Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
aylin_tarcan spune:
ame, musc! sa nu se atinga nimeni de mateiu' nostru!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liadorian spune:
Dragi mamici de strumfisori, vin cu un avertisment fooooarte important: daca va intalniti cumva cu Una prin lume, va rog sa va feriti din calea ei fiindca s-ar putea sa va muste!!!!!!
Una mica are 2 dintisori!
Doi dintisori pe care eu abia acum i-am vazut, din greseala! Imi vine sa-mi dau palme pentru cat is de nauca - copilei mele ii cresc dinti si eu habar n-am - si sa beau de fericire: Una mea e o dintoasa!!
Ashera spune:
Lia, felicitari ptr dintisori
Care dintisori au iesit ? de jos ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
lorinaoo1 spune:
Petra "urocultoarele" sunt sterile la inceput, dar dupa aia le spal bine cu apa calda si cu detergent, le clatesc si le refolosesc.
Fianna scuuuump foc printisorul Matei , cred ca e un nume rezervat pt printisori frumosi
Of, si ce frumos rade cu gura pana la urechi. Si a mea fuge de camera, a se intelege de blitz
Ca tot am parat-o pe fie-mea ca doarme mult, s-a hotarat sa nu mai doarma, asa ca de la 11 e treaza
Asa, si o intrebare de rutina, simpla dar nu pt mintea mea creata: incepem sa ii spalam pe dintuci cu o periuta speciala? Sau mai asteptam? Ca eu am un set de 3 periute de la primii pasi si nu stiu cand sa incep. Prima periuta e de cauciuc moale si Lorinei ii place. Presupun ca nu folosim pasta de dinti, parca asa am citit. E corect?
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Lia, felicitari ptr dintisori
Care dintisori au iesit ? de jos ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Da, chiar cei din fata! O tineam in brate si ea se pregatea de somn, "canta" asa ca o soprana, cu gurita larg deschisa si de obicei asta e momentul cand pot sa ma uit mai bine in gurita ei si ... surpriza! Nu-mi vine sa cred... Sunt tare emotionata. Si nepregatita!!! Eu cum cresc de acum incolo un copil cu dinti?!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Lia, tot ca pe un copil fara dinti [:-)] hehe..
Si noi avem acum un dintisor, bine se vede doar un mic coltisor, si se cunoaste ca s-a "spart gingia"...
Ioana75..Andreea si-a dublat greutatea la 6 luni si cateva zile...deci tot tarziu, aproape ca va tineam companie la concurs .
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia felicitari pt dintisori
Multumim! Acum m-am lamurit si eu de ce s-a trezit mai des Miruna in ultima vreme.
![](alcool.gif)
![](help.gif)
mami07 spune:
Buna mamici de strumfici!
Raportez una bucata copil marait azi-noapte, cred ca-i dau dintiiFelicitari Una pentru dintisori!!!La mai multi!
Ieri am fost la cora si am cumparat scaun polly, sa-i dea D-zeu sanatate cui a spus pe forum ca-i la oferta pentru ca m-a ajutat sa ma hotarasc, ca am avut mare dilema in legatura cu scaunul de masa, parca ii alegeam facultatea lui fiu-meu, atat m-am gandit.
In alta ordine de idei , azi m-am cantarit si am 61 kg, adica am dat jos 2 in doua saptamani, daca s-ar lipi si gimnastica putin mai mult de mine, as da si mai mult, dar nu prea am timp cu printul meu nazdravan.
Merg sa mai citesc din urma.
Oana, mami de Matei (29.07.07)
X-ray spune:
felicitari lia pentru una cea dintoasa!
petra antreneaz-o pe alma ca va fi batalie mare pentru matei al fianei,e superb!defapt fianna sunteti frumosi toti trei
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...