Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
flo1980 spune:
Nati multumesc frumos! Sa stii ca eu am ochii verzi si sotul caprui, Alex are ochii albastrii. Cand s-a nascut si timp de 2 luni i-a avut caprui, eram necajita.....dar s-au schimbat in albastru si asa au ramas si acum la 2 ani.
Mama are ochii verzi, tata caprui, eu si fratele am mostenit-o pe mama. Asa ca nu poti stii de unde sare
Fetele unde ati citit povestea Biancai Brad? Imi dau seama ca este dureroasa dar as vrea sa o citesc si eu.
Flory mami de Alex si 18+
bebe 2
pozele mele
locca spune:
Flo, sincer nu iti recomand sa citesti. Eu am citit-o luni si n-am mai fost buna de nimic toata ziua. Daca totusi insisti , uite www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/" target="_blank">aici.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
AnnaBaby spune:
Flo si eu am cautat sa citesc povestea Biancai Brad si am gasit-o la www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii dar sa stii ca e f dureroasa. Mie mi-au dat lacrimile dar fiind la serviciu n-am putut sa ma desfasor. daca eram acasa sigur trageam o repriza de plans.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
Violeta_m_tm spune:
Ceau burtici
Narcisa am vorbit cu cateva prietene despre medicii buni din Timisoara, dar parerile sunt impartite, cert este ca Grigoras are cea mai buna aparatura din oras ( 3D, 4D) dar eu nu ti-as recomanda sa mergi la el, mie personal nu-mi place de el, eu ti-as recomanda sa mergi la Budau, este medic bun, specializat in ecografie. Am inteles ca multi medici isi trimit pacientele la el pt eco. Singurul dezavantaj este ca el lucreaza la maternitatea Bega, unde conditiile lasa de dorit, dar asta este in cazul in care nasti cu el, pt ca in rest mergi la cabinet.
Dara felicitari pt TT, ma bucur ca a iesit negativ, peste vreo 2 saptamani merg si eu sper sa iasa bine.
15+
poze
bebele meu
vio
madina71 spune:
Sibylle, multumesc!!!!!
Fetelor, eu am vazut-o pe Bianca Brad la Tv si am plans si eu....
Acum nu prea am timp, trebuie sa merg sa fac niste cumparaturi ca sa mai luam la noi cate ceva, apoi bagaje, si la 17,30 merg la ginecologul din orasul meu.... Daca imi spune sexul mai intru si va zic.... Pupici
16+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
lcazangiu spune:
Fetelor intr-adevar povestea Biancai este foarte trista si din pacate foarte reala, noroc ca si eu sunt la munca dar chiar si asa tot am scapat cateva lacrimi, bine ca nu a observat nimeni, daca eram acasa cred ca faceam ca atunci cand am urmarit emisiunea Corinei, adica lacrimi non stop de crocodil.
Vreau sa va spun ce vis ciudat am avut azi-noapte: se facea ca asteptam la o coada nu stiu unde si deodata burtica a inceput sa se miste si sa aiba denivelari, eu mi-am ridicat bluza si incercam sa fac poze ca sa imortalizez momentul, si tot inceram eu sa fac poze cand deodata m-a trezit al meu ca cica ma tot zvarcoleam in pat si credea ca visam urat, cand m-a trezit ghiciti ce i-am spus: "de ce nu m-ai lasat sa fac poza" el saracul nu intelegea, pana la urma am adormit la loc destul de suparata ca fusese doar un vis si dimineata cand i-am povestit si lui visul mi-a zis, lasa mami ca ai sa vezi ce o sa miste el, dar deocamdata are loc destul acolo si poate de aia nu-l simti.
Oricum pe zi ce trece imi trec iar ganduri negre, chiar as vrea sa-mi mai fac o eco, caci pana pe 13.02 mi se pare o eternitate.
Lori19+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai eu nu stiu ce am sa simt cam down in ultima vreme, nu deprimata ci asa scursa de orice energie. Creca ati observat ca nu v-am terorizat cu mesaje ca de obicei.
Biribu uff otita, nasol. Multa sanatate la printesa. Si eu ma ingrozesc cum va fi cand merge la gradi ca sigur se va tot imbolnavi mai ales ca ea e si sensibila la din astea.
Mona tu chiar meriti bataie, fii mai optimista te cred ca e greu cu Cris si cu serviciul si cu sotul la munca da macar cat apuci sa ai timp liber fa ceva ce te face sa te simti relaxed si sa zambesti. Eu daca ascult muzica imediat ma simt mai bine.
Nati da ms de raspuns. Mai sigur nu il tin in lant orice rasa a fi, brr nu as putea face asa ceva, noi vrem un pet sa stea cu noi in casa. Am auzit si eu de retieverii ca cica au ceva pb de sanatate is cam sensibili, is frumosi tare da totusi si eu mam gandit ca ar fi prea mare pt cat spatiu avem plus doi bebeii.
Oricum creca testam terenul cu o pisica mai intai, ca ele is mai independete se descurca de minune singurele. Si mai apoi avansam la un catel da mai mititel, sa il poata plimba si copii ca un retriever daca incepe sa fuga in lesa il trage pe bebe dupa el, ma trage pe mine dapai pe bebe.
Aici multi retrieveri is guide dogs si imi place au un semn pe ei si scrie please do not distract me i am working. Is atata de frumosi si de inteligenti. Bine la mine si o potaie de pe strada e dragutza si inteligenta pe toti i-as strange daca as putea.
Ralu uite aici: www.next.co.uk, au si sectie de copii, www.twoleftfeet.co.uk, www.jojomamanbebe.co.uk, www.mothercare.co.uk, www.ckeekybrats.co.uk, www.babiesrus.co.uk. Ma mai gandesc si iti mai zic, unele sunt mai scumpe unele mai ieftine. Babies'r'us care e al lui toys'r'us au multe oferte si lucruri mai ieftine in genere, mothercare si next au lucruri mai scumpe dar de f buna calitate, jojomamanbebe au o multimea de minunatii si hainutze f dragute, twoleftfeet au o gama f larga de produse de la toate firmele.
Anaxena ma bucur ca esti ok spor la shopping in portugalia.
Kimmy nai pt ce.
Cam atata am retinut. Dau cereale la fata si revin.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
monysorescu spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine printre voi?
Desi am aflat ca sunt gravida din luna noiembrie parca mi-a fost un pic frica pana acum sa intru la odisee. Insa dupa ce aseara an facut ecografia morfo-fetala si am aflat ca bebe e bine parca am prins curaj.
Daca vreti treceti-ma si pe mine pe lista - data nasterii 05.02.1981, DPN - 18.07.2008 si asa cum ne-a spus doctora aseara bebe e un baietel.
O zi buna tuturor!
Monica, 15+ cu
bb strumf
Caprioara spune:
Buna burtici,
Eu nu-mi vad capul de treaba la job, asa ca am trecut doar sa va salut. Raceala inca nu mi-a trecut, dar parca e un pic mai bine. Oricum, multumesc pentru urarile de sanatate.
Va mai citesc si eu printre picaturi, dar nu am timp sa scriu mai mult, din pacate....
pup you all,
Caprioara 17+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud