** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna fetelor . Nu stiu daca va mai amintiti de mine , eu sigur imi amintesc de suportul pe care l-am primit din partea voastra.
Nu am mai intrat de mult pe la aspirante pt. ca la scurt timp de la terminarea analizelor am ramas gravida. Vroiam sa trec de 12 saptamani si apoi sa va dau vestea desi pe la odiseea de nov. dec am cam dat iama pe 11 sapt. si ceva - a fost muuultt prea tentant.
Acum avem 12 saptamani , deocamdata mergem bine - sunt pe tratament si sper sa fie bine pina la capat , adica undeva pe la sf. lunii octombrie inceputul lui nov. Sa nu ma intrebati DPN-ul ca e bulversant. Oricum pt. mine conteaza prea putin data exacta , cu aproximatie e ok.
As vrea sa le dau vestea si fetelor de la cap. "Depresia cauzata de infertilitate" , dar nu stiu daca e chiar buna intentia mea. Ma ghindesc sa nu le provoc mai rau decit bine cu o asemenea veste. Poate aveti un sfat pt. mine in aceasta problema.
Va pup si va doresc numai bine !

Toriceli 12+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumesc Liana ! Tot noi oltencele barcaim pe forum pe la ore tarzii ?
Te pup !

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

toriceli FELICITARI!!!!Sarcina cat mai usoara si un copilas sanatos iti doresc!

Pustoaicelor si eu ma pregatesc pentru ziua de maine cand voi avea punctia la FIV3 cu dr. Marinescu si dr. Cocei la Giulesti.Sper ca acest FIV sa aiba un final fericit...!

Va pe toate si va doresc toate cele bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!
Toriceli, felicitari din suflet!Iti doresc sa ai o sarcina usoara,la termen si sa ai un bebe sanatos!Multa sanatate si Doamne-ajuta!

Kora, sper ca de data aceasta sa ti se implineasca visul...iti tin pumnii si ma rog sa fie bine!

Crisule,sper sa reusesc sa vad si eu printesica, pt. ca azi nu-mi deschidea pagina! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Pupici la toate pustoaicele!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

KoraPop , vali_delide multumesc tare mult pentru urari !Numai bine va doresc , sanatate si noroc ! Sa ne auzim cit de curind cu vesti bune si mai bune iar cu cele mai putin bune sa avem puterea de a lupta !
Imi cer scuze pt. reactia intirziata , am avut de sarbatorit o zi de nastere si abia acum am ajuns in casa.

KoraPop , muuulllta , muulltaaa bafta ! Sper ca procedura sa se definitiveze cu rezultatul dorit.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am intrat in fuga sa va pupacesc putin dragele mele aspirante,bulinuta mea tot cu colicii,uff noaptea e asa greut dar cand o vad gangurind imi trece repede oboseala.
NUCUTZA o sa vina si ziua ta sigur,iti doresc asta din toata inima
PROFA multumim pentru urari
DORIS imi pare rau,of of
LUNA bine ai venit printre noi si iti doresc sedere cat mai scurta la aspirante
TORICELI felicitariiiiiiii sarcina usoara
LIANA,IULIABRAILA
KORA iti tin pumnii sa fie cu noroc de data asta
VALIDELIDE multumim de urarii,noi o sa venim in mai acasa si poate ne vedem cu bebelusele in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Va doresc tuturor un Paste fericit si multa sanatate!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput