Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
bujo spune:
Poti merge la orice agentie.
Fetelor nu v-ati uitat pe linku trimis de mine? Ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk" target="_blank">aici sa vedeti ce-o sa radeti.
bujo 15+
album de nunta
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Ella...Bujo...Deci pana la urma e fetitza...
Ella puiule parola e ce esti tu, da nu insarcinata.Sinonimul de la insarcinata, forma de plural si pune-o la diminutiv...Cred ca asta e
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (13+)si tati asteptand o
jjovana80 spune:
Salut fetele. Am vorbit cu dna doctor despre laptele de vaca si a zis ca nu a auzit o porcarie mai mare .... am scapat de stresul asta. Bebita mea tot nu misca, nu stiu ce-i cu ea....dar stau inistita pt ca ma simt super, presupun ca imi era rau daca avea ceva bebelusa. Mi-am cumparat sarafan in care arat de zile mari ... chiar mari.... dar ma simt foarte bine. Sunt 2 magazine in Cocor cu haine pt gravide, eu am dat 100 lei pe sarafan, e dintr-un fel de doc, nici gros nici subtire. Mi-am mai cumparat si ciorapi pentru gravid tot din Cocor, pe astia am dat 20 lei... sunt super. Pentru fetele care sunt interesate de amenajarea camerei copilului intrati aici www.cameracopilului.ro , eu am gasit chestii dragute. Va pup si spor la scris ca-mi place sa va citesc !
oana silvia
narcisa.s spune:
Bujo ce burtik frumooosss ai!!!!La mai mare!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (13+)si tati asteptand o
AnnaBaby spune:
Caprioara cardul tau este Visa sau Maestro? Pt plati pe net se poate folosi numai visa si de asemenea trebuie sa inchei un contract pt serviciul 3d secure. Este gratuit si poti sa mergi in orice agentie, nu neaparat unde ai deschis contul.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
Caprioara spune:
Anna, cardul e Maestro. O sa merg la o agentie sa intreb ce si cum...
Nu ma simt deloc bine, cred ca o iau spre casa sa ma bag in pat. Ma doare capul si am nasul infundat in continuare, drept pentru care respir pe gura, asa ca am si gura uscata . Ce porcarie!!!
Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Chuny spune:
Crisarh, imi pare rau de vestea pe care ne-ai dat-o.
Narcisa, peste o ora jumate intru la medic.
Sibylle saptamana 19
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Didi81 spune:
Caprioara, eu stiu ca se pot uploada si fara sa iti instalezi toolul lor: e in dreapta paginii un buton cu Upload Photos. Acum sunt la serviciu si am super multa treaba azi, asa ca o sa incerc si eu sa uploadez ceva diseara sau maine; nici sa mai citesc ce ati scris intre timp n-am apucat
Didi 16+
AnnaBaby spune:
Fetelor voi nu aveti mancarimi de piele in zona burticii? Eu am. Cred ca se intinde pielea. trebuie sa ma tin serios de hidratarea zilnica, pana acum a fost cum a fost de acum se ingroasa gluma.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
madina71 spune:
Crisarh, imi pare nespus de rau!!!!! Iti doresc ca DD sa iti dea cat mai repede un bebe mic si sanatos!!!! Ai incredere si o sa fie ok pana la urma!!!1
Fetelor, eu am cam pierdut legatura cu odiseea, am fost ocupata cu petrecerea de motz, a fost frumos dar obositor, duminica am stat in casa toata ziua, ne-am odihnit....
Trebuie sa mai recuperez din capitolul trecut, ieri am avut musafiri si astazi am iesit afara ci Adrian, apoi am facut mancare si abia acum am avut timp sa intru sa citesc... Vineri plecam la munte , joi seara ma duc la control pt eco fiindca vineri dimineata, inainte sa plecam la munte ma duc sa-mi fac triplu test si sper din tot sufletul sa fie bine!!!
Mada, imi pare bine ca fetita ta este mai bine, si eu sper sa nu mai racim ca tare rau este....
Trebuie sa va anunt ca deja am ajuns la 5 kg+....Offf, trebuia sa am 3 kg doar peste, dar asta este, ce sa fac!!!!!
M-am programat si eu la Iosup pt eco 4D pe 7 martie la Fortis, mai aveam progr la dr. Cheles parca, la Medlife pe 3 martie si o sa o anulez.... Sper sa nu se anul;eze programarea de la Iosup, parca zicea cineva pe aici ca a patit asa ceva....
Cumparaturi pt bebe mic nu am facut pana acum, astept eco 4D si apoi o sa mai iau cate ceva, oricum eu am lucrusoarele ramase de la Adrian, dar daca e fetita o sa trebiasca sa cumpar mai multe.... dar indiferent de sexul bb-lului din burtica trebuie sa iau un carucior sport (cred ca o sa iau din ala ieftin de 7-800 de mii) pt Adrian, ca pe asta pe care il am o sa il folosesc pt bebe mic....
Recuperez din urma si revin....
Pup!!!!
15+ si Adrian (20.01.2007)