Bucurii de sept-oct 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
MamiLili spune:
Intrebare intrebatoare: downtown sau uptown se refera la centrul orasului?
Uichend placut!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Mamilili dupa periplul vesel prin S-E tarii mai trebuia sa dai o fuga si prin Vest... la fete si gata stiai toate mamicile de pe forum...cred ca Pufy, Cristina, Ramomar, Lakioana, Gabitica, Alina M, Flaviaetc... abia te asteptau....
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
Flavia, bine ai revenit...uite aici pomenisem de tine...Imi pare rau pt durerea pe care ai avut-o si iti doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa ti-o aline cat mai curand...Te mai asteptam printre noi povestindu-ne despre nazdravaniile lui Bogdanel, niste poze desigur...caci nu v-am mai vazut demult tare....ultima data ai pus, daca imi amintesc bine, un filmulet pus de tine cand insepuse el a merge in picioruse si alerga de la un capat la altul al sufrageriei...tu ce faci ai inceput serviciul sau inca stai acasa cu el?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Uichend placut!
Downtown
adverb - în; spre partea de jos a unui oras;; în centrul comercial al unui oras;;
adjectiv - din partea de jos; din centrul comercial al unui oras;; centru comercial (al unui oras;)
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Sephora spune:
Va pup fetelor
Nici nu mai stiu daca am intrat azi sau nu,dar nu cred stiu doar ca am citit tot.
Aseara am adormit inaintea copkilului,pe la 23,care se juca cu nono (bunicu) de zor,il avem o saptamana in ajutor,cat sunt mama cu Iza plecate in Spania,asa ca mi-am permis.Cred ca era 00 fara un sfert cand l-am simtit ca a venit si-a luat sticluta cu lapte si s-a cuibarit langa mine.Apoi la 3 m-am trezit ca nu preparasem,laptele,ceaiul nik nu aveam si copilul murea de sete (mama denaturata)
Azi s-a trezit la 9 si mi-a cerut papa a mancat 2 crenwusti si un cubulet de branza,apoi au plecat la 11 afara ,la 13 s-au intors,iar papa musaca din muschi de vita si apoi la 14 dormea,acum a adormit la 23 far un sfert,inclin sa cred ca ne apropiem de drumul cel bun,Doamne ajuta.
Princess -Oilatum este de pus in apa de baie,chiar daca el sta in picioare ai pui un sfert de cada cu apa ,se pun 3 capace si apa devine intr-un fel mai uleioasa dar se simte la mana foarte bine (sarea de baie ajuta si ea).Nu trebuie spalat cu nimic altceva decat cu apa aia,la cap il spal din 2 in 2 zile cu Atoderm si-l clatesc cu stropitoarea sau dusul(dar nu-i prea place) cu apa curata,dar pe corp numai cu apa aia.La mine a dat mari rezultate uleiul asta plus crema,da despre aia e vb e foarte scumpa dar si foarte buna,mie mi-a adus-o soramea din Italia la 150 g 18 E (ceva mai bine),dar si io am luat prima data de aici.Acum cand e mai bine il dau cu Trixera si folosesc Physiogel numai cand vad ca ar fi nevoie.
Ma duc si io la nana,sa profit de ocazie.
floricel79 spune:
Salutare mamici,
nu am mai intrat demult decat sa citesc, de scris nu mai prea am vreme. Noi suntem ok, Roxana a mai avut un episod de infectie urinara, a trecut cu Zinnat (nu credeam ca o sa reusesc vreodata sa-i dau siropul asta oribil; in primele zile il voma tot, dupa ce i-l bagam cu forta pe gat dar am isistat si pana la urma am reusit sa i-l dau - alternativa erau injectiile, deci...). La ultima analiza urina era sterila, acum facem tratament cu UroVaxom, 3 luni, e ca un fel de vaccin, speram sa fie cu folos.
In rest Roxi e vesela ca de obicei, e foarte pasionata de muzica, de dimineata pana seara la culcare are muzica in toate camerele (nu ca ar fi asa multe:)); preferata ei e Cleopatra Stratan, cu Ghita, asta ascultam si eu cand eram insarcinata; ii place si Pere Noel la nebunie (de pe Tv copii) si cam orice muzica ritmata.
Cuvinte incepe sa zica din ce in ce mai multe si ma uimeste cate intelege. De Craciun i-au iesit doua masele jos, acum vreo saptamana incisivii laterali de sus iar zilele trecute am vazut un coltisor de la o masea de sus si un canin aproape iesit in partea de jos.
De mancat mananca destul de bine, la amiaz doarme 3 ore, de la 14 la 17m seara se culca la ora 22 si doarme pana dimineata la 8 jumate.
Toata ziua ar sta lipita de mine si eu de ea, ceea ce asa se si intampla de fapt si imi pare bine ca avem inca posibilitatea sa stam sa ne dragalim toata ziulica. In principiu ar cam trebui sa ma intorc la job deci iar caut bona insa nu sunt foarte presata de timp si sper sa gasesc una buna. Gradinita as mai amana-o pana la 3 ani, sper sa gasesc bona buna...
Am citit mai printre randuri ce-ati mai scris dat singura chestie care mi-a ramas la ora asta in minte e suma de pe factura de casco!!!
Lilina, suma de pe factura trebuie sa fie in ROn, nu Euro, mai uita-te odata si verifica. Casco in primul an este cca 4.5-5% din pretul DDP al masinii, nu are cum sa fie 2000Euro decat daca masina a costat 40.000 Euro pretul cu toate taxele incluse.
Noapte buna!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Haideti la !
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Uichend placut!
Era un nene care canta intr-o piese "uptown girl" si el era de conditie modesta, iar tipa era din partea buna a orasului.
Si mai este in filme expresie ca-l duce "downtown to the station" ca sa dea declaratii la politie. Daca am inteles eu bine.
Ne pare rau de manuta lui Mathias. Ti minte ca si Maria avea vata prinsa cu leucoplast de manuta si proma oara tot incerca sa traga de el, apoi s-a obisnuit si a stat asa, pana i l-am dat eu jos.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Sephora, nici o "mama denaturata". Imi pare bine ca ai ajutor. Ia si profita si odihneste-te si tu cat poti de mult.
Floricel, of, nu este un tratament sa va ajute sa scapati definitiv de riscurile aparitiei infectiei urinare?
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Gety, multumesc pentru cafea.
Iar am avut ce citi; nu am mai apucat sa intru. am avut ceva treburi ieri.
Lili, nu pot veni azi in oras, iar trebuie sa amanam. Am vazut pozicile cu Mathias si Vladut, sunt asa de frumusei! M-a amuzat cum s-a comportat Mathias cand se patase cu markerul.
Florina, sper sa fie cu folos tratamentul Roxanei. Sanatate multa!
Sephora, cumva Matti a reinceput sa pape? Ce bine ar fi!
Flavia, bine ai revenit! Iti doresc multe bucurii din partea lui Bogdanel! Si multa putere! Regret pierderea ta, noi iti suntem alaturi.
Te mai asteptam aicim cand vei mai avea timp.
Scumpik, am impresia ca acum se voteaza daca un anume concurent mai ramane in concurs sau nu. Te mai tin la curent, daca sesizez ceva modificari pe site.
Adriana, felicitari lui Dudu!
Lilina, asteptam niste poze.
Ramo, poate vreodata ne vom vedea, ce bine ar fi.
Interesant cum atatea dintre voi ati visat ca ne-am intalnit. Inseamna ca trebuie sa programam o intalneala la nivel inalt
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi!
Saru'mana de Gety!
Flavia - imi pare rau pentru pierderea suferita Ma rog ca ingerasul mult dorit sa apara atunci cand veti fi pregatiti!
Mami 29+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza