Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 17
vrembebe spune:
nusy, amzulica - va tin pumnii stransi...... si tre sa iasa bine pana la urma, nu?
ella - si tie iti tin pumnii, mai ales ca eu am mari rezerve in privinta sotilor bucur..... daca tu ai incredere in ei, mult noroc.....
pe toate fetele mele... si le felicit pe cele mai noi dintre noi pentru cata energie au....
pisix spune:
Fetelor
Sunt foarte dezamagita
Sotului meu i-a iesit pozitiv testul de anticorpi antispermatici
Asta inseamna ca din acest motiv la biopsie nr 2 nu i-au gasit spermatozoizi ok
Si ma gandesc cu groaza ca daca se facea acest test inainte de biopsia nr 2 nu o mai faceam aiurea si nici nu faceam un FIV (cu stimulare si bani cheltuiti si sperante, etc) total aiurea
iuca spune:
pisix imi pare foarte rau. Poti sa imi spui unde a facut sotul acest test si in ce consta? Sper din suflet sa reusiti la FIV2 si sa mai fie buni gigeii de la prima biopsie.
aspiranta la - din august 2005
vio
pisix spune:
iuca - e un test de sange, exact asa se numeste
Se face la mai multe cabinete si ai vazut ca scriau fetele mai demult ca unora li s-a dat ca test standard
Imi pare rau ca noua nu ni s-a dat.
Am facut FIV 1 fara sa avem nici cea mai mica sansa ...
Dr Soare zice ca vom face tratamente si ca vom reusi. Asa ca imi doresc din tot sufletul sa aiba dreptate ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
amzulica spune:
Mikilina facem biopsie pe acelasi testicol stang adik - a zis Damian ca ala pare mai mare. Io - babuta - vreo 13 au iesit la numaratoare - 9 (intre 13 si 19 mm in ziua 8 de stimulare, 10 a ciclului, endometru 10,8 mm) plus 4 mai mici de nemasurat. Cate ovocite or fi acum sa vedem ca de baloane m-am saturat.
Cami
pisix spune:
amzulica - pai stai ff bine !
Din toate punctele de vedere. Si endometru sigur il vei avea mai mare ! Nu uita maine sa o rogi sa-ti masoare din nou endometru, e important sa te monotorizezi si sa stii cat mai multe date
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
bytzi spune:
Miki am trimis PM sa-mi spui daca ai primitPisix ami pare tare rau ce aud DD sa te ajute sa treci si de astaAmzulica bafta multa pe maine sa ai ovocite de calitate sisuper vioiIuca ma-m imformattoate fetele
nusy spune:
Fetele mele dragi,va multumesc din suflet pentru galerie.
Am ajuns acum acasa,a fost foarte bine la punctie.Am 8 ovocite.Joi ma suna de la clinica sa-mi spuna in ce stadiu sunt embrionii iar vineri am ET.
Miki: am incercat sa te sun mai inainte pe fix si suna continuu ocupat!
Pisule: te
Nusy
miki-miki spune:
Pisu , deci ac anticorpi se formeaza dupa o operatie. Si ei nu dispar decat cu tratament? Nu exista posibilitatea ca sotul tau sa-i fi avut deja inainte de prima punctie?
Extractele gemoterapice de la Plantextrakt se gasesc pa Plafare. Dc nu au pe loc se poate face comanda (la Plafar)
Bitzi am primit si ti-am raspuns.
Nusyc felicitati pt outze, sa intri sa ne spui ceva si de
Amzulicasi eu zic ca stai bine. Pana la punctie mai cresc outzele. Si de ce zici ca esti babutza , cat ai?
Marush tu in ce faza esti?
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Nusy acum vazui postarea ta. Pai eu nu vb cu nimeni, face figuri RDS-ul . Succes si asteptam vestile de joi deci. Tin pumnii sa se iubeasca gigelushii cu outzele , a... ii face ICSI? Scuze dar am uitat .
Miki
Anul asta pui de-un pui