Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

sarbatoritilor zilei

Andries, ai baiat mare (la Mircea ma refer).

Gabriela, pentru Sara.

Eu am umblat lelea pana acum, am rezolvat o parte din treburile de la banca , am fost prin parc putin, iar acum sper sa adoarma Stefan, dar sansele sunt slabe pt ca dormit azi pana la 12 (si eu pe langa el, of course ).

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai Urmy, cine putea sa-si inchipuie? A zis fata ca pleaca la curte....

in alta ordine de idei, am fost sa-mi cupar pantaloni...14 sunt prea mari, 12 crapa pe fund...am luat 12, ce sa fac.
I-am luat si fetii o www.debenhams.com/images/products/xlg/20071221_232020605334_XLG.JPG" target="_blank">rochie si-o www.debenhams.com/images/products/xlg/20071221_232020604234_XLG.JPG" target="_blank">fusta, din colectia noua, destul de scump, dar mi-au placut f f f mult.
Pt bb am luat de vara niste chestii, ca erau f ieftine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Annisia, iti respect decizia. O sa imi lipsesti, asa cum esti tu, si cu bune si cu mai putin bune.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by urmychance

pai de ce nu i-ati multumit fetii mai devreme?

Adica de ce n-am facut lista asta mai devreme? Eu cred ca nu facem statui aici nici macar Adminului (fara a carui munca nu ne-am putea bucura de forum) si nici nu depunem flori la monumentul conducatorului iubit, un simplu merci la momentul respectiv e suficient.

E greu sa ai orgolii si sa fii in acelasi timp un bun "comunitar" virtual, mai cred ca past behaviour predicts future behaviour si ca o imagine personala spontana este "mai adevarata" decat una lucrata. Iar leadershipul (fara statuie ) l-a dovedit sabinescu (chit ca se tot vaita ca n-o mai incap pantalonii)

Andries

Mergi la inceput

Sabina, frumoase tare hainutele. Am vrut sa ii iau si eu lui Stefan pt vara, dar m-am gandit ca ple in concediu in Germanica si nu are rost sa iau dde aici.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, imi pare tare rau ca ai luat acesta decizie, o sa ne lipsesti.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

quote:
Originally posted by Andries

Annisia eu vreau sa-ti multumesc pentru mai multe chestii, printre care:
reteta de masca de par - absolut fenomenala;
impresiile despre diversificarea "la borcan" - nu stiam mai nimic despre minunatele borcane si vreau sa le incerc pentru concediu;
recenziile pe cap de magazin din Dr. Taberei plus alte ponturi de hainutze;
albumul cu pozne;
linkul catre petitia pentru animale;
restaurantul de botez;
sute de zambete

Andries

Subscriu...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by urmychance

pai de ce nu i-ati multumit fetii mai devreme?

Adica de ce n-am facut lista asta mai devreme? Eu cred ca nu facem statui aici nici macar Adminului (fara a carui munca nu ne-am putea bucura de forum) si nici nu depunem flori la monumentul conducatorului iubit, un simplu merci la momentul respectiv e suficient.

E greu sa ai orgolii si sa fii in acelasi timp un bun "comunitar" virtual, mai cred ca past behaviour predicts future behaviour si ca o imagine personala spontana este "mai adevarata" decat una lucrata. Iar leadershipul (fara statuie ) l-a dovedit sabinescu (chit ca se tot vaita ca n-o mai incap pantalonii)

Andries

am gasit subiect de facut statui!! LOL

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112726

Andriesule, clar aerul de munte e altceva.
Sotu meu vrea sa ne mutam definitov din bucuresti...e adevarat ca eu am asa zis meserie care se poate face si cu vizite ocazionale prin bucuresti...acuma...ce sa zic....eu in afara de prieteni si viata culturala nu gasesc rostul sa stau aici in imputiciunea asta de oras....ma gandesc insa la Sofia, oricata scoala buna ar avea la brasov de pilda, profa de pian cum are aici nu va avea.....si altele asemenea. Ia zi Andries...nu vrei sa ne deschidem o afacere la Busteni? io bag capital si tu experienta
Simona(si-BV), ia zi.....merita cartierul Stupini? cica vinde unu o casa saseasca grozava, cu ziduri din alea de un metru

Sim, chiar ca n-avea sens sa-i cumperi daca mergi in germania.
Eu i-am luat mai mult asa, sa nu zic ca nu i-am luat si lui ceva :)

Sofia acuma sta imbracata cu rochita si cu o pisica alba de plus in brate...si face pe printesa. Ptiu ptiu ptiu, rasfatata lu mama

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Sofia acuma sta imbracata cu rochita si cu o pisica alba de plus in brate...si face pe printesa. Ptiu ptiu ptiu, rasfatata lu mama

Pai si tu stai pe DC in loc sa ii faci o poza sa ne arati si noua?

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Bianca Elena de Verobooroda
Sara Ioanade Gabriela77
Ana Martinade HaveF8
Teodora Ioanade Jojo_miha
Andrei de Daliaailad
Mircea Gabriel de Andries

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput