Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, si noua ne-a spus medicul ca avem un inceput de rahitism. Ne-a recomandat un tip de calciu natural, care cica se absoarbe 90%. Niste pliculete cu un praf...Faza e ca Victor nu vrea sub nici o forma sa le ia. Nu acum, ca e la faza "nu deschid gura nici sa ma picuri cu ceara".
Cred ca am sa le iau eu, ca doar prin laptele meu tot la el ajung, nu? Ca am si dat o caruta de bani.
Oana, despre ce pliculetze e vorba? Ca am si eu o carutza de bani de dat si nu stiu pe ce.
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Asa ca ...incerc sa fiu tare. Stiti insa a cui e vina? (in ochii sotului, a mamei, a soacrei,a cumnatei)? A MEA!!! Ca de ce nu am rabdare, ca de ce nu i-am dat pana acum, ca nu trebuia sa astept pana la 6 luni etc.
draga mea, sotzii nostri "e" cumva fratzi? norma k tu esti di-vina. cine alticineva poate fi? soacra? no way! ea e o enciclopedie ambulanta sau mai degraba o comoara in adincuri ingropata! hehehe.
la multi ani de ziua numelui pt: vasili, vasilici, grigori si grigorici, ioane si ionici!
ioana la multi ani de ziua numelui!
si pt mine, ca mi-s Vasilik!
![](alcool.gif)
acu chiar ma duc sa ma cinstesc cu o gura de horink!
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
aylin_tarcan spune:
Simo, moamaaa ce baietel frumos ai! chiar ca seamana cu tine! mai, eu tot va aud de petituri aici, dar pe alma nu o vrea nimeni? in afara de matei de fianna, ca noi suntem prieteni vechi!
din pacate eu mai rar apuc sa vad poze si deseori raman restanta.
ioana, pai asa ma crezi/stii tu pe mine? chiar azi dimineata ma gandeam la tine, pentru ca aveam impresia ca astazi e 29! ce sa spun, asteptam sa vina vremea frumoasa si ne vedem, dom'le, sa mancam prajitura aia mult asteptata! la o terasa, la soare, in parc....ufff
cred ca am ratat: interviuri de job sau de bona?
felicitari pentru sma, cum o felicit si pe arina. ne dati curaj, ca noi iar nu mai mancam deloc!
nonna, bravo pentru grasunelul de andrei! e un dulce si un smacher!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Ioana75 spune:
Iar e Sf. Ioan, a 50-a oara pe anul asta? Multumesc Vasilica, la multi ani si tie
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Blueiris spune:
Oana, eu efectiv o iau razna cand aud asemena tampenii. Si mama e plina de de-astea. Soacra-mea e departe si de regula se abtine asa ca macar e una persoana in minus la comentarii. Normal ca e vina ta ca nu vrea lingurita, ca nu i-ai indesat cu forta biberonul cu ciorba la o luna jumate si nici biscuiti cu mar cand nici nu stia bine pe ce lume e. E vina ta ca asculti prostiile atator doctori cand ai putea sa vezi ce copii sanatosi, grasi si frumosi au crescut parintii nostri cu gluten, miere si altele date de la 2 luni. Cel putin mama mea este mai presus de orice doctor pe lumea asta pt ca a crescut 3 copii. Cate sensibilitati si alte nebunii avem nu se mai pun la socoteala. Astea le-am dobandit cand eram deja mari, deci noi suntem responsabili. Scuze de iesire dar pe mine chestiile astea ma omoara cu zile. Cand era fiica-mea de 3 luni si-o mai lasam si eu o ora cu maica-mea o gaseam frumos in fund sprijinita cu toate pernele din casa. Cu toate ca i-am spus de-o mie de ori ca nu o pun in fund pana la 6 luni. Crede ca sunt idioata si ea le stie mai bine.
Cu toate ca ma revolt pana in maduva oaselor, totusi incerc din rasputeri sa nu mai pun la suflet. Mama este si ea la o varsta, nu mai reusesc eu s-o conving ca ce spun eu e bine. Oricum, bine ca exista si ora aia pe saptamana cand sta cu ea ca sa ma duc si eu pe-afara singura. Desi...niciodata nu stiu cum gasesc copila. Sper ca nu cu vreun croissant in gura ca deh...o mancau gingiile.
