** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Aurica, FRUMOASA FATA ai !
sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si bogata. gata. acu are tot.
BRAVO, mami !
despre colici, ce sa zic- yupii, au fost. DA SA VEZI DINTII !!!!!
asta ca sa nu zici ca nu ti-am zis. incurajeaza-te singura, alinta-ti sotul(daca mai ai putere) ca vine ziua cind o sa scapati de colici. ce sa iti spun, cu cit ajunge mai repede la 5 kg, cu atit scapi mai repede. verificata si controlata. la multi copii.

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUCUTZA mersi frumos.Tu ce mai faci???
DORIS mersi sa sti ca iti tin pumnii,bafta multa
IULIABRAILA esti o dulce,m-ai facut sa zambesc.Pup mama si flacaul,ce mari sunteti voi
la toate aspirantele
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Liana 30 am inceput sa dau in paranoie. Nu mai pottttttttttttt...........

aurelcris mersi va la dublu.

toate aspirantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Doris vazuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ia uite ce am io aici..cucuuuu
io zic sa asculti la o baba trecuta prin ele..adica jesai in bancuta ta e mai bineeeeeeee..io te pupppp si daca te apuca din nou paranoiaaa tipa dupa mine ca vin imediat cu cucuuuu

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

Miki-miki, te rog frumos adauga-ma si pe mine la lista de aspirante. Numele meu este Alexandra, am (aproape) 37 de ani (ii fac in 11 zile!), zodie Berbec si am fost diagnosticati (ca si cuplu) cu infertilitate inexplicabila. Vorba unei prietene, imi pare bine ca totul este in regula dar imi pare rau ca nu au gasit nimic de vina. E la fel de dificil cind nu exista un motiv aparent al infertilitatii. Eu am o fata de 16 ani si jumatate din prima casatorie, fata care abia asteapta sa faca pe baby-sitter-a.

Ieri am primit rezultatul negative la prima inseminare intra-uterina. M-a lovit foarte tare vestea si abia am inchis ochi-pe-ochi azi-noapte. M-am trezit dimineata de parca ma batuse cineva. Acum sint mult mai optimista. Sotul meu imi sugera azi-dimineata sa ma duc sa-mi cumpar ceva frumos azi, shopping therapy, iar eu i-am spus ca imi voi cumpara cea de-a doua inseminare in citeva zile, sa stea linistit!

Urez bafta multa tuturor aspirantelor, felicitari gravidutelor si noilor mamici. Sa ne dea Bunul Dumnezeu copilasi sanatosi tuturor in viitorul apropiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

la miki,liana,copilutz-ul care am vazut ca a iesit din ascunzatoare,si la toate fetele!Iar pt aurel cris...ce maaaiii...Sa-ti traiasac minunea de printesa si sa va bucurati de ea!!!
pentru toate fetele care abia asteapte bebici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Aurel, ce sa fac, mai nimic. Astept sa treaca vremea, sa vina si timpul meu, iar pana atunci ma mai uit si eu la pozici cu bebici fivuleti frumusei.
LunaNueva, bine ai venit. Se pare ca Miki e nitel cam ocupata acum, dar cu siguranta o sa te puna pe listuta. Lasa, ai sa vezi ca data viitoare ai sa-ti "cumperi" inseminarea aia buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

BHCG 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Doris te pup..imi pare sincer rau.am mai zis..o mai zic.
LunaNueva bun venit va fi bine,,multa bafta la urmatoarea inseminare.
profaaaaaaaaa te puppppp
va pup pe toate

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

FETELE, SI EU VA PUP CA NU AM MAI FACUT-O DEMULTISOR.
cind se da adunarea pe aici?

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput