Inseminare (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
sper sa ma primiti si pe mine in grupuletul vostru.
astazi, am sunat dr sa se gandeasca ce este de facut, deoarece tb sa am un bb.
de 2 ani incercam, am facut si o laparo+aprilie 2007, s-a descoperit ca am endomnetrioza,dar de atunci nimic
asa ca sunt HOTARATA SA FAC IA.
Nu stu nimic, astazi am citit de net.
dr ma va primi luna asta si va dau vesti
m-am bucurat sa vad ca SE POATE REUSI SI DUPA PRIMA IA...
sa ne ajute DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

anaconda eu zic sa nu dezamagesti
eu stiu ca daca valoarea este peste 0 inseamna ca s-a prins ceva acolo, imp este sa si reziste, sa evouleze, pt ca daca este sarcina tr sa ai minim 35 in Z 14, dar inainte de aceasta zi nici nu prea ies valorile asa ca deaia se recomanda dupa z14
asa ca acum nu mai pot sa iti recomand sa ai rabdare, pt ca nu ai avut, ci sa nu te stresezi ca sa se prinda bebe
si fetelor un sfat de la o biata fosta iA-ista, aveti un pic de rabdare dupa IA, pt ca daca e sa fie, tot voi aflati primele si e si in z14 -z15 sau oricare alta, imp e sa fie, iar daca ne stresam nu ajutam cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

buna fetele.
Eu am facut inseminarea pe 27 ian .Azi sunt 11 zile de atunci.Am facut pregnyl doua doze inainte de inseminare 5000 si dupa 36 de ore alte 5000.Din ziua a 4 de la insemin ma tot inteapa overele ba stangul ba dreptul si din cand in cand intepaturi in zona uterului cred.De azi imi simt si sanii tensioanati .Si acum de ex ma 'inteapa 'ovarele ,cam ciudat ,zic eu.Ma gandeam sa fac maine un test dar am vazut ce ati scris ca pregnylul in doza dubla se elimina in 14 zile.Voi ce ziceti sa mai stau?
maine ar fi z 12

pamy

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca sunt la a 2 a insemin iar la prima nu aveam
'simptomele' astea.
A si acum la monit aveam 3 foliculi 2 pe dreapta si unul pe stanga,
dar pe mine partea stg ma intreseaza .

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna, pamy_ggg
eu spun ca ar trebui sa mai astepti cu testul....
daca tot ai simptome, poate este de bine...DD ajuta
scrisese cineva)scuze= nu se merita sa te grabesti,,,,,important este sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

gabitoni ms de sfat.Cred ca o sa mai stau.
Imi cer scz am scris gresit.Am facut 5000u inainte de inseminare si 5000 dupa.
Oare o fii bine daca ma inteapa asa ?
Mie frica sa nu fie SEU.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

pamy , pe mess nu mai intri ?? te-am cautat .
eu sunt ziua 14 azi , in mod normal ar trebui sa vina cm . pana la ora asta....n-au venit . probabil sa intarzie 1-2 zile de la utrogestan ?? de regula mie imi vine ceas , la 26 zile . sa ai rabdare , sa nu faci ca mine sa te grabesti sa faci teste , mai devreme de ziua 14 , ca sigur vor iesi negative , si te dezamagesti , asa cum am facut eu....
maine dimineata am sa mai fac si eu unul . sanii ii am in continuare tensionati , alte simptome nu prea am , sa zicem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,

Anaconda, chiar ma gandeam la tine zilele astea si intamplator am vazut ca ai scris la acest subiect. Vroiam numai sa iti spun ca sunt alaturi de tine si de toate fetele care asteapta cu sufletul la gura rezultatul inseminarilor.
Bafta multa si sa ne dai vestea cea mare zilele urmatoare !
Pamy, aceleasi urari si pentru tine !
Fetelor, scuze daca am dat buzna la acest subiect, eu il mai citesc, insa nu am scris niciodata aici. In martie probabil voi face si eu o inseminare cu dr.T , asta pentru ca am facut laparoscopie in decembrie si am descoperit ca totul e in regula la mine, in afara unor puncte de endometrioza pe fundul de sac Douglas.
Deja mi-am schimbat alimentatia, iau un pumn de suplimente zilnic pentru intarirea sistemului imunitar si incerc sa imi pastrez speranta si credinta ca voi reusi, acum sau mai tarziu.

Va pup si va urez bafta multa la inseminari !

magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , vreau sa va spun ca....sunt trista si dezamagita . Va spuneam zilele trecute , ca in ziua 11 de la inseminare am facut bhcg si a iesit valoare 2 !(de ce 2 , si nu ..zero , daca e sa fie negativ!? ) Ieri , in a 13 zi de la inseminare , am facut test de urina ...care si ala a fost nega ! astazi , in ziua 14 , cand trebuie sa-mi vina si cm de fapt (e ceas la mine) , am mai facut un test de dimineata . Si iar nega !! nu stiu ce sa mai zic...
Nu stiu daca mai pot spera luna asta intr-o minune ! daca era sa fie....macar testul de astazi ar fi trebuit sa fie pozitiv , nu ? sau cel putin sa vad cu lupa cea de-a doua liniuta...macar pala , dar sa fie acolo !! asa , as mai fi avut o speranta...
Credeti ca inca mai trebuie sa astept 1-2 zile ?? eu cred ca am ratat prima inseminare...
Dar va urma a doua ...si sper sa fie si ultima ! ca nu ma las...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna anaconda!eu zic sa mai stepti 2-3 zile si daca nu vine menstruatia mai fa-ti unul!un sfat:incearca sa nu te mai stresezi cu testele ca iti mananca nervii(stiu cum e!!!!!!!!!)
te pup si o sa fie bine

Mergi la inceput