La slabit stau prost, probabil de-asta sunt si foarte iritata la ora asta. 58.8 kg desi am mancat mai mult aer (si ala la abur nu prajit si fara ulei) si am facut o gramada de sport
Mami de Maria
aylin_tarcan spune:
vroiam sa updatez listuta, dar e updatata. ioana
eu am 52.8. incet dar sigur. desi nu cred ajung undeva. ca la doua luni dupa nastere aveam 52.5 asa ca.....no comment. si in plus mananc la fel si mor ca vreau sa fac sport, dar nu ma apuc de nimic. da' vine ea primavara cu salatele si sportul!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Ioana75 spune:
Petra, nu exagerez, sint intr-o stare avansata de oboseala, abia leg 2 cuvinte. Astept si eu prajitura. Interviuri de job, vreau sa ma apuc serios de munca
. Lasa ca o sa fie bine cu mincarea, nu dispera.
Smaranda e singura care nu si-a dublat greutatea la 6 luni, si n-o s-o faca nici la 7, sau mai avem concurenti?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Blueiris
Oana, eu efectiv o iau razna cand aud asemena tampenii. Si mama e plina de de-astea. Soacra-mea e departe si de regula se abtine asa ca macar e una persoana in minus la comentarii. Normal ca e vina ta ca nu vrea lingurita, ca nu i-ai indesat cu forta biberonul cu ciorba la o luna jumate si nici biscuiti cu mar cand nici nu stia bine pe ce lume e. E vina ta ca asculti prostiile atator doctori cand ai putea sa vezi ce copii sanatosi, grasi si frumosi au crescut parintii nostri cu gluten, miere si altele date de la 2 luni. Cel putin mama mea este mai presus de orice doctor pe lumea asta pt ca a crescut 3 copii. Cate sensibilitati si alte nebunii avem nu se mai pun la socoteala. Astea le-am dobandit cand eram deja mari, deci noi suntem responsabili.Scuze de iesire dar pe mine chestiile astea ma omoara cu zile. Cand era fiica-mea de 3 luni si-o mai lasam si eu o ora cu maica-mea o gaseam frumos in fund sprijinita cu toate pernele din casa. Cu toate ca i-am spus de-o mie de ori ca nu o pun in fund pana la 6 luni. Crede ca sunt idioata si ea le stie mai bine.
Cu toate ca ma revolt pana in maduva oaselor, totusi incerc din rasputeri sa nu mai pun la suflet. Mama este si ea la o varsta, nu mai reusesc eu s-o conving ca ce spun eu e bine. Oricum, bine ca exista si ora aia pe saptamana cand sta cu ea ca sa ma duc si eu pe-afara singura. Desi...niciodata nu stiu cum gasesc copila. Sper ca nu cu vreun croissant in gura ca deh...o mancau gingiile.
La slabit stau prost, probabil de-asta sunt si foarte iritata la ora asta. 58.8 kg desi am mancat mai mult aer (si ala la abur nu prajit si fara ulei) si am facut o gramada de sport
Mami de Maria
Hai, ca eu am mai shocat-o aseara cand i-am zis ca nu vreau premergator. Degeaba i-am adus aminte ca Stefan a inceput sa mearga la 1 an si 4 luni (pe bune, aprope stia "Catelus cu parul cret", dar de mers nu mergea) si ca nu mai vreau. Banuiesc ca atunci cand ma va durea spatele de stat cocosata nu la ea va trebui sa merg sa ma plang.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
ioana si petra ati pus-o de-o intalneala?????/ eu cu ioana ne chinuim sa ne vedem de cand eram gravide. si tot n-am reusit. cine stie poate ne vedem in 3.
ghinetz mie mi-a zis cineva sa-i pun in supa multa albitura, mai exact tzelina. cica aduce mult la gust cu laptele de mama si bebe apreciaza. incearca si tu. nici andrei nu se omoara la mancat. mai mult e pe bavetzica decat la el in guritza. dar eu perseverez si nu-l fortzez deloc. nu mai vrea nu-i mai dau. cica tre lasati in legea lor ca dak ii silesti sa manance dupa aia nu mai vor deloc. *mihaela*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Lia ti-am trimis PM.
Mychy ai inteles ceva din ce am explicat eu referitor la cum pastrez mancarea in frigider? Ca am fost cam incoerenta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"