Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

MARRYAN te rog mult da-mi un PM cand mai intri pe forum.

Fete dulci, stiti cumva cum as putea sa dau de MARRYAN ca tare multe intrebari am pentru ea.

Va pup si va tin pumnii la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

dragele mele , azi dupa amiaza am mai facut un test , ca nu ma pot abtine...:)) ! Negativ....! l-am lasat pe pervazul ferestrei , trista si dezamagita . Dupa vreo ora , imi arunc iar ochii pe el , ca din intamplare ,....si am crezut ca nu vad bine !! a doua liniuta se vedea fff pala , ca o dara... Mi-a trebuit o lupa s-o vad mai bine ,(ca nu credeam ca mai poate fi posibil, dupa atatea teste nega) ,desi , daca privesti cu atentie se vede cu ochiul liber....
Nu stiu ce sa zic . Maine dimineata mai fac iar un test de urina , la prima ora , apoi merg la ids ptr bhcg ! ala va spune tot ! deja e a 15 zi de la inseminare...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fetelor, nu ma ajutati cu un raspuns? Cat timp rezista sperma prelucrata pt IA? La noi am recoltat-o la ora 11, eara gata prelucrata la ora 13 si numai la 15 am facut inseminarea. Credeti ca mai miscau voinicii?

Mergi la inceput

Prelucrata , tine si 3-4 ore . .Mi-a zis dr biolog , cand am facut si eu . poate chiar mai mult . oricum , din atatea milioane...e suficient unul singur !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici dar va citesc de mult timp.
Pe scurt incerc sa devin mama de 1 an si jumatate dar fara succes.
Problema ar fi la sotul meu care are 15% activi si 18 %forme normale.Am trcut deja printr-o IA nereusita la dr LUTESCU- CONSTANTA.
As fi vrut sa va intreb daca la voi cand va duceati la IA vi se facea echo? Oare se vede la echo daca foliculul s-a spart?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

fetelor eu sint in a 9 a zi de la inseminare.am vazut ieri pe chilotel cateva firisoare de singe.doar atit si s-a oprit.e normal?pe 14 ar trebui sa-mi vina ciclul.dimineata simt ca sint f calda cand ma trezesc.si simt la sani ca s-au mai intarit putin.burta ma mai doare din cand in cand si ma inteapa la uter tot asa rar.
voi ce simptome mai aveti.voi face un test de sarcina in 14 .pana atunci bafta multa la inseminate.pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

anamy s-ar putea sa se fi prinscica te-a insemnat daca ti-a curs putin sange!!!!!!!!!!!sa fie cu ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Montytaiana tu ce mai faci ... ? ai mai programat vreo inseminare acum .. mai ai vreun gand ... ?? cum te mai simti ?
Andriushca nici de tine nu am mai auzit ...
ce mai faceti fetelor ?? vad k multe noi au tot intrat pe topik-ul asta dar de voi nimik nu mai stiu ...

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Fetele , cu parere de rau , declar ziua 1....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

anaconda2 Multumesc mult pt raspuns, m-am mai linistit un pic.Imi pare asa de rau pt z1, chiar ma pregateam sa te felicit pt a2-a liniuta. dar trebuie sa avem putere si sa o luam de la capat, de cate ori e nevoie, iar cand vom avea nostru, vom uita toate astea. Te, sa-ti mai treaca supararea.

Mergi la inceput