Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
Celia spune:
Danuta36, multumim.Si voua la fel sa va traiasca dulceata.Andreele noastre sunt la o zi diferenta...
Calgel-nu era retras de pe piata? sau am retinut eu aiurea...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Celia spune:
Sabina , ma bucur pentru ca reusesti sa-ti creezi timp si pentru tine...hrana sufleteasca...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
daniela76 spune:
buna seara
intreba cineva de calgel, mi-a spus o farmacista ca s-a scos de pe piata, s-a interzis , nu stiu exact din ce cauza...puteti incerca cu glicerina boraxata cu analgezic, se prepara pe loc in farmaciile cu laborator...
bebelina mea are 69 cm si 6,300kg la 4 luni, rade si gangureste toata ziua, a invatat sa chiuie si ii place la nebunie sa faca asta , este dulce foc, se joaca cu jucarii si le baga in gurita singura , ii place sa stea in fundulet, nu prea mult ca oboseste.Am facut radiografia la sold si capul femural este in locasul lui, deci a disparut pericolul displaziei, asta este cea mai buna veste de pana acum pentru mine.
poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
Andries spune:
Neata'
cafele, ceai, lapte? vad ca dormiiiiti nu gluma
80 cm super tare!! da' sigur e o greseala
al meu are azi la 3 luni 5200kg si cm sigur nu mai mult de 60, suntem la categoria tzantzar!
pupici!!
Andries
slippers76 spune:
Neatza
Andries, cafea, muuulta, multzam. Lasa, ca din tantar se face armasar, si cei de pe urma vor fi cei dintai. Sau sa ti-o mai spun pe aia cu "esentele tari se tin in sticlutze mici?
Vad ca schimbul trei a fost prolific. Eu am de recuperat de ieri dimineata.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
gabitz78 spune:
neatza.
eu sunt treaza de la 7, dar mai intai copiii, apoi calculatorul!
andries - pot s-o inscriu si eu pe eliza la categoria asta???ea are la 3 luni 5035g si nu stiu cati cm. maine probabil vine dr s-o vada.eu oricum sunt multumita...si-a dublat greutatea de la nastere.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
si acum uraturile:
mircea gabriel - 3 luni
teodora ioana si andrei - 4 luni
bianca elena; sara ioana si ana martina - 5 luni.
la multe luni, multa sanatate si noroc in viataza.
pupici
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
slippers76 spune:
Nana, drum bun si sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu vesti bune de la Boston. Ne rugam pentru Andrei si pentru voi.
Gabriela, poza e facuta pe la vreun an si un picutz. Multumim fetelor de aprecieri la adresa zulufilor.
Cecilia, sigur e de la dinti. Eu ii dau dentinox. Calgel nu mai cautati ca nu se mai importa. Era prea ieftin...
Vad ca ati discutat despre vaccinari. Sunt intr-un fel de acord cu teoria Magdei, ma rog, a sefului ei, asa, in teorie, insa eu n-as avea curajul sa-i las nevaccinati. Mirunei i-am facut ROR dar nu i l-am facut pe cel impotriva varicelei, drept pentru care a facut-o la trei ani. Nu-i bai, ca varicela nu-i o boala grea si nici "riscanta", dar restul sunt destul de rele. Si vaccin antigripal iar nu i-am facut, asa cu nu ne facem nici noua. Si probabil ca la fel o sa procedez si cu Vlad.
Danuta36, sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra si sa va traiasca micutza crestina.
Tomitza, tinem pumnii sa fie bine. O sa iti trebuiasca rabdare de fier, dar sunt sigura ca o sa reusiti!
Sabina, imi pare bine ca ai ajuns la concert. De la Roxana nu mai ai vesti?
slippers76 spune:
Oooof, Carpatina... acum am vazut ca te intorci la servici saptamana viitoare. Sunt alaturi de tine. Sper ca adaptarea sa fie cat mai usoara si rapida.
Isabeluta, stai linistita cu rasucirile si invartelile. Fiecare copil cu ritmul lui si cu preferintele lui. Vlad a dat semne la un moment dat, cam pe la Craciun, ca vrea sa se rasuceasca de pe spate pe burta, a facut-o vreo trei zile, apoi a constatat ca nu-i nici o afacere si a renuntat. Iar fata cea mare n-a mers de-a busilea decat dupa ce a inceput sa mearga in picioare.
Betty, multumesc de informatii, am notat. Deocamdata o luam cu pasi maruntzi, joi merg la cineva in Grigore Alexandrescu sa-l vada si sa hotaram incotro o luam.
Mandarinutza, o sa mai incerc la Sensiblu. La farmaciile din Drumul Taberei n-am gasit lanolina. Tu ai cerut crema?
Mami25 7, bine ca n-ati patit nimic. Of! Asa e, lumea asta e abrutizata rau. Cazi pe strada si nu se uita nimeni la tine.
Andries... deci si tu servici...
slippers76 spune:
Andries, eu cred ca e aerul asta imbacsit de Bucuresti, pentru ca si Miruna mea e la fel: la munte zburda ca un iedutz si n-are nika, acasa in schimb e tot timpul fornaita. Si eu sunt la fel. Rinita alergica la orice .
Ah, Cecilia, uite ca am mai gasit o ardeleanca ratacita prin jungla asta de Bucuresti! Asa e! Confirm si eu! Pan' sa ajung la capitala, viata era simpla si obiceiurile la fel. Si apropos: nasii Mirunei sunt tot ardeleni. Asa ca la Miruna canci motz. La noi motzul se ia la botez. Taie preotul un smoc de par si asta este.
Roxali, pupam baiatul bolnavior. Sa se faca bine!
Prisi, sanatate sotului si sa nu va imbolnaveasca si pe voi!