Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
narcisa.s spune:
Flo!!!Ce minunatie de copil!!!
Mada sarumana pt carutz...Chiar, sa facem o statistica sa vedem cate culori se schimba pana la final...
Violeta Tm, tu ai idee la cine sa merg la Timisoara pentru eco morfologica de trim 2??Eu trebuia sa o fac aici in aprilie dar cu ajutorul Domnului voi fii in Timisoara..
Kimmy bravo pentru fetitza!!Baby felicitari pt baietel!!!
Boticelina, bine ca acum esti mai bine si ca te-ai mai linistit...
Nati, important e sa fie bb-le sanatos, frumos si destept...In rest, ce-o fii o fii
Si eu am un animal in casa, un Yorkshire Terrier Toy, Paka.E un nerusinat si toata lumea trebuie sa se invarta dupa el...Hmmm
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (13+)si tati asteptand o
bujo spune:
Flo nu pap mult, pap putin si des, nici de ingrasat nu m-am ingrasat decat 1,5kg. De fapt atat aveam in plus sapt trecuta. Nu cred ca e cazul sa compari burtik ca fiecare creste in ritmul ei.
bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Vaiii Bujo!!!Bravo!!!Eu am luat deja 4 kg!!!!!!Ma ingrozesc
narcisa.s spune:
Mada, daca poti, te rog frumos sa-mi pui langa caruciorul roz si numele Aysha...Incerc sa fac ceva poze dupa filmul de pe cd sa le pun pe Picasa comun. Sper sa am neuronul acasa si sa ma pricep
pagurschimag spune:
Buna feteleee...
In sfarsit reusesc sa mai intru si eu pe la voi...Mi-a luat foarte mult timp sa va citesc din urma pentru ca am pierdut o saptamana fara sa deschid netul.
Din pacate saptamana trecuta am avut gripa si am stat acasa in concediu medical...Tuse, febra 37,5, si emotii foarte multe ca sa nu se intample ceva cu bebelanul din cauza gripei.
De luni m-am intors la munca si de atunci va citesc in fiecare zi ca sa ajung la liman...
Pe 25 ianuarie am fost la ecografia transvaginala si am rasuflat usurata ca totul este ok cu bebe. Am fost foarte emotionata parca as fi la prima sarcina. De fapt pot spune ca am mai multe emotii acum la a doua sarcina decat am avut la prima....
Sper ca zilele astea sa fiu si eu mai activa pe forum pt ca am pierdut o gramada de timp....
Am pus cateva poze cu bb2 de la ecografia transvaginala...Din pacate nu a putut (sau nu a vrut) sa-mi spuna ce este fata sau baiat....Sunt asa nerabdatoare sa aflu....mai ales ca noi ne dorm foarte mult o fetitza...
Multa sanatate la toate fetele...
Magda 12+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele
narcisa.s spune:
Biri ce minunatzie de fetitza ai!!!!
Magda e frumos bb-le tau, cum sta cu manutzele.Ai facut 4D??Bine ca e bb bine
Am pus si eu cateva poze de pe film.Cred ca am reusit
Narcisa (14+)si tati asteptand o
broscutza_27 spune:
Bujo te invidiez! Eu deja am luat vreo 5 - 6 kg! Imi vine sa plang cand ma sui pe cantar!!! Si nu pot sa zik ca mananc mult.
Ma gandeam sa ma duk la gimnastica pentru gravidute sau masaj...
Credeti ca o sa ajute la ceva?
Georgiana (16+)
OanaH spune:
Buna fetelor ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Eu deja incep sa ma simt ca o mica balenuta cu toate ca nu m-am ingrasat apropo voi in primul trim cate kg ati luat eu vreau sa va spun ca nu am luat nimic in greutate bine dar am doar 11 sapt cred ca ingrasarea vine mai incolo nu?
11
baby_r7 spune:
imi pare rau ca nu am putut raspunde mai repede la intrebari, dar am avut o zi nebuna la servici azi................
eu am fost la echo la dr. meu si mi-a facut 2D.
s-a vazut sexul pt. ca statea cu funduletul la noi........
la Iosup eu nu voi merge niciodata pt. ca nu vreau sa ii fac reclama proasta, dar lasa de dorit.............
am o prietena caruia i-a monitorizat intreaga sarcina, cu analize si echo la timp, fetita era ok si acum dupa ce a nascut a descoperit ca fetita are sindromul Down si are inimioara cu 2 camarute doar.
si dr. nu a vazut nimic la echo si nici la analize.
acum fetita e bine, a operat-o in Italia, dar eu nu mai am incredere in acest dr.
sper ca fetele care sunt la el sa nu se supere, dar asta e parerea mea despre dr. Iosup.
Bujo super burtica, sa iti traiasca!!!!!!!!!!
multumim la toate fetele pt. urari......
si nu mai stiu cine intreba de maioneza.
vedeti ca din oul crud se transmite listeria.
asa ca aveti grija.
in sarcina nu avem voie sa papam decat oul bine gatit, fara galbenul moale.
pup toate fetele si vorbim maine cand ajung la munca
ROXANA+12 de Stefan Alexandru
oanasm spune:
eu am fost la dr ginecolog sa-mi dea adeverinta ca maine as vrea sa anunt la servici oficial...si zice nenea dr...hai sa-ti fac o eco ...eu... of course nu am refuzat ...si bb a crescuuut in 6 zile 5.5mm...adik vineri la dr din ungaria avea 26mm..iar azi 31.5mm..adik 1mm/zi..aprox...a fost asa de fain fetelor...dadea bebe din maini si picioruse de numa', acum a fost prima data ca l-am vazut asa activ...sunt topita.....(pacat ca nu a fost si tati cu noi...dar nici nu banuiam ca-mi face eco)
Oana
9+
o noua viata