Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
Violeta_m_tm spune:
Bine ai venit Monica, sarcina usoara , felicitari pentru baietel
15+
poze
bebele meu
vio
dma2007 spune:
fetelor am zis degeaba ca ma simt mai bine...
ieri am crezut ca mor...am vomitat tiata ziua...nu stiu ce sa fac ca nu mai pot bea nici apa si tot ce manac vomit
mi-e frica sa nu-i fac rau lu bebe
deja ma apuca disperarea!
nu mai stiu cine zicea de pierdere de lichid...mi s-a intamplat si mie o singura data de la un stranut puternic sa ma trezesc pe tampon cu un lichid ...dar am citit ca in sarcina secretiile sunt apoase si abundente
cand merg pe 9 febr o sa intreb medicul
10s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
iul-aug2008 spune:
Fetelor am sa deschid un nou capitol acuma chiar daca suntem numai la pagina 19 pentru ca vreau sa refac lista, nu schimb nimic in ea las exact cum este acum dar vreau sa o corectez au aparut niste semne puse aiurea si nu mai arata cum trebuie, m-am chinuit sa le repar dar fiid lista f lunga e greu de gasit de unde vine greseala. Unele le-am reparat unele nu am reusit, asa ca va rog bare with me si refac listutza sa fie cum trebuie ca nu e frumoasa cu greseli, chiar daca nu sunt asa evidente.
Multumesc pt intelegere!
Revin cu link-ul la capitol.
Violeta_m_tm spune:
DMA2007 imi pare rau ca te simti asa rau, stiu cum este ca si eu pana la 11 saptamani varsam tot ce mancam, si apa daca beam varsam, dar stai linistita ca bebele este bine, el este foarte mic si isi ia din rezervele tale tot ce are nevoie. Daca o sa te tina in continuare starea asta, si nu poti nici apa sa o retii, ar fi bine sa te internezi sa-ti puna perfuzii, mie asta mi-a recomandat medicul.
15+
poze
bebele meu
vio
flo1980 spune:
Am citit.....Trist fetele......sa aiba Dumnezeu grija de noi si de burticile noastre.....
Flory mami de Alex si
18+
bebe 2
pozele mele
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by monalac
am avut o noapte destul de proasta,in ult tp m ma trezesc de 7/8 ori pe noapte sa merg la baie.voi va treziti la fel de des?oricum,la sarcina cu cris de prin luna a 7 a parca,urinam din 5 in 5 minute,fara sa exagerez.noptile mele erau un cosmar.dar cred ca am ceva probleme ca eu si inainte de sarcina ma trezeam de cel putin 2 ori pe noapte sa merg la baie.
BIRI,ma bucur ca ana se simte mai bine.nasol ca a facut otita,cred ca ati avut niste nopti....
ANAXENA,bine ca totul e ok.distractie placuta in portugalia!
ANKA,iti tinem pumnii azi la tt!cat despre dr,of,nici nu stii ce sa ma crezi!
BLUEEYES,sper sa scapi cat mai repede de greturi!
mi am facut si eu progr pe 13 feb la eco de 20/24 saptamani.tb sa mi fac musai la dr mea,care are si competenta ecografica.normal ca nu i am spus ca am fost la dr herghelegiu.maine merg sa mi fac analizele uzuale,glicemie,calcemie,sumar urina si altele,ca recunosc cu rusine ca nu le am facut de cand am ramas insarcinata.le facusem cu 3 luni inainte de a ramane.o sa l iau si pe cris sa i le fac si lui.azi am implinit 20 de saptamani de sarcina!20+ cu bebe codrin
Mami deCris
Poze Cris
Mona sa fiti sanatosi ...si la mai mare, sa creasca burtica.
oana silvia
Tecky spune:
Ankalaura iti multumesc pt sfatul cu repetarea TT dar eu nu am avut ca rezultat risc crescut de Sindrom Down ci de Sindrom Edwards-ceea ce inseamna ca fatul nu este dezvoltat normal pt varsta sarcinii si un fat cu acest diagnostic nu traieste mai mult de 20 sapt.Deci fetita mea e perfect sanatoasa si dezvoltata normal pt varsta sarcinii pe care o am.Daca era vb de SD as fi repetat in mod sigur TT.
Monalac si eu am aceeasi probl ca tine,merg des la baie noaptea,de vreo 3-4 ori.
ankalaura spune:
Fetele, am revenit de la eco si test.
La eco lucrurile au rezultat ca fiind ok - ca si la Iosup, fisa plina de valori normale. Nu mi-a masurat nici un IR si nici ritmul cardiac.
Mi-a recoltat sange si rezultatul va fi gata peste 5 zile lucratoare. Sambata dimienata ma duc la Genetic Lab, sa vad ce imi dau si ei.
Am intrebat la Sanador, si cica nu fac amniocenteza. Tecky, tu de ce te-ai gandit ca rezultatul aiurea de la primul test este tocmai pentru a te prinde client la amnio?
Sunt din ce in ce mai convinsa ca cea mai amre parte din aceste teste sunt niste aiureli - si aici nu ma refer ca ce pot oferi aceste teste, ci la capabilitatea celor care le fac.
Pliu nucal la 12 sapt la CF 2, parca 0 virgula ceva.
Pliu nucal la Iosup la 15 sapt 1,7.
Pliu nucal la Sanador la 17 sapt, 1,31
E?? Ce ziceti???
Ma duc acasa sa compar si celelalte masuratori.
Buuunnnn... Intre timp am fost la Chicco. NU se vinde nimic din depozit, ci doar din magazinul lor. Anyway, carutul exista momentan si e 330 de lei. Sa nu cumva sa va duceti vreuna inaintea mea si sa raman fara ![]()
Anca
17+ 
georgiachifu spune:
Sunt si eu o graviduta care dupa niste calcule facute, ar trebui sa nasca pe 28 iulie, si ne dorim foarte mult sa iasa leutz ca taticul lui, dar e posibil sa se nasca cu 2 sapt. mai devreme si nu o sa mai fie leutz ci o sa fie rac. :-( Sper sa fie sanatos(a), orice ar fi, numai sa fie bine.

Cris