Gravidute si mamici