Discutii despre clasa I (partea a 4 a)
Raspunsuri - Pagina 19
mmi spune:
"Violeta, ai idee, dupa ce terminam injectziile cu Ampicilina, cam la cat timp sa incepem cu Bronhovaxom? sa facem o pauza de o saptamana, de ex sa incep dupa 15 Martie sa-i dau?"
Desi ai adresat intrebarea doar Violetei imi permit sa-ti raspund si eu si sa-ti spun sa-i dai Broncho-vaxom. Deobicei curele se fac toamna si primavara, deci tinand cont ca acum este primavara poti incepe o cura. Prietenul lui Mihaita a luat 30 de zile consecutiv, nu cate 10 zile pe luna, la indicatia pediatrei si se simte foarte bine, abia ce a incheiat cele 30 de zile de administrare si nu s-a mai racit deloc, desi in iarna a avut mari probleme de sanatate.
Oricum, eu va doresc sanatate multa.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
melinav spune:
Multumesc , Mihaela
, ma bucur sa ascult mai multe pareri, care sa ma ajute sa iau o decizie.
Andrei a facut vineri noapte ultima injectie, dar aseara incepuse sa planga cum ca il dor urechile!!! sper sa nu facem asa repede si vreo otita.
La serbare vineri nu am mai ajuns.
Melina
violeta69 spune:
buna dimineata,
azi avem sedinta cu parintii
imi e teama de ce o sa imi zica doamna!
am senzatia ca fi-meu e de o lene extrema si ca nimic din ceea ce face nu e bine 
ori eu sunt extrem de pretentioasa?!
fac socoteli pana la 30 si asa le ameteste de ma sperii....
si nu cred ca nu ar stii ca face 2-3 corecte 2-3 gresite...
cum e posibil cape unele sa le socoteasca bine si pe altele sa le ameteasca?
sa adune zecile cu unitatile si invers?
asa mare ameteala sa fie in capul lui?
uneori facem si mental aceste socoteli si le stie....alteori cu creionul pe hartie si le face varza!!!
mai rau e ca la clasa le ameteste...cica a zis doamna care termina primul si ca el a vrut sa termine printre primii!!![]()
si daca a terminat primul si a gresit jumatate? care e ghiseftul? 
la abecedar vad ca a inceput sa scrie mai bine,in sensul ca nu prea mai mananca litere(acum adauga
...in loc de Rares a scris Raresi si in loc de cocos a scris cocosi)...
la citit a luat Fb ,ca daca citim lectiile inainte (si nu conteaza in ce zii,uneori le stie si dupa 3-4 zile) deci daca a trecut o data peste text stie,daca nu se balbaie....
filofteia,voi vum mai stati cu dictarea?![]()
eu nu mai vreau sa ma gandesc.....ca daca-i zic sa facem o dictare nu mai vrea nici picat cu ceara!
imi zice ca s-a facut temele la semi si ca nu mai are nimic de facut 
ufff,cand i-o mai veni si lui mintea la cap?!!!
sa aveti o zi buna 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
carmenp spune:
fetele cu copiii inscrisi la concursuri, de unde lucrati cu ei ca sa-i pregatiti?
sanatate celor bolnavori!
violeta69 spune:
carmen,noi am scos de pe internet subiecte...
la un moment data a scris si o mamica aici un subiect de la cangurul...
cartea cu Cangurul are pt clasa Ia doar un singur test pt ca doar anul trecut s-a dat concurs si la mate pt cei de clasa I-a...
am fost la sedinta ![]()
si cu Mihnea dupa mine....saracul a fost atat de obosit ca la final,pe la ora 8 a vomat....chiar in clasa...cred ca ne-a injurat si femeia de serviciu ca a tb sa cutete dupa noi 
toate bune si frumoase dar are niste caiete de te iei cu mainile de par 
ca e o minte sclipitoare,ca va ajunge unul dintre varfuri,dar ce ne facem cu imprastierea ?!
asa ca pana la urma a ramas ca nu va mai scrie temele la semi si vom incerca sa scriem acasa.....
nu stiu cum o sa fac asta!
am gasit o cale de mijloc ...sa inceapa acolo si sa continue acasa....
in momnetul in care incepe sa scrie la semiinternat urat sa nu mai continue!!!
o seara buna va doresc si 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mirelacarmen spune:
Buna! La noi va fi ,din nou Eurojunior(a fost si in sem. 1).Oana zicea ca nu merge ca m-am plans ca tot tb sa dau bani,dar era vb despre niste reviste,Doxi parca,pe care le-am cumparat de 2 ori si apoi ne-a obligat sa le luam pana la sfarsitul anului,ceea ce nu mi se pare normal.I-am spus ca nu se pune problema de bani ,daca e nevoie, doar ea sa vrea sa participe.A inceput sa mearga la dans modern,ii place doar ca vine franta.Cu lectiile e ok,doar ca se mai greseste din cand in cand.Le da dictare aproape zilnic.Citeste f. mult,chiar carti cu 20-30 pagini,dar cu scris destul de mare.Mai greu e ca fratele ei mai mic o "ajuta" destul de des.Abia astept sa se incalzeasca sa iesim prin curte cand isi face ea temele.Sanatate celor bolnaviori si rezultate cat mai bune la scoala!