Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata!

Sephora, stiu ca si voi aveti probleme cu DA. Te rog sa imi spui si mie ce produse folosesti pentru puiul tau. Noi nu prea ii mai dam de capat cu ceea ce foloseam pana acum, adica gama Atoderm. Merci!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Lakioana...foarte curios ce sa zic...insa spune-mi...ea cand se trezea nu o luai un pic in brate sa se linisteasca ...sa te simta acolo? plangea asa tare pana vomita sau cum?
adik daca o luai in brate ...sau te culcai langa ea ....nu adormea pana la urma ca sa poti pleca din camera?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Pana ajungeam eu in camera deja plangea destul de tare si nu se mai linistea nicicum, indiferent ce ii spuneam sau ii faceam si ajungea inevitabil la ceea ce nici nu vreau sa imi mai amintesc. Oricum ma bucur ca s-a terminat, indiferent ce a fost.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumim frumos fetelor pt. aprecieri.
Nici Reby nu statea la poze chiar deloc. Acum insa le cere si se supara daca nu ii facem. Am invatat-o ca de fiecare data cand ii fac o poza sa ii arat cum a iesit...si dupa aceea o intreb cum mai vrei sa faci poza...si cu cine... Se gandeste, fuge, isi ia o jucarie si se pune intr-o pozitie anume ca sa ii fac poza. Asta cand are chef. Cand nu...fuge ...de nu ii prind decat umbra

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, am intrat repede sa va salut si sa va spun ca Maria are de 2 zile un canin, in stanga jos. In plus o sa amintesc cateva performante lingvistice noi : ieri a remarcat ca "poua" (=ploua). De asemenea a remarcat "peii" (=porumbeii). Cand are gaze, indiferent pe ce parte ies zice "padoo" (=pardon). Si uneori, cand vin acasa imi spune ca i s-a administrat Panadol ("padido"). Momentan asta imi amintesc dar stie sa spuna o gramada de chestii...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Multumesc fetele de urari!
Alexutza, merci de cafea!
Princess, ma bucur ca totul a decurs bine! sa o tineti tot asa si sa nu mai aveti nici un fel de problema!
gety, intreaba si medicul dar eu zic ca e ok cu Maria! Asa se intampla si la Eric cand e vant afara sua frig! Ii lacrimeaza ochii si mai mult cel care a avut infundat canalul! si eu patesc la fel cand e vant si frig!
Lili, merci! te astept cu placere! intre timp spal epribetele s afie totul pregatit! la intrebare, nu stiu daca isi duce piciorusele la urechi dar pot spune cu sigurantza ca pana la gura da!
Adina, succes cu nazdravanii sa reusesti sa le faci fatza! cred ca prima spatamana va fi mai greu!
Lakioana, superba Reby! are niste gene superbe! bine ca ati rezolvat problema!
Sephora, ma bucur ca sunteti bine! poate totusi ii mai ies ceva dinti sau masele de a facut febra!

o zi minunata!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Festina vad ca ai avut si tu o aparitie trecatoare

dupa cum vedeti am fff mult de lucru azi

din pacate eu am avut f mult de lucru ieri la servici

Va pup pe toate si incerc sa revin mai tarziu ... de citit citesc tot dar nu prea mai apuc si sa scriu ... Eu sunt o persoana f vorbareata "face to face" dar in scris ma exprim mai greu (ca tot am vazut ca ati discutat despre asta zilele trecute) ... defect profesional, adica sunt obisnuita sa scriu mailuri scurte si la obiect si nu imi iese tot timpul sa fiu amuzanta si in mesajele scrise

o zi buna va dorim mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

A propos de lacrimarea ochilor - si la Vladut ii lacrimeaza cand e frig afara sau cand e vant, si mie imi lacrimeaza.

MamiLili - am incercat totusi azi, intr-un moment de "calm" sa-i duc picioarele lui Vladut in fata, cand statea pe spate si nu e asa flexibil ca si Mathias.

Mami 29+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by AdinaF
Apropos "sporturi extreme", si eu aveam de gand sa-mi iau o motocicleta mai puternica, dar totusi ratiunea a vorbit: mi-e prea draga viatza de cand ii am pe kinderi, nu ma risc...

Sa-nteleg ca ai deja una. Cati CP are?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy, superba poezia si mare adevar graieste. Chiar asa unde esti, vezi ca te pun absenata cu rosu
Mamilili, il trimit pe Mr. acela sa te ajute la geamuri, dar momentan nici la mine nu a ajuns Iata si raspunsul la intrebarea ta: puiuta mea isi baga degetele de la picioare in gurita, deci pana acolo le duce, dar nu stiu daca poate chiar pana la urechi, o sa incerc sa vad.
princess ma bucur ca totul a decurs bine ieri, ce mai, are mama un flacau curajos!
Sephora si Andra ma bucur sa aud ca bucuriile voastre sunt mai bine. Multi pupici.
lexi, felicitari Mariei vorbareata Ce multe stie ea sa zica.
xandrutza ce faci de nu intri nici macar sa ne saluti?? Sper ca totul e ok!!
pupici si o zi faina!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetili!

Ne facem si noi aparitia cu primul incisiv lateral...offff da greu a mai iesit, am crezut ca o sa ramana Luca cu 4 dinti

princess ma bucur pt voi ca a reusit operatia la ochisor

Lili si Luca e la fel de elastic ca si Mathias, de multe ori ma jos si eu cu piciorusele lui, i le duc la nas, la urechi...sper ca nu-i nik rau in asta

lexi am Maria vorbareata, Luca al meu nu vrea sa zica mai nimic

itzy faina poezia, aveam si eu un mail in genul la poezia ta, o sa-l caut si o sa pun aici.

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput