Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(78)
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Zoze mai merg la scarbici... ... pana la 1 martie. Atunci imi primesc si eu martisorul - prenatalul
Sa stii ca si eu incep sa ma gandesc ca o sa-mi fie dor de burtica... Bine ca ma am 10 saptamani cu ea, dar pe urma nu o sa mai simt piciorusele plimbandu-se prin mine...
Stiu ca ne asteapta ceva mult mai bun - comorile noastre sa le tinem in brate, si abia astept, dar asa sunt eu mai sentimentala la schimbarea unui "capitol" de viata.
Cand ma mai gandesc ca foarte repede incep nasterile la noi... Wow!
Kya 29+ cu Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Nu Dana,n-am uitat..Cred ca nu l-ai vazut pt.ca-i latita rau pagina si linkul e undeva la mijlocul ei!
Nuuu..Cami,nuu!!
Ah..Kya credeam ca-gata!!
Asa simt si eu..
Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Simo27 spune:
Am si eu o veste buna:glicemia mea e 81!!!Asa,ca nu mai are rost sa ma chinuie cu glucoza si intepaturile pentru depistarea diabetului de sarcina,pentru CA NU AM!!!!Daca Samuel e mare,nu are nici o legatura cu diabetul...of,ce m-am linistit!Naty,toata stima si respectul pentru DOCTORESA noastra!!!
Haide,NICOLETA,cu vesti bune de la nenea doctoru!
Merg sa pap,ca mi-e o foame....
Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Buna dimineatza!
Mami papaciosce tare linkul; cu dansatoarea!!!
Si bancurile mi-au placut!!!
Naty felicitari ptr cele 30 de saptamani! Imi inchipui ce mult inseamna ptr tine...Doamne Ajuta pe mai departe!
Simo, felicitari ptr vestile bune!
mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 3 sapt!!!!
ariel_7000 spune:
neata fete! ce bine am dormit!!! voi sta putin prin zona, ca trebuie sa ma duc sa comand usa, ca daca tot ne darama aia peretele maine cu aerul conditionat, am zis sa ni-l darame si cu usa si ne-am hotarat sa incepem sa amenajam toata casa, ca sa fim si noi multumiti de "cuibusor" sa nu mai ravnim la altele:))). asa ca de maine SANTIER scrie pe mine, cine stie cat timp de acum inainte. sper sa terminam pana voi naste....culmea e ca asa ne-a apucat si cand am nascut-o pe alex. cred ca instinctul de cuib se transmite si la barbati...
alexutza 4 ani + si 29 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Nicoleta spune:
Simo27, bravo pentru glicemie! Si a mea e 79 :).
Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 21.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
clauclau spune:
Neata randunici!
Sotul meu drag nu a mai sforait azi noapte nici-un gram , asa ca am dormit cu el si chiar foarte bine. Cu toate drumurile la baie, tot ma lua somnul in 2 minute apoi. Super!
Razvanel a racit si e acasa cu mine, acum saracutul motaie in paturica lui dupa ce l-am doftoricit cu nurofen si picaturi de nasuc. Sper sa fie doar o raceala razleata, oricum o sa-l tin acasa pana o sa fie bine.
N-am citit din urma, merg acum sa vad ce-ati ciripit si revin.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 35 + cu Rebecca
AMR 28 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Teo2rina spune:
de la 8 tot fug dupa voi sa va prind (sa citesc de vineri incoace) si abia acu' am reusit... va puuuuuuup, suntem tot "kinder cu surprize" cum imi zice sotul, sper sa mai stea bebe o saptamana, o saptamana jumatate ca io abia joi ma duc (sper) sa schimb buletinul pe noul nume si adresa. sunt epuizata, am dormit degeaba 14 ore, sunt zombi.m-am trezit cu contractii,deja m-am obisnuit cu ele
Simonicilor, felicitari pentru bebeii sanatosi! fetele care urmeaza la morfologie fetala de 30... PUMNII STRANSI!!!
revin, tre' sa mai rezolv "neste" treburi ca am stat cam mult pe forum..
Zozeeeee, si io am aceeasi nostalgie ca si tine de vreo saptamana!
Ioana, cred ca vom fi la Elias in aceeasi perioada. ce greutate are bb David? ca bebe Mihnea are in jur de 3.5 acum la 36s... si zau ca nu vreau sa astept pana la 40!
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
bitza037 spune:
Neata si de la noi!!!
Mai fetelor sunteti ca orizontul:de ce incearca omul sa se apropie(adica sa termine de citrit si sa scrie un mesaj)voi va indepartati mai tare!!!!!!De duminica incerc sa scriu un mesaj si nu mai apuc.
Simonette merci de urari pentru cele 28 de saptamani,azi fac 29.....
Kya eu nu am stiut la ce stand din metro sa gasesc sterilizatorul...
Bubu m-am uitat la sos se numeste Salatfix-Thousand Island,dar maie ste unul asemanator cu el,nu este musai asta.Este sticluta mica si bombata....sosul trebuie sa fie roz-portocaliu si sigur ai sa vezi pe eticheta creveti.
Delphin eu iti multumesc pentru documentar....l-am salvat deja
Numeioana si tie un pupic pentru site-ul ala.Nu am vazut unde scrie Graco pe carut.V-am mai zis matusi-mea a avut un carut Graco cat a stat in america si a fost foarte multumita de el,l-a folosit la maximum.
Numeioana iti dau uns fat...dar tu faci cum vrei tu: sa fii atenta cat galben folosesti in camera copilului pentru ca aceasta culoare provoaca indigestie la copii.Principiile feng-shui spun asta...daca crezi in ele.
Mami papaciaosa cauta la cap trecut site-ul dat de Numeiana si la capitolul jucarii ai sa gasesti o jucarie care se numeste Nuta albinuta.Pe catalogul de la Quelle(pe care cred ca il am de pe la baby expo)ai sa gasesti pautica,pernuta si jucarie tot cu albinute.Daca mai gasesc multe albinute s-ar putea sa-i fac si eu camera buburuzei mele tot asa......ca ma batea gandul sa o fac fistic cu galben.....si s-ar potrivi albinutele.Va trebui sa-ti cer drepturi de autor.
Naty pautut in genul care l-ai arata tu cu sertare jos, am eu in pozele mele de la baby expo, din ala voriam sa-i iau si eu la baby expo din martie, dar mai studiez piata.Si ala de la baby expo se paote si legana daca te uiti atent in poza.Felicitari pentru cele 30 de saptamani!!!!!!
Luny am ras rau de tot la link-ul Baba si parcarea!!!!!Si l-am trimis si eu mai departe...Multumim
Ancutza si Dragoman, iti faci aparitia din cand in cand pe aici.Dar poze d ela botez putem sa vedem si noi?????Sau le ai deja la smenatura si eu nu am verificat?
Fetelor parca ieri discutati despre ceai de pus in baita.Vedeti ca eu am gasit la farmacie exact asa scrie pe cutie:Ceiut pentru baita...are in compozitie(din ce mai tin minte)levantica, musetel, tei,sunatoare.....
Stiti careva unde exact magazinul Primii PAsi?????sau ei distribuie in toate magazinele pentru copii???
Hai sa vad zic ceva,l- am intrebat ieri pe doctorul de la cursul FIRSTBEBE.....si a zis ca este teorie si coincidenta, nu s-a demonstrat stiintific inca, dar se pare ca in majoritatea cazurilor de nastrei normale,bebe se nasc in aceasi perioada din zi in care a fost conceput...poate facem un studiu sa vedem ce-o iesi(dupa ce nastem bineinteles, si daca vreti)
IRINA
+29
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Teo2rina spune:
apropo de mers cu masina, dragelor: eu strabat Bucurestiul de cel putin doua ori pe zi si ma termina gropile! si saracul sofer chiar le evita... dar sunt zone unde n-are ce evita dupa atatea gropi inteleg de unde am contractii... si voi patiti asa?
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA