Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Azi am fost undeva unde Maria a plans si iar a plans, mai nashpa a fost ca s-a intersectat cu ora ei de somn si ea nu doarme chiar pe oriunde. Si pana la urma mi-a adormit in brate.

Azi s-a lasat de vreo 3 ori de fund un jos cand ii canta piesa preferata, zicem noi ca voia sa danseze. Oricum, a fost caraghioasa
.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Gety vad ca si azi mi-a adormit la 23,sa speram ca suntem pe drumul cel bun.

Ce mai gatiti fetelor ca io una simt ca ma lasa creeru mic de cat l-am stors de idei ce sa-i mai fac copkilului,mai ales ca acu mananca.
Azi am facut la pranz muschi de vita cu sos napoletan si cu pasta,pe la 16 a gatit taxu "pui Mosa" adika piept de pui cu emental si sos de rosii si seara am mai facut o mancarica de ardei copti,dar asta i-o dau maine la pranz.

Vad ca deja dupa a doua tura de pus tratament pe fata (dimineata si seara) se observa imbunatatiri.

Maica dar toate ati plecat in uikend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

trezireaaaaaa !!!! azi dau eu cafeaua sau sucul (dupa preferinte)

uitati o poza cu noul look
nu am reusit sa-mi fac singurica decat aceasta poza, dar cred ca se intelege

ma zbat cu laptopul asta de dracii ma iau, mi-a schimbat sotul calculatorul si asta nu are toate soft-urile pe care le avea celalalt si ma enerveaza de mor, nu am putut sa-mi transfer toate fisierele de pe cel vechi, dupa ce am asteptat cateva ore sa copieze mi-a dat mesaj ca dintr-o eroare nu s-a putut copia tot (si acum trebuie sa le iau la manuta pe fiecare, ca nu stiu ce sa copiat si ce nu)....imi vine sa-l arunc pe geam

in rest, ieri am fost in plimbari, ne-am dat cu masina pe la terenul pe care l-am achizitionat acum 3 ani si am vazut ca s-au apucat unii de facut blocuri de locuinte pe langa noi, se face gura de metrou si un supermarket Real chiar langa noi
si uite asa n-am inchis eu un ochi toata noaptea, ca ma bate gandu' sa obtin o finantare si sa torn si eu un bloc de birouri, sa-mi fac de lucru

cam astea sunt vestile de la mine
va promit ca daca nu arunc laptopul asta pe geam si reusesc sa-mi transfer tot, inclusiv miile de poze, o sa pun si poze cu Black Panther

o zi buna va doresc si sa pupicesc

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

daca vreti sa semnati o petitie impotriva taxei de prima inmatriculare, intrati aici:
http://www.realitatea.net/petitie?ok=ok

si tot legat de masini, va povestisem zilele trecute ca mi-a venit o prima de asigurare Casco de 2.180 euro la noua masina. suma e reala cu mentiunea ca este pt.toata perioada de leasing, adica 4 ani, platibil in 4 rate de cate 500 si ceva de euro....deci e super ok
vestea mi-o daduse o angajata de la firma lui socrelul meu (ca am luat-o pe firma lui sa mai recuperam din tva) si va dati seama ca mi-a cazut fatza cand m-a sunat femeia si mi-a zis....insa nu a stiut sa se uite pe document si a bagat sperietii in noi
intrasem si eu pe site-ul asibanului (caci cu ei am semnat asigurarea casco) si imi iesea 750 euro, dar nu 2.000 euro !!!! si atunci m-am linistit, ca nu avea cum sa fie o diferenta asa de mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Ce mai gatiti fetelor ca io una simt ca ma lasa creeru mic
Maica dar toate ati plecat in uikend!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

la capitolul gatit sunt mega disperata....chiar nu mai stiu ce sa mai fac nici pt.Vlad si nici pt.noi
eu una ma bag iar la cura mea cu degresate si disociate, ca mi-am promis sa ajung la 58 kg pana la 1 martie, dar cu sotzu' nu stiu ce sa ma mai fac....nu-i mai place nimic, dar ar manca toata ziulica si numai chestii interzise (cartofi prajiti, papanasi) numai d-astea imi cere, imi vine sa-l strang de gat

lui Vladone i-am m-ai facut si un sos de rosii cu carnita de pui sau vita, vesnicul piure de legume pe care il mananca intotdeauna cu placere, vesnicul piure de cartofi cu ousor, un cascaval cand si cand, fructe nu prea mai vrea sa pape, asta ma cam dispera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Lilina, eu vreau cafea Mie imi place foarte mult cum ai iesit in poza, iti sta bine tunsa asa.
Sephora, ce de-a papici bune ii faci tu lui Matti! Ma prezint si eu la tine la masa.
Lili, mi-a placut cum a procedat tatal respectiv.
Gety, cred ca a fost tare simpatica Maria, la dans.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna mamici de bucurii si bucurii!

Eu sunt racita cobza, am zacut azi toata ziua in pat, dar am zis sa ma ridic totusi sa pun niste poze! Nu de alta, dar sa aveti cu ce va delecta la cafea dimineatza!
Bucurii in Arena

...ma duc sa citesc din urma!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Wooooooow, v-ati intalnit mai repede decat ma asteptam! Ce poze super si ce copii frumosi! Peisajul e de asemenea foarte interesant! Bravo Beatrix si Lexi!

Lilina, iti sta bine noul look, mie-mi place!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput