** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 18
signora spune:
Aurel cris, nu am mai scris nimic pt ca mi-au venit rusii dupa 7 zile de intarziere...Deci nimic cu ce sa ma laud 
Luna asta am facut o stimulare cu puregon si apoi pregnyl, acum astept...sa vedem, poate poate
Apoi...astept Craciunul si o sa fac o pauza 
Numai vesti bune sa auzim! 
aurel_cris spune:
SIGNORAiti tin pumnii pt luna aceasta,asteptam vestile bune

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
carmen94 spune:
uf!asa imi trebuie daca nu reusesc sa-mi fac 5 minute macar pe zi sa va citesc....va caut disperata in tot forumul
mari-lu......mey,fumos mai este piciu tau!si m-a dat gata cu genele lui lungi.sa-ti traiasca
aurel_cris....si inca ce ocupat este fie-miu!!!!am sa pun un link mai la sfarsit de mesaj cu ceteva filmulete
IULIABRAILA.....hei,ce mai faci?de nazdravanul tau nu zici nimic?
profa.......

Ioanatugs...........esti bine?
eu tot bantuind pe net intr-o mica pauza ,am gasit ceva care mi s-a parut interesant si m-am gandit sa cititi si voi........
http://www.utile copii. ro/forum/index.php?showtopic=4785
eliminati spatiul dintre utile si copii si spatiul dintre copii. si ro
nu am avut cum sa-l pun altfel ca cica e reclama ilegala
eeeeee!si acum vin si eu cu o intrebare.......ma primiti si pe mine din nou in randurile voastre,chiar daca am un nazdravan?!?!
il vrem si pe al 2 lea,dar pana acum nimic,nimic.
doua luni de zile am avut ciclu la 14 zile....cand il aveam regulat....nu se prindea si uite asa iar aspiranta.......
de ce la voi?ptr.ca aici am inceput,aici am primit incurajari,aici am gasit gasca de suflet....
si daca aveti timp si placere pun un link cu preocuparile lui fie-miu
filmulete
Theiuta spune:
Buna dimineata!
Hai, ca mi-am luat inima in dinti si am venit si eu la aspirante babutze...
Deci, am implinit 37 de ani in septembrie, mai am un baietel de 5 ani si 2 luni..venit la 2 luni dupa nunta.Fara nici un fel de probleme, la 32 de ani.
Ne-am apucat de bebe 2 in urma cu 1 an...plini de optimism ca daca la primul a iesit repede, de ce nu ar iesi repede si la al doilea...ete tzeapa!
Eu am facut teste de singe in ziua 21 si mi-au iesit in limite normale. Acum trebuie sa merg cu sotul la spermograma.Dar oare, unde sa merg? Imi dati citeva idei de o clinica civilizata si cu bune rezultate.
Ah, intre timp am aflat despre Sfintul Nectarie, mare facator de minuni, din moastele caruia se afla o bucatica si la Minastirea Radu Voda...am inceput sa merg si acolo...Doamne ajuta la toate fetele aspirante!!!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Ioanatugs spune:
Carmen94 sunt bine iubita, multumesc de intrebare!
Eu am facut un FIV, pe 6 dec. am pus 3 embrionasi si acum sunt in asteptare de rezultat. Vrei sa fii din nou aspiranta??? Ce frumos...si ce-a mai trecut timpul...parca mai ieri eram proaspete aspirante amandoua. I-ti urez multa bafta iubita si visul de a deveni din nou mamica sa ti se implineasca din nou, cat mai curand!!

Miki-Miki felicitari si aici graviduta draga!!
Theiuta bine ai venit printre noi si multa bafta sa ramai graviduta din nou cat mai repede!
carmen94 spune:
Theiuta.......bine ai venit! bebe sa apara cat mai repede iti doresc
Ioanatugs.....sa dea DD sa fie totul bine! ma rog ptr. tine si bebele tau!
miki.......felicitari!!!!!sarcina usoara!!!
va pup!
Theiuta spune:
Ioanatugs, Carmen94, multumesc pentru primire!
Comparativ cu mine, voi dragele mele, va chinuiti sau v-ati chinuit mult...cu monitorizari, FIV-uri, hhmm...Va admir ca aveti nervii tari,zau asa! Si Dumnezeu va intareste. Eu fac o mica criza in fiecare luna, cind vine "urita si rosia"
...Dar, mergem inainte!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Liana30 spune:
aoleuuuuu dupa ce ca's baba
mai sunt si uituca
dehh muma di la hormoni..nu se pune nu?![]()
io am crezut ca am scris si pi la voi sa va multamesc da se pare ca nu..dehhh..hormonii![]()
va pup pe toate si va multumesc..

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
miki-miki spune:
Ioantugs
, Carmen94
multumesc pt felicitari.
Ioana cand dai sange pt BHCG? Tin pumnii sa fie cu rez frumos, parca vad si la tine gemenasi ca si la Moni
.
Carmen94 Bine ai revenit pe baricade
. Deci sa inteleg ca mustata al tau nu a nascut nici pana acum
. Sa-i faci o surioara lui Darius cu picioare frum ca ale tale
.
Teiuta
bine ai venit in grupul babutelor aspirante si bb cat mai curand.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
8+
ingeras70 spune:
va rog,vreau sa fiu si eu cu voi.Am 38 ani,astept ziua cind voi deveni mama.Multumesc frumos.