** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14) | Autor: miki-miki

Link direct la acest mesaj

LISTA ASPIRANTELOR

Adelia alin(Adelia-Alina), 37, Gemeni ,Infertilitate feminina=o sarcina extrauterina cu extirpare de trompa,cealalta trompa cu hidrosalpinx extirpata laparoscopic, 3 Fivuri nereusite

agerica, 37, infertilitate feminina primara, probleme ale trompelor rezolvate prin laparoscopie

anastacia, faza de analize, urmeaza o IA

Boss_felicia, sarcina pierduta in 2006, sinechie uterina rezolvata histeroscopic

Carry (Maria), 37, Leu, Infertilitate feminina+masculina= 8 IAD, sotul cu oligoastenospermie

Chivutamonica (Monica), 39, Infertilitate feminina= Cm neregulat

cicina (Carmen), 44, Varsator, Infertilitate feminina=o trompa infundata, prolactina marita dar tinuta sub control, foliculi fara ovocite la punctie, FSH mare, 3 FIV nereusite

Ciela, 40, Infertilitate feminina+masculina= 5IAD nereusite la Timisoara(Bega), sotul cu oligospermie.

Copilutzu (Doina), 38, Leu, Infertilitate. Din toamna 2006 IAD

Crinuta71 (Ioana), 35 ani, Sagetator, Infertilitate inexplicabila= 6 IA + 2 FIV nereusite

Cristina38(Cristina), 38, Varsator, Infertilitate feminina (primara)inexplicabila=in iunie 2006 FIV(Sabyc) nereusit

Cristinici (Cristina), 37, Infertilitate feminina secundara= 2 extrauterine, lipsa trompe, 3 FIV nereusite

Danuda, 45 ani, in asteptare de donatoare de ovule

Danotino, 35 ani , 3 IA, ultima reusita, dar avort spontan la 6 saptamani

ednut(Simona), aproape 37, Leu

Gabi_66(Gabriela), 39,Sagetator, Infertilitate feminina inexplicabila

Gabitzu37, 37 ani, o sarcina pierduta in 2005, incercari de 6 ani

georgia_c

goldi
, 36, Leu :sterilitate secundara de 3 ani. 2 sarcini la care a renuntat in urma cu cativa ani.Sotul:oligoastenospermie usoara

greenapple2611 (Simona), aproape 35 , Infertilitate feminina (secundara)= sindrom antifosfolipidic, stare de hipercoagulabilitate. Sarcina pierduta la 8 luni (tromboflebita), copilul nascut prin cezariana a trait doar 4 zile. Alte 2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 6 luni

Idaira....aprilie 2006 sarcina oprita din evolutie la 8 sapt,martie 2007 avort menstrual, decembrie 2007 avort spontan la 5 sapt, ianuarie 2008 prima IA nereusita

Juliada, 36 ani, o fetita care face 6 ani in decembrie,si mai vrea un bbpe care il astepta de 1 an jumate

KAMY13, 35, are un copil de 11 ani

KoraPop, 35 ani, 2 FIV

KITTA(Anca), 39, Infertilitate feminina= aderente pe trompe (desfundate in nov 2005), 8IA nereusie(7 cu stimulare si 1 fara, 1 FIV

LIBRA (Elena), 35 ani, HSG ... sinechii + histeroscopie + instilatii + sarcina oprita in evolutie in 2005 + histeroscopie in 2007, sept uterin etc

Li69, 37, de 17 ani asteapta un copil

Madalina1968(Madalina),38, infertilitate (aparent) inexplicabila

Madlen, 37 ani, cicluri anovulatorii, 1 sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani anul trecut, sotul astenoterato, laparo in martie, 1 FIV

Maribela, 39 ani, de 4 ani asteapta un bb. suspecta de menopauza precoce.fsh-172,3.Cm vine doar cu hormonale

Michita (Laura), 36, Infertilitate feminina(secundara)=are un copli de 4ani dupa care au urmat 2 extrauterine. In toamna 2006 urmeaza sa faca FIV

Nasha_4as (Luciana), 39, Leu ,Infertilitate feminina=trompe cu sactosalpinx, 3HSG,3luni instalatii, 1 laparoscopie

nico.tausend(Nicoleta), 38, Sagetator, Infertilitate feminina+masculina= prolactina si DHEA mari (corectate prin tratament), oligospermie

norasorana(Valeria), 37- o extrauterina in 11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie

Nucutza (Irina-Felicia), 35, Varsator, Infertilitate feminina+masculina= trompa dr putin infundata, astenoteratoazoospermie,6 IA nereusite

