Amorteala de la brau in jos!!!
Este vorba de fratele meu. Are 18 ani si face miscare de 10 ani in fiecare zi cate 6-8 ore. Este balerin. De vreo 2 saptamani se plange ca ii amortesc picioarele de la brau in jos si de multe ori isi pierde echilibrul (fiind la repetitii) si cade jos.Simte ca nu se mai poate tine pe picioare. El spune ca nu s-a lovit , dar face mult efort. Sunt foarte putini baieti si multe fete.
acum nu poate ajunge la medic...cel putin in urmatoarele 2 saptamani. O sa aiba spectacole si se pregateste de un concurs.Intrebarea mea ar fi ce poate sa aiba si pt cand v-a merge la medic unde trebuie sa mearga?Vrem sa ii facem programare la un cabinet particular pentru a nu mai sta pe la cozi.
Nuintra in discutie repausul la pat.se pregateste si pentru bacalaureat (este clasa XII) si trebuie sa mearga la repetitii.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Raspunsuri
Tdi spune:
trebuie sa mearga la NEUROLOGIE...din ce descrii mi se pare o problema urgenta si care nu poate fi pusa pe seama oboselii.
multa sanatate!
XIO spune:
Se poate sa aiba ceva probleme la coloana , se poate sa fie si din lipsa de calciu, sa fie anemic.
Oricum , un consult la doctor trebuie neaparat si analizele facute
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
redai spune:
Multumesc mult fetelor. Am facut pentru azi programare la un neurolog. Sper sa nu fie o problema foarte mare.Este cariera lui in joc, este totul. Si-a pierdut copilaria prin salile de balet, chiar ar fi pacat sa nu poata continua. imi este frica sa nu il urmeze pe tata.El are probleme cu coloana. asteptam sa vedem ce zice azi medicul.Daca ar fi numai o lipsa de calciu.....
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Mariaa spune:
la modul cel mai serios, cred ca e sanatatea lui in joc, nu baletul...
postarea e din ianuarie, la ora asta probabil sa stie cam care-i problema.
sanatate multa!
_
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
redai spune:
mariaa mersi mult.Da e cam tarziu.
De atunci a fost de 2 ori la medic.Prima data la cel mai bun neurolog din oras.I-a dat ceva tratament si pauza la efort.S-a simtit bine o perioada,dar saptamana trecuta au revenit durerile.A fost la alt medic.Ceva cu balneo...(nu stiu, ca nu m-am intanit cu el, am vb numai la tel), si-a facut mai multe analize si radiografii.Se pare ca un inel ,ultimul mai exact este fisurat din nastere. celelalte inele ii sunt de la coloana ii sunt indepartate din cauza cresterii bruste.Face tratament acum,face pauza iar la balet si se roaga macar sa isi poata termina scola pentru ca este materie de bac.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
korina spune:
buna Radai,
Eu intrebam daca era probleme cu mersul la wc ,pt ca daca are,sunt semne ca ar trebui operat urgent,si in plus are sensibilitate redusa de la mijloc in jos.Poate ca nu are o fisura din nastere,cred a aparut dupa,sau poate fii vorba de o malformatie congenitala la acel nivel.Totul depinde la ce nivel al coloanei este problema.Multa sanatate fratelui tau si sa evite baletul,este clar ca de aici ar o gramada de probleme.