Restaurant specific Ro, ce ne recomandati?

Restaurant specific Ro, ce ne recomandati? | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

m am gindit sa mi scot masculul la o crisma... ei aici e aici
am vrea sa incercam o circiuma cu specific ro, cu muzica lautareasca (exclus "clasicele" manele) ceva mai altfel decit clasicul restaurant... ceva mai antrenant, mai de viata lunga si inima albastra, asezonat cu servire, mincare bune si preturi omenesti

locuim in zona foisor, dar sintem deschisi si la alte oferta..

So, ca de obicei cind avem nevoie de vreo consultatie apelam la DC... ce ne recomandati?

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mie mi-a placut tare mult La Cocosu Rosu in Militari, Str. Margelelor nr. 61-63; mancare buna cu specific romanesc, preturi bunicele, portii satioase si muzica at cand am fost era un taraf si cu o cantareata de muzica populara si cand a facut pauza au pus ceva muzica disco (deci nici vb de manele!).
La fel am inteles ca au mancare buna si la Burebista (parca e unul chiar aproape de intersectia Mosilor cu Carol)... Acolo insa nu stiu prea multe detalii.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

restaurant Burebista - sunt chiar pe Mosilor, nu departe de foisor - au specific romanesc, inclusiv decorurile, muzica e lautareasca, nu tare, ci doar cat sa fie placuta, cand am mai fost eu, portiile erau mari si preturile absolut rezonabile - vezi ca au mai multe locatii - cauta si pe net

si sfat: incepeti cu o palinca ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Restaurant Decebal, pe Bd. Decebal, impecabil, ireprosabil, dar nu cred sa gasesti lautari acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

In afara de Burebista (si pe Mosilor, si la Universitate - Batistei) ar mai fi de mentionat:
- Locanta Jaristea - dar acolo iti trebuie rezervare sigur- e mai mult teatru, dar e chiar deosebit
- Doamnei- spectacol folcloric
- Casa Doina - mai de fite, dar serviriea si mancarea de nota 10 (si pret umflat, si la Jaristea e relativ scump)

...nu mai stiu nimic de Caru cu Bere (arhitectura deosebita)

si mai erau alea unde mananca si Basescu , da' am un lapsus cum se cheama? - acolo chiar au preturi civilizate si mancare buna (unul are locatia langa Marriott, cum naiba ii zice?)

Sau daca vrei ceva mai aproape de Foisor, mai ieftin ca Burebista, dar mancare buna, (fara taraf insa) poti sa incerci Casa Jienilor de pe Fainari

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

citesc cu interes subiectul si eu as vrea o cina romaneasca cu mancarica si muzica romaneasca autentica...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Jaristea....www.jaristea.ro.Sa-ti faci o idee.

Mancarea e super si antrenul de bun gust.Pe vremuri canta Gil Dobrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

carul cu bere

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Golden Blitz a lui Base Este la vai ce laspus am....la intersectia mare unde intri in Dr.Taberei, unde este si biserica. Heeelp...cum se numeste?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Razoare

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da da da! Mi-ar placea la nebunie sa alegeti locanta jaristea, la cum l-am cunoscut pe forum pe Rufus, madam Laura nu scapa nebatuta! acum serios daca faceti greseala asta, sa va asteptati sa serviti niste platouri OBLIGATORII pe care sa lasati cateva milioane bune Altfel intr-adevar mancarea e buna si multa, servirea impecabila, totul aranjat frumos, deosebit si atmosfera misto, ca doar acolo m-am maritat ce mama ma-sii

Eu vroiam sa recomand Nicoresti pe toamnei, la crama in weekend au si lautari. Mancare super buna, preturi super ok, nu pleci ruinat, servirea in regula. Recomand cu caldura tortul de ciocolata ca desert, este delicios si unic, reteta proprie! Cel putin eu nu am mai gasit pe nicaieri

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput