** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Ingeras70 bine ai venit printre noi si sa ti se implineasca visul cat mai repede!
Miki-Miki joi 18 dec. e ziua testului. Multumesc de urare!
Fetelor haideti sa incheiem mai repede capitolul asta, ca e inceput din ianuarie 2008 si trebuie facute multe modificari la listuta de inceput!
carmen94 spune:
Liana30.......mey,daca te-ai babit de pe acum ce ai sa faci pe la 90 ani???.......pupici si sarcina usoara in continuare.hai,sa mai vii pe aici
miki-miki........mikisor,mustata nici ca are de gand sa nasca,nici cu epidurala,nici fara......a zis ca e mai bine asa
.....cat despre picioare frumoaseeeeee.....fuse si se fuse miki ca acum le am cat butucii.am pus 20 kg.in sarcina cu Darius si acum ma chinui sa le dau jos.mai am vreo 18
....da cica mustata a zis ca are el grija sa ajung din nou la 80.........tu esti bine?
ingeras70.......bine ai venit!
Ioanatugs......tinem pumnii sa fie bine pana la capat!te asteptam cu vesti bune.
cat despre modificari...tare mi-as dori ca urmatorul capitol sa fie
Foste aspirante optimiste peste 35 ani......acum gravidute optimiste si fericite
miki-miki spune:
Ioana
iti tin pumnii sa vii cu un rez frumos.
Acum ai facut cu Dracea FIV-ul?
Ingeras 70
bine ai venit. O sa trec acum pe listuta.
Carmen
pai dc nu vrea sa nasca lasa-l asa
, faci tu o printesa acum care iti mosteneste genele cu picioare frum
. Las ca-ti revii tu , ai timp destul, cu 2 bbi care te alearga... mama-mama ce mamica o sa iasa
.
Fetelor
cap urmator va anunt ca nu il mai pot desc tot eu deoarece nu am timp sa ma ocup de listuta .
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
miki-miki spune:
Wau, capitolul ac a fost desc pe 29 ian 2008
. Cam rarut pe aici pustoaicelor
. Dar ce-mi place, la prima mea postare la semnatura scrie "Anul asta pui d-un pui
" si pe ultima pag "
9+" ![]()
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
Ioanatugs spune:
AM REUSIT...beta HCG in z10 de la ET - 74.95
Ieri dimineata nu am avut rabdare si am facut un test de urina...s-a pozitivat instantaneu...asa ca am fugit la beta HCG. Si am asteptat pina azi dimineata rezultatul.![]()
Miki-Miki da, cu Dracea am facut FIV-ul.
miki-miki spune:

Ioana
esti graviduta, felicitari!!! Are mana buna Dracea
Ma bucur mult pt tine, ai grija acum de burtica. Suntem colege la zmeurici de iul-aug 2009![]()
Miki
9+
Liana30 spune:

Felicitariiiiiii Ioanaaaa

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Theiuta spune:
FELICITARI, Ioana!
Nu am apucat sa ne cunoastem, dar ma bucur din suflet pentru tine!!!

Pentru ca eu sunt habarnista rau...cit costa FIV-ul?![]()
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!