Profa 39 ani o sarcina pierduta la 38 ani

Signora, 35 ani

Stelutza_36 (Csilla), 37, Rac, Infertilitate inexplicabila

Teli (Otilia), 39, leu, Infertilitate feminina= amandoua trompele infundate, 2FIV nereusite

vdrag, 37 de ani, de mai mult de un an de zile a incercat fara succes sa ramana insarcinata. sotul este in regula dar singura solutie pentru a putea avea un copil este inseminarea

Victoria (Veronica), 38,Leu, Infertilitate feminina secundara= 2 sarcini oprite din evolutie, 6IA nereusite, 2FIV-uri nereusite

Zorra, 38, Balanta: programare pentru FIV pentru luna octombrie. Pe scurt: endometrioza, chisturi, aderente (rezolvate deocamdata), menstruatie neregulata...

CRISTIAMA 37 ani, sarcina recenta oprita din evolutie

Gaghi 36 ani, 7 avorturi spontane

Gra26 39 ani, infertilitate secundara, 9 ani de incercari, 3 IA nereusite

LilianaFi 37ani ,endometrioza pelvina, trompa stg.infundata, aderente-adezioliza, o sarcina oprita in evolutie in 2006 + un FIV nereusit

Gabid 38 ani, in 2000 primul FIV la Medsana cu prof Ancar care a fost nereusit,in 2001 doar ET cu embrioni congelati -REUSIT = o fetita de 5 ani si jumatate, sotul oligospermie, urmeaza un nou FIV pentru bebe2

Doris_71 36 de ani, zodia pestilor, infertilitate masculina ( avem facuta biopsie testiculara din care au rezultat 4 eprubete cu pusi la rece), am inceput FIV+ICSI luna asta, dupa 10 zile am oprit stimularea (1 singur folicul de 18 mm)

Aldolina 39 ani, infertilitate inexplicabila, incercari de 10ani, 9IA, 3 FIV-uri nereusite + doua intreruperi de sarcina la 22, 23 ani

Ingeras70 38 ani

LISTA INVITATELOR

Andrabirni (Andra), 31, Rac, Infertilitate masculina primara= azoospermie (f f putini gigei imobili), recomandare FIV+ICSI cu o eventuala biopsie testiculara pt prelevare de gigei.

Ioanatugs (Ionica), 34, Taur, Infertilitate masculina = oligoastenozoospermie severa + feminina - secundara, chist endometriozic operat laparoscopic in mai 2006, doar o trompa functionala, histeroscopie in 2007 unde s-a descoperit o sinechie cervicala si un polip, 4 IA pe ciclu natural nereusite, o intrerupere de sarcina la 26 ani, o sarcina pierduta la 31 ani.

Piticul (Irina), 33, Fecioara, Infertilitate feminina primara=trompe obturate (sactosalpinx bilateral)

Tabitha (Ioana), 31, Infertilitate feminina (secundara)+masculina= sarcina intrerupta la cerere la 19 ani,sotul azoospermie(depistata in 2004), FIV+ICSI in 2005 cu biopsie testiculata (nereusit), HSG (2004,2005)-trompa dreapta infundata, Laparoscopie (2006)- desc: hidrosalpinx stanga, ovar drept plin de aderente, sindrom aderential pelvini. 4 luni IAD (2 duble).

corina_p(Corina), mastoza fibrochistica

danyalo (Elena Daniela), 30, Leu- infertilitate masculina, diagnostic initial oligoastenoteratospermie severa, momentan oligoastenozoospermie usoara, Un IAS nereusit, un FIV

iazminn, 31 - sterilitate masculina( oligospermie severa), 1 IAD, 1 IAS, 1 FIV cu ICSI.

Felicia, 31, balanta, ambele trompe 'desfundate' prin laparo desi stanga mai "subreda" ( a avut sactosalpinx); sotul: astenoteratozoospermie, 1 FIV

Scamiy, sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani in 2006

LISTA GRAVIDUTELOR

lia68(Camelia), 38
Orchis (Claudia) 36 ani+
ion_easca, 33 ani

Marusca (Maria), gemeni, 36 ani
Marci
MissParker 39 ani, Scorpion
Turturica, 31 ani, Leu

amzulica, 36,
Iuca
Bubulina1

LISTA ASPIRANTELOR DEVENITE MAMICI

ALEX - 21 febr.2007, puiut de mami MARI-LU, nascut la 38 saptamani, cu 3.400 kg si 53 cm
DARIUS - 5.04.2007, 3.320kg si 48 cm.nastere normala cu epidurala, puiut de mami Carmen94
FLORIN MARIUS - puiut de mami Iuliabraila, nascut la 36 saptamani, cu 2.450 kg si 48 cm
ALBERT MIHAI - 10.05.2007, nascut prin cezariana, cu 3.400kg, 50cm, Apgar9, puiut de mami GABIU
MAIA-IULIA - 26 iulie 2007, 1,5kg puiut de mami Sheherezada
MARIA GABRIELA - 25 aprilie 2007, 2,950 kg si 50 cm puiut de mami Val
KARINA si IRIS - 2007, puiuti de mami Lachione
Sonia 22.10.2007, puit de mami Roxali 35 ani, mamica lui Enrico
Andreea Stefania 07.12.2007, puiut de mami Vali_delide
David-Gabriel, 04.04.2007 puiut de mami vio_10_1970(Claudia),36

Bianca puiut de mami Aurel_cris(Cristina), 33 ani
Remus puiut de mami Anes
Diana Elena puiut de mami Mirela1

..............Lista ramane deschisa pt completari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Hai ca mi-am facut eu curaj sa deschid un nou capitol de babutze optimiste. Sa fie cu noroc si sa umplem lista de gravidutze.

Toriceli multi inainte, esti mai mica decat mine
Ca endocrinolog am auzit si eu de Mihaela Popescu ca e buna (Pol Elga) dar mai e si Mihaela Tataru f buna (Mediclin).
Am nevoie de o info, unde stii tu ca fac f bine anal hormonale si sa nu trimita sangele la Buc? Pan Med e buna?
Ca spec in infertilitate mai e bun si Vaduva Cristian. Face si IA dc ai nevoie. Am o colega gravidutza care are endometrioza si sot cu gigei mototoi. Dupa un tratam cu dipherelin a ramas gravi, nici nu stie cand a ramas ca CM-ul nu i-a venit dupa tratam.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

[quote]Originally posted by miki-miki

Hai ca mi-am facut eu curaj sa deschid un nou capitol de babutze optimiste. Sa fie cu noroc si sa umplem lista de gravidutze.

Ca endocrinolog am auzit si eu de Mihaela Popescu ca e buna (Pol Elga) dar mai e si Mihaela Tataru f buna (Mediclin).
Am nevoie de o info, unde stii tu ca fac f bine anal hormonale si sa nu trimita sangele la Buc? Pan Med e buna?
Ca spec in infertilitate mai e bun si Vaduva Cristian. Face si IA dc ai nevoie. Am o colega gravidutza care are endometrioza si sot cu gigei mototoi. Dupa un tratam cu dipherelin a ramas gravi, nici nu stie cand a ramas ca CM-ul nu i-a venit dupa tratam.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Miki , majoritatea persoanelor mi-au recomandat Pan Med si se mai recomanda si Policlinia de pa Str. Amaradiei - se numeste Turculeanu & ....si nu mai stiu cine. Se vede firma din strada. De la Curtea de Apel Craiova mergi tot inainte directia C. Ap. Craiova - Politia Rutiera - Liceul Pedagogic , pe partea dreapta. Nu imi aduc aminte acum daca sediul policlinicii este inainte de Politia Rutiera sau dupa Politia Rutiera.
Pesonalul medical nu este prea binevoitor , adica asistentele sunt cam gretoase , abia vorbesc , se uuuitaaa lung la tine pina sa te intrebe ceva si atunci cind o fac sunt deja iritate, ce sa mai cam afurisite.
Pe Amaradiei mi-am facut Testul Torch si mai multe tipuri de analize. Pt. TT am inteles ca toate laboratoarele trimit probele la Bucuresti.
Mihaela Popescu nu mai lucreaza la Policlinica Elga desi figureaza pe site-ul lor. Si-a deschis cabinet propriu pe str. Carol , am adresa si nr. de telefon acasa. Sunt programata pe 05.02.
Despre Vaduva , hmmm.....Am auzit ca e bine pregatit dar opiniile nu sunt din cele mai favorabile la capitolul comportament.Inca mai culeg informatii despre el. Una dintre finele mele a fost la el si ce spune ea...cam lasa de dorit.
Pina la urma s-ar putea sa merg la el sa ma conving "pe viu"!
Multumesc pt. urari . Multi inainte si tie !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Miki
Anul asta pui de-un pui

Hii, hii..uitai ce era mai impotant...Eu si sotul le-am facut la Pan Med si in 2 zile am avut rezultatul. Depinde si in ce zi ti se face recoltarea. Daca e simbata , rezultatul il ai luni dimineata la prima ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Toriceli multumesc pt raspunsuri. La Pan Med cred ca ma duc. Eu zic sa te duci la Vaduva ca nu ai ce pierde.
OBS. Puiu meu, tu raspunzi numai cu reply? Vezi ca e jos sub pagina raspunde la subiect. Dc dai reply mereu se termina sub repede si imi dai mie de munca

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Cu placere . Mai astept un set de analize si poate imi fac o programare si la V. Am retinut cu reply. Bafta la rezultate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Va salut,dragele mele,n-am mai intrat de-o mie de ani pe forum,acum vreun an corespondam...nu stiu daca isi mai aminteste cineva...
si tot pe-atunci eram cea mai fericita femeie din lume,pentru ca ,la 38 de ani,aveam ce-mi doream cel mai mult,un copil pe drum!Si-a fost ca-n poveste,pana cand am facutun nenorocit de triplu test,care a iesit cu risc de 1 la 136,si-am fost sfatuita sa fac amniocenteza...am cerut pareri in mai multe parti,parerile au fost in consens,da,trebuie facuta amniocenteza,am decis ca o voi face,cu strangere de inima,m-am linistit putin ca inainte cu o zi am facut o eco si mi s- a spus ca fetita mea e ok,e un copil robust,care are o zi avans in dezvoltare nu are nici un semn de malformatii...
Am facut amnio,a fost ok-ziceam eu,peste o sapt.am facut o noua eco,mediculmi-a zis ca e in regula,sa asteptam rezultatul analizei,apoi,peste inca 2 sapt.am facut o noua eco si am aflat ca fetita me murise,incet,cine stie cand,era dgradata,si ca nu mai crescuse din ziua amniocentezei...fara cuvinte,nu?
nu va pot descrie durerea si disperarea si revolta...mi-am dorit din suflet sa nu mai exist nici macar o secunda...cu toate stiu ca intelegem ce inseamna sa-ti doresti un copil,si ce inseamna sa nu poti sa-l ai.Dar sa-l ai,si sa-l pierzi...
a fost crunt si ce-a urmat,un chiuretaj traumtizant,la 19 saptmani,cu 5 zile de stat in terapie intensiva,cu hemoragie masiva,cu iminenta unei histerectomii...
Insa,Dumnezeu face lucrurile cum crede,si n-avem dreptul sa ne intrebam de ce,doar sa acceptam...si-am supravietuit,si m-am gandit ca daca Dumnezeu nu m-a dus langa fetita mea poate mai vrea sa-mi dea o sansa...
N-am fost in stare de nimic multa vreme,acum au trecut vreo 9 luni,incep sa accept,nu pot inca sa vorbesc despre asta,dar incep sa sper,ca speranta moare ultima,nu...?
V-am povestit asta ca,atunci cand vreuna dintre noi,aspirante mai tomnatice,reuseste sa fie graviduta,sigur medicul ii va recomanda amnio,ca doar asta e moda,si vreau sa va rog sa va ganditi de 1000 de ori...am uitat sa va spun ca dupa ce au venit analizele,au aratat ca fetita mea era perfecta...
mi-e ingrozitor de greu,si azi e prima data cand intru pe forum dupa atata vreme,insa stiu ca aici nu ma mai simt chiar atat de singura,sunteti voi,cu aceleasi sperante...
Off...!!!V-am intristat,asa-i...?Nu vreau sa va intristez,ca uite,am reusit sa am o sarcina,cu ceva eforturi,,si acum am deja 39 de ani,si sper,ce sa fac...Si o rog pe aspiranta-colega ce administreaza forumul,sa ma stearga de pe lista de gravidute,dar sa ma puna din nou,repede,repede...
la toata lumea,si ...fie ca marel nostru vis sa se implineasca...!Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

profa, am ramas fara cuvinte Imi plange sufletul cand vad atata suferinta. Ma rog doar la bunul Dumnezeu pentru ingerasul tau, sa fie bine acolo sus iar tie sa-ti dea putere sa mergi mai departe, sa fii puternica!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Dragele mele, am avut asa o tresarire ca m-am vazut pe listuta voastra . Din pacate, am pierdut-o ...a treia...
Acum sint dupa prima IA si sint inca in asteptari...poate-poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Profa,Idaira: imi pare tare rau....prea multa suferinta... Sper sa reusiti cat de curand sa va intoarceti pe listuta de gravidute si apoi pe cea de mamici fericite.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!!
Miki-Miki multumim de capitol nou!
Profa, Idaira i-mi pare rau pentru pierderile voastre!
Bubulina_1 ce mai faci iubita???
Nusyc tin pumnii sa fie bine!

ne intalnim de martisor

Mergi la inceput