** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanatugs spune:
Iuliabraila multumesc frumos iubita!
Profa tin pumnii stransi!
Si soarele va zambi de dragul tau 
profa spune:
azi am aflat la eco ca sarcina mea s-a oprit in evolutie...iarasi...e a treia oara...si-am implinit 40 de ani...maine merg sa-mi fac chiuretaj...si-mi doresc ca ziua de maine sa fie ultima din viata mea....
impatience spune:
profa, ziua de maine nu va fi ultima zi din viata ta, pentru ca te asteapta zilele cand iti vei tine copilul in brate, il vei creste, vei imbatrani, vei avea nepoti...
E cumplit ceea ce ti se intampla, dar trebuie sa reusesti!

Ioanatugs spune:
Profa i-mi pare tare rau ca trebuie sa mai treci inca o data prin asa ceva.
E normal sa fii suparata, dar trebuie sa te gandesti ca vor veni si zile fericite. Viata nu poate fi mereu asa, cadem si ne ridicam!
Trebuie!!!
Si soarele va zambi de dragul tau 
aurel_cris spune:
PROFAce pot spune mai mult ca sunt alaturi de tine,stiu ca este greu dar trebuie sa iti revi draga mea,sigur vor veni si zile in care o sa ai copilasul tau

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
simonia spune:
imi pare rau profa. eu astazi implinesc 1 an de cand am pierdut sarcina, stiu ce simti,am trecut prin asta si-mi e din ce in ce mai greu, atunci mai aveam speranta ca voi ramane insarcinata din nou, dar se pare ca nu se mai poate. timpul nu rezolva nimic din pacate
signora spune:
Buna fetelor!
Acum cateva pagini intram pe forum si ma plangeam de faptul ca luna asta (oct) n-am mari sperante de bebe...
Mi-a intarziat 6 zile...momentan nici nu vreau sa ma gandesc ca am ramas, sa nu ma amagesc singura
Poate e doar o dereglare(s-a mai intamplat, nu de multe ori dar exista precedent). Nu am mari simptome, doar o senzatie de ameteala, ceva palpitatii, dureri de spate, ceva senzatii in burtica. Nu dureri de burta, sani, etc.
Am facut si un test care a iesit negativ (bine, nu pot spune ca am mare incredere in el)
Tineti-mi pumnii!

goldi spune:
Iti tinem pumnii si cum simptomele mi se par de bun augur ... Doamne ajuta !
Eu sunt dezamagita, dupa o stimulare destul de puternica cu gonal si clomifen, pt o ISA , nu am decat un amarat de folicul.Unu !!
Eu nu ma simt batrana, dar ovarele mele au o viata proprie!
aurel_cris spune:
PROFA ce mai faci draga mea?
GOLDI ce ai mai facut?
SIGNORAnu ne-ai mai spun daca vine barza,sper ca ne dai o veste buna.
Ce liniste este pe aici??Ce mai faceti fetelor?
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris