Strumfi de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lia felicitarli lui Una!! Wow 2 dintr_o lovitura!! Cred ca si Emily o sa faca la fel sa recupereze ca deocamdata nu vad nimic !
Lavi eu cred ca pana la 1 an un an jumate nu se pune problema periutei de dinti..cel putin eu asa stiam..

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Felicitari Unei- fetitza mare cu dintzisori.
Si Daria musca mult mai tare din jucarii.
Lia chiar ma gandeam la tine astazi pentru ca citeam ceva in 'mama si copilul' si am dat peste rahitism. Daca vrei pot sa-ti scriu exact pasajul. In principiu spune ca daca vitamina D e administrata cum trebuie sunt foarte rare cazurile de rahitism si ca fontanela marita (cred ca asta te ingrijoreaza pe tine) e pusa gresit pe seama rahitismului.

Inainte nici nu concepeam sa am baietel si nu fetitza. Acum, dupa ce am vizionat atatzia baietei frumosi, gandesc altfel.

Vroiam sa va intreb voi cand dati galbenus de ou? Stiu ca spuneati de la 7 luni insa in mama si copilul am citit ca de la 6 luni. Ma gandesc ca e o sursa importanta de fier si parca as incepe sa-i dau cate jumatate.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Schimb capitolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, Alina, Mada, multumim! Dau de baut!

Dana,, cred ca stiu despre ce-i vorba. Despre fontanela marita stiam de la Anya ca nu-i neaparat simptom de rahitism si de aceea am asteptat cu calciul gluconic. Si cu toate astea se pare ca Miruna ar avea un pic coastele evazate, la controlul de saptamana viitoare o sa mai verifice dr. cum sta treaba si apoi vom trece pe calciu. Mi-e tare necaz, fiindca i-am dat mereu Vigantolul ala, si uite acum...

Aylin, ne muti in capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput