Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 20

aylin_tarcan spune:
 ame
, musc! sa nu se atinga nimeni de mateiu' nostru!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita 

liadorian spune:
 Dragi mamici de strumfisori, vin cu un avertisment fooooarte important: daca va intalniti cumva cu Una prin lume, va rog sa va feriti din calea ei fiindca s-ar putea sa va muste!!!!!!

Una mica are 2 dintisori!

Doi dintisori pe care eu abia acum i-am vazut, din greseala! Imi vine sa-mi dau palme pentru cat is de nauca - copilei mele ii cresc dinti si eu habar n-am - si sa beau de fericire: Una mea e o dintoasa!!![]()

Ashera spune:
 Lia, felicitari ptr dintisori 

Care dintisori au iesit ? de jos ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)

lorinaoo1 spune:
 Petra "urocultoarele" sunt sterile la inceput, dar dupa aia le spal bine cu apa calda si cu detergent, le clatesc si le refolosesc. 
Fianna scuuuump foc printisorul Matei 

, cred ca e un nume rezervat pt printisori frumosi 
 Of, si ce frumos rade cu gura pana la urechi. Si a mea fuge de camera, a se intelege de blitz 
Ca tot am parat-o pe fie-mea ca doarme mult, s-a hotarat sa nu mai doarma, asa ca de la 11 e treaza 
Asa, si o intrebare de rutina, simpla dar nu pt mintea mea creata: incepem sa ii spalam pe dintuci cu o periuta speciala? Sau mai asteptam? Ca eu am un set de 3 periute de la primii pasi si nu stiu cand sa incep. Prima periuta e de cauciuc moale si Lorinei ii place. Presupun ca nu folosim pasta de dinti, parca asa am citit. E corect?
Lavi si 
Lorina Maria (5 iulie 2007)

liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Lia, felicitari ptr dintisori
Care dintisori au iesit ? de jos ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Da, chiar cei din fata! O tineam in brate si ea se pregatea de somn, "canta" asa ca o soprana, cu gurita larg deschisa si de obicei asta e momentul cand pot sa ma uit mai bine in gurita ei si ... surpriza! Nu-mi vine sa cred... Sunt tare emotionata. Si nepregatita!!! Eu cum cresc de acum incolo un copil cu dinti?!

monicabo spune:
 Lia, tot ca pe un copil fara dinti [:-)] hehe..
Si noi avem acum un dintisor, bine se vede doar un mic coltisor, si se cunoaste ca s-a "spart gingia"...
Ioana75..Andreea si-a dublat greutatea la 6 luni si cateva zile...deci tot tarziu, aproape ca va tineam companie la concurs 
.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
 poze 

liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia felicitari pt dintisori
Multumim! Acum m-am lamurit si eu de ce s-a trezit mai des Miruna in ultima vreme.
 Dar intrebarea ta ma arde si pe mine: ii curat cumva dintisorii astia? 

mami07 spune:
 Buna mamici de strumfici!
Raportez una bucata copil marait azi-noapte, cred ca-i dau dintii
Felicitari Una pentru dintisori!!!La mai multi!
Ieri am fost la cora si am cumparat scaun polly, sa-i dea D-zeu sanatate cui a spus pe forum ca-i la oferta pentru ca m-a ajutat sa ma hotarasc, ca am avut mare dilema in legatura cu scaunul de masa, parca ii alegeam facultatea lui fiu-meu, atat m-am gandit.
In alta ordine de idei , azi m-am cantarit si am 61 kg, adica am dat jos 2 in doua saptamani, daca s-ar lipi si gimnastica putin mai mult de mine, as da si mai mult, dar nu prea am timp cu printul meu nazdravan.![]()
Merg sa mai citesc din urma.
Oana, mami de 
 Matei (29.07.07)

X-ray spune:
 felicitari lia pentru una cea dintoasa!
petra antreneaz-o pe alma ca va fi batalie mare pentru matei al fianei,e superb!defapt fianna sunteti frumosi toti trei
alina mamica bulinei Elisa 
(20 iunie 2007)
povestea noastra...