Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 18
amzulica spune:
Multumesc fetelor care imi tin pumnii. Nusy, Kittyke - nu conteaza numarul ovocitelor/embrionilor - conteaza ca Dumnezeu sa vrea sa ne dea un copilas. Poate fi un singur embrion si ala bun si sa se prinda - Doamne ajuta sa reusim toate.
Mikilina uitasi ca-s babuta de 38 de ani - tocmai facusi pe 08 cand am fost la eco. Madam Geta se uita cam cu jind cand aude astfel de varste - si ma intreb cum s-o fi uitat la madam Iliescu, nu?
Cami
miki-miki spune:
Ok Bytzi , dar nu mai scrie aici de cate ori imi trimiti pt ca le primesc. Si tu dc esti logata tot timpul le primesti.
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Fetelor m-a sunat acum de la cabinet de la Gynera si mi-a spus ca d-na dr se astepta sa fie asta si ca din pacate AA nu se tratateaza :-(
Dr Soare se pare insa ca e f optimist, ne-a asigurat ca vom avea pui frumosi ca noi
Of ... fetelor mare atentie cu biopsiile astea
amzulica - iti tin pumnii si sunt cu inima alaturi de tine
Stiu ce inseamna ziua de maine in sufletul tau asa ca toate gandurile mele bune sunt spre tine
nusy - stai minunat, pana acum pare sa-ti mearga din plin, asa ca ai toate motivele sa fii optimista
miki - nu se putea sa-i aiba si inainte de prima bio, pt ca la prima bio avea multi, jucausi, competitivi ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Pisule, poate nu este asta cauza ca au fost lenesi la a 2-a biospie. Poate nu a trecut destul timp sa-si revina. Eu stiu ca acesti AA sunt si la barbati care nu au facut biopsii de aceea ma intrebam dc nu cumva ii avea dinaintea biopsiilor.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
A... si dc ii avea dinainte de biopsia nr 1 at da se explica de ce s-au gasit mototoi la bio nr 2 pt ca a intrata sangele cu AA in contact cu . Pana la bio nr 1 nu a intrat in contact cu . Deci de aici trag concluzia ca inainte de bio 1 tb facuta ac analiza ca sa stim ce ne asteapta la bio 2.
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Miki - intre bio 1 si bio 2 au trecut totusi aproape 5 luni
In plus, s-a trecut la celalalt testic.
Unde nu s-a gasit nimic
Iar cand s-a incercat la operatul ...a gasit ce ti-am zis
Posibil sa fi fost dar si dr zice ca era sigura ca o sa apara ...
miki-miki spune:
Mda, pe mine ma roade o intrebare, persoanele care nu au facut biopsii / interventii testiculare dar au AA cum au aparut? Si alta intrebare, AA astea pot duce la azoo dc sunt castigati in urma unei interventii la testicole?
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
miki - AA apar la toti aceia la care spermatozoizii au intrat in contact cu sistemul imunitar
De asemenea, pot aparea si in urma unei leziuni
Da, AA pot duce la azoo mai ales in urma unei interventii
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
iuca spune:
Amzulica iti tin pumnii ptr maine. Doamne Ajuta!
Nusy bafta multa vineri la ET.
Miki, Pisix, Iyoana, Bytzi
aspiranta la - din august 2005
vio