Azoospermie - cap 14 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Scuze, am zis o prostie: AA nu pot da azoo, pt ca afecteaza doar mobilitatea si motilitatea si ...in fine, ei exista dar sunt varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

pixis, am mai scris in urma cu ceva timp la subiectul asta, dar chiar nu gasisem pe nimeni care sa se confrunte cu aceasta problema, anume a AA. mentionez ca sotul nu a suferit nicio interventie testiculara, deci nu se cunoaste motivul. din cate m-am documentat, solutia in cazul AA, ar fi FIV, eventual +ICSI. m-a derutat faptul ca stiu ca ai facut un FIV, nestiind de AA si ca practic n-ai avut sanse. te rog sa-mi mai spui cat de greu ai ajuns la Dr Soare, mi-as dori tare mult sa ajungem si noi. am amanat putin, pt ca zilele urmatoare avem o programare la dr cocei(vroiam sa vad parerea dansei, ajungem sau nu la FIv),apoi sa luam leg cu Dr Soare. pana acum am sperat ca minunea se va intampla natural, dar la motilitatea ffffff slaba.....nu prea sunt sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Nusy supersa dea DD vineri sa vii cu vesti la fel de bune

Amzulica asteptam vesti
Miki,Pisix,Iuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Vestile mele sunt proaste - s-a facut biopsie sot - rezultat pozitiv super bun in schimb la mine punctie oarba - ovocite 0 din 10 foliculi. Motiv pentru care sperma sotului a fost aruncata. Stiu ca o sa va socheze dar asta e. Se pare ca mi s-a dus rezerva ovariana si mari sanse nu mai am. Sunt inca in soc incerc sa-mi revin. M-or fi distrus inseminarile 13 la numar cine mai stie...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Amzulica: sunt si eu socata..de ce n-au congelat sperma????Imi pare tare rau..dar data viitoare ai putea avea ovocite..de aceea zic,de ce n-au congelat?

Fetelor,va multumesc inca o data pentru urari!

Miki: bineinteles ca e ICSI.Ca sa fie FIV simplu trebuie minim 1 milion de gigei pentru fiecare ovocit.Asadar,mi-ar fi trebuit 8 milioane gigei.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Imi pare tare rau Amzulici. Imi doream din inima sa reusesti. Vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Nusy - nu au inghetat deoarece era pregatita pentru ICSI si pusa deja intr-un anumit mediu. Asa mi s-a explicat.

Cami

Mergi la inceput

Offf,draga mea,imi pare tare,tare rau...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Off Amzulica, nu-mi vine sa cred. Din 10 foliculi nici un ovocit? Nu stiu ce sa zic, poate fi cauza prea multe inseminari dar... nu vreau sa te supar mai rau , poate ca foliculii tai nu au avut niciodata ovocite. Mai e o fata MRL care stiu ca tot asa nu a avut la frima tentativa de FIV si apoi a facut un tratam cu ceva naturiste si i s-au gasit cateva ovocite. Imi pare rau ca nu au congelat proba, s-au pierdut bietii . Eu te sfatuiesc sa faci o pauza cu un tratam de refacere a ovarelor si mai incercati odata.
Eu te pupic dulce si iti mai dau o imbratisare calda.
Nusy eu credeam ca dc nu mai e nevoie sa umble pe trompe e sufic si mai putini. Doar ii pun impreuna intr-o ceshcutza nu? 8 mil? Mi se pare mult. Plus ca am vazut o fata la oligo pe prima pag care a ramas cu o spermograma de 200 buc. Ai tai mai sunt si vioi .

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki: ca sa-i puna impreuna,in "ceshcutza" trebuie 1 milion de fiecare ovocit.Daca pleaca pe trompe trebuie si mai multi(milioane bune,stii doar..adica o spermograma normala).Asa mi-a spus Cocei.Fata de la oligo e caz de exceptie,in mod normal nu se intampla asa.

Nusy

Mergi la inceput