Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zozelo mai ai putin .....morcovul incepe sa urce?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu as bea o cafea, dar parca ma ia somul...ma intind putin asa...

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty uite patutul pe care ti-l doresti cu siguranta...dar cred ca imi iau si eu la fel ca tare imi place
www.vanstore.ro/product_info.php/cPath/60_21/products_id/574?osCsid=2a75b988e47333dd1e8f04f6947486be" target="_blank">Patut muzical portabil

34+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata!

Sunt si eu acasica intr-un bine meritat concediu medical.
Si aici vin cu multi pentru Sovi si Ariel, ca mi-au deschis ochii la homeopate. Data trecuta am luat absolut degeaba pentru ca eram cu cafeaua pe masa si bomboanele de gat cu MENTA in buzunar...
Acum, he, he, doar homeo, si intr-o zi deja se vede o maaare imbunatatire. Ma simt mult mai bine si sunt spre vindecare! Dar stau acasa pana imi trece de tot, pentru ca nu am chef sa ma intoareca, mai ales ca la servici lumea e racita.

Naty felicitari pentru 30+ Inca 10 asa inainte.

Rauca bravo pentru Lucas grasunel si intors deja! Te asteptam cu data ce mare.

Cris parca intrebai de PM - te loghezi, si te duci la meniul din stanga paginii, penultimul link "mesaje private". Si mai departe urmezi instructiunile de acolo. E simplu.
Despre poze: daca sunt prea mari sa le trimiti pe mail-ul nostru comun de la yahoo, fa-ti un cont pe webshots.com, si incarcale acolo, dupa care iti adaugi link-ul la semnatura. Eu de exemplu de cate ori am trimis poze, le-am trimis doar pe mail, sa le vedeti doar voi. Nu vreau sa am poze la comun pe interet. De gustibus.

Mami bafta la analize, si sa vii cu vesti bune.

Kya 29+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ela, ai dreptate, erau 38

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 30+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, randunici.

Raportez o noapte buna, si eu, si Stefan ne-am dus la culcare la 9.30 (era saracul tare obosit, la cat s-a jucat cu jucariile primite), m-am trezit de 2 ori pt baie, si ne-am trezit apoi amandoi la 7 dimineata. Ma simt odihnita, insa ma bate gandul sa beau o cafeluta...

Maine merg si eu la medic, la controlul din ianuarie. Sper sa gaseasca totul in regula (sigur imi va spune ca am pus prea multe kg ), mi-e dor si de puiul Matei din burtica pe care il "suspectez" ca s-a intors cu capul in jos deja.

Oau, cate optiuni de carucioare, patuturi, saltelute...

Noi avem 2 carucioare (unul mare, cu roti mari si celalalt mic, sport, de la 6 luni, care are... 4,5 kg!!!), ramase de la Stefan, in stare foarte buna de functionare. Cel mare este polonez si foarte rezistent (dar se pare ca nu incape in lift nestrans), celalalt este nemtesc, luat de sot de la Viena, folosit destul de putin (si usurel...). Avem si patutul lui Stefan, de lemn, insa utilizabil, cu salteluta cu ierburi in ea. Am si marsupiu de la Chicco, tot de la Stefan, dar nu este de la 0 luni, fiindca bebe poate sta doar pe verticala in el. Mi-ar comanda si eu un wrap, am inteles ca este foarte comod.

Va doresc o zi buna.

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 21.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Zozelo mai ai putin .....morcovul incepe sa urce?

Deocamdata nu..Mai..eu ma simt pregatita,nush ce sa zic..Am emotii-amestecate cu un soi de nostalgie(deja)..Parca mi-e dor deja de noi-asa-burticoase!Imi dau lacrimile numai cand imi amintesc primele noastre saptamani ca randunici-intrebarile mii pe care ni le puneam,fricile,problemele,apoi-dintr-o data ne-am linistit si am inceput sa ne bucuram,sa venim cu carucioare colorate,sa facem galerii..si-acum?!!Acum suntem deja pe ultima suta de metri-suntem pe cale sa ne tinem puiutii in brate,mogaldetele astea care au crescut in noi tot timpul asta..sunt gata sa ia lumea in piept!Uite vezi-asta ma face sa simt morcovelul ala..Nu nasterea in sine,durerea..Nu..
Va iubesc tare randunicilor!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo Kya!Ai facut foarte bine ca ti-ai luat concediu!Si?!-Dupa concediu intri in prenatal sau mai mergi la serv.?!
Cami ma gandeam eu ca n-au cum sa fie 28!
Bafta la Dr.,Nicoleta!Sigur o sa fie totul bine!
Gata-acum chiar plec sa mananc!!..Uite de ce nu m-am ingrasat eu!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata!
Eu tot asteptam sa mai scrieti in cap anterior si voi nimic.
Zoze ai uitat sa pui link-ul catre noul capitol.
Naty felicitari pt semnatura!
Patutul din al doilea link imi place mult.
Desi cel muzical e si mai tare, numai sa ai pe ce sa-l pui.

Dana 27+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ela, vrei sa ma apuc de plans de dimineata????????

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 30+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput