Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 20
miki-miki spune:
Nusyc Da-da, lasa ca stiu eu tanti Cocei nu vrea sa-i lase sa le faca curte outzelor, se grabeste. Uite un alt ex , Bubulina noastra a ramas de 2 ori gravi, natural, cu 2 mil si diag de OATS.
Miki
Anul asta pui de-un pui
bytzi spune:
Amzulica ami pare nespus de rau la asta chiar nici nu ma asteptam ca s-ar putea antampla -ce ti-e si viata asta... dar ai sa vezi ca DD o sa ne ajute sa avem si noi unnu-ti pierde speranta cand ne asteptam mai putin atunci o sa se antample minunea
fetele mele dragi ici
pisix spune:
amzulica - am ramas paf ! Asta chiar ca e ghinion ...Mai amzulica, vorba lui miki, poate nu a avut niciodata, poate de asta nici nu ai reusit in 13 inseminari. Si eu zic ca acum sunt atatea tratamente si va bagati amandoi in cura naturala 6 luni, apoi inainte sa incerci iar bagi o inhibina b si abia apoi te arunci.
Doamne ...imi pare tare rau !
maria_28 - sotul meu are azoo, deci chiar si aia putini spermatozoizi gasiti la biopsie sunt terminati din cauza AA. Daca sotul tau are nr normal, la FIV cauta cei mai buni si ii injecteaza direct
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Iyoana spune:
Amzulica sunt atat de trista pentru tine, nu am cuvinte! te mult!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
miki-miki spune:
Va astept la un nou capitol aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116222
Miki
Anul asta pui de-un pui
andina0207 spune:
buna
de unde a luat dl Ion78 acele buline (vivaital)? Eu am citit la ei pe site ca trebuie sa mai ia ceva si anume censton (2 tb./zi) si timp de 30 de zile nu trebuie sa aiba contact sexual. Si intr-adevar vivaital se ia cu lapte cald. Problema mea este ca nu stiu de unde sa iau aceste medicamente. Si cat pot fi de scumpe?
ellanik spune:
Buna!Imi poti scrie pasii urmati de tine pt FIV?Am tot citit pe forum despre FIV dar in capul meu este o varza totala.Ni s-a recomandat FIV +ICSI .Care este perioada de tratament?Cam la cat se ridica toate costurile?Care sunt analizele necesare atat pt mine cat si pt sotul meu.Multumesc fiecarei fete care imi va acorda macar un minutel pt a imi clarifica mintea.Va pup si va doresc ambitie, optimism si credinta.