Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, Nenedent se gaseste numai la farmacii?
Lullabay, multa sanatate tatalui tau!

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, cred ca da. Eu iau de la Sensi Blu.

Lakioana, ce minune de fetita ai!

Beatrix, felicitari pentru nepotelul ce va veni pe lume in mai!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru cuvintele de incurajare pe care mi le-ati adresat astazi mie si lui Rares. Sincera sa fiu mi-ati facut o surpriza foarte placuta si chiar m-au ajutat sa am un moral bun inainte si dupa interventie.

Acum o sa va povestesc putin cum a decurs toata treaba: interventia a fost facuta la clinica Oftapro, cu dr. Daniela Cioplean si anestezist dr. Tabacaru (budimex). Am avut programarea la ora 15.15; am completat o fisa la receptie, dupa care am mers in sala de asteptare (o camera curata cu trei paturi pentru copilasi) unde Rares s-a jucat putin cu jucarelele de acolo; in tot acest timp asistenta a venit de mai multe ori ca sa se imprieteneasca cu el si chiar asa a fost pentru ca era o tipa dragutica pe care Rares a placut-o bineinteles (era tinerica, blonda cu parul lung - v-am zis eu ca este mare gagicar!).
Cred ca am stat acolo vreo 10 minute, apoi a venit anestezistul, ne-a pus cateva intrebari, l-a consultat pe Rares, ne-a explicat ce o sa se intample si cum o sa fie starea lui Rares dupa interventie, ce avem de facut etc.
Dupa aceea, a venit asistenta draguta si l-a luat cu ea in sala de operatie. Rares s-a dus fara nicio problema, nu a plans, nu a protestat. Dupa 15 minute l-a adus inapoi adormit si bineinteles operat. S-a zbatut putin cand s-a trezit, dar i-am cantat cateva cantecele si s-a linistit; i-am dat sa bea ceai, am vorbit cu o fetita care venise si ea pentru operatie, ne-am imbracat si am plecat.
Am uitat sa va spun ca nu a avut voie papa de dimineata de la 9 si nimic de baut de la ora 12.
Costul total al interventiei a fost de 500 ron.
In concluzie, totul a mers ca la carte, efecte adverse la Rares nu au fost (anestezistul imi spusese de varsaturi, agitatie, plans etc) si pot sa spun ca am fost tare mandra de puiul meu ca a fost asa de curajos si cuminte.
Acum face nani, dupa ce a papat laptic, iar de maine sper sa revenim la normal cu alimentatia.
Avem de facut tratament cu picaturi timp de o saptamana si in nasuc tebuie sa ii pun Vibrocil spray.

Va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la noi!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, Rares a avut canalul lacrimal obturat?
Bina ca ati trecut cu brio peste operatie. Asa e, cea mai grea faza este anestezia, mi mi s-a parut si cea mai riscanta.

Noi am operat-o pe Maria de asa ceva cand avea 5 luni, numai ca acum cand iesim afara si bate vantul ii lacrimeaza iar ochiul, nu colecteaza puroi, ci lacrimi curate. In loc sa se scurga in nasuc, curg pe fata. Chiar trebuie sa iau legatura cu dr. care a operat-o sa vad ce-mi zice.

MamiLili, multumesc, am gasit si la alta farmacie, are un sediu chiar la noi in parc, si are Nenedent la acelasi pret cu Sensiblue. Neaparat ii iau si eu, mai ales ca pasta care o folosesc acum are si fluor.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Da, Gety, Rares a avut canalul lacrimal infundat la ochisorul drept. Noi am sperat ca se va rezolva cu masaj si picaturi fara interventie, dar nu a fost asa.

Cat despre partea cu anestezia, sa stii ca pe mine m-a linistit foarte tare discutia pe care am avut-o cu dr. inainte de operatie; mi-a spus asa "parintii sunt in general speriati de anestezie, dar asta pentru ca nu stiu ce presupune aceasta"; si mi-a mai explicat ca este mai riscanta o interventie fara anestezie decat una sub anestezie cu masca, asa cum de altfel am facut noi.

Mergi neaparat cu Maria sa vezi daca nu cumva s-a obturat canalul din nou.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Matti nu mai are febra,dupa 3 zile cu 38-39 de ieri seara nu a mai facut,nu-i curge nasul,nu tuseste nu nik,nu pot intelege de la ce,dar bine ca acum e bine si sunt foarte fericita ca mi-a mancat bine si a baut multe lichide.

Beatrix sa creasca bine si sanatos bebelusul din burtica.

Laki sa sti ca si Matti face la fel cand se supara,asi provoaca greata,io le-am povestit fetelor,nu stiam ce are de vomita pana cand mi-am dat seama ca de fapt el o facea singurel de suparare si sa atraga atentia.Reby superba ca de obicei

Revin ,am o chemare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Princess, ma bucur pentru voi! Rares e un baietel puternic si curajos, dar asta stii deja!

Gety, va tin si voua pumnii pentru viitorul control.

Fetelor, cand copiii vostri stau pe spate, le puteti duce talpile la nas sau urechi? Lui Mathias ii pot acoperi cu totul urechile cu talpitzele, sau ii ating nasucul cu degetele de la picioare si ma intreb daca are el o mobilitate deosebita sau asa sunt toti copiii la varsta asta?

Xandrutza, ti-o chicat netu'? Undi ieshti?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Lili, si ai mei au o dexteritate buna, mai nou au invatzat si sa-si miroase talpile si sa rada smecherste, sunt f. haiosi. Acum cateva zile venea Alex spre mine in goana, eu am ridicat piciorul ca sa treaca pe sub el, si dupa cateva minute vad ca vine iar spre mine, la fiecare al doilea pas ridicand si el piciorusul suus de tot si hlizindu-se. Are un echilibru coptilu' asta de speriat. Fabi a reusit doar astazi lucrul asta si mi-a facut f. mandru "reprezentatia". Se copiaza ca doua maimutzici.

Apropos "sporturi extreme", si eu aveam de gand sa-mi iau o motocicleta mai puternica, dar totusi ratiunea a vorbit: mi-e prea draga viatza de cand ii am pe kinderi, nu ma risc...

lullabay, cu intarziere "La Multi Ani"!

alexutza, aiurea faza cu bona, noroc in continuare.

eu mai am 3 zile de tihneala, dupa care raman singurica, maica-mea ne spune ... de fapt raman si cu sotzul ... deci tot singura

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si poftiti la o mareee si un fresh de porto pt cele ce evita cofeina(vezi Itzy)

Princess - ma bucur tare mult ca ati scapat cu bine, Rares este intr-adevar un baietel tare curajos!

Gety - Nenedent - se gaseste numai in farmacii!

Adina - nasol ca ramai singurica - dar acum deja baietii sunt mari, nu mai ai asa multe griji

(S)Andra - cu cresa/gradi m-am tot interesat, insa la varsta asta daca il dau ar fi cam cel mai mic si adaptarea la programul de somn si joaca al celorlalti copii ar fi cam greut! Mai testez! Ce face gargarita???E mai bine???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Saru'mana de Alexutza!

Lili - nu stiu sa-ti raspund la intrebare pentru ca Vladut nu sta pe spate, cum il culc pe spate, cum repede se intoarce pe burta. Dar m-ai facut curioasa.

Mami 29+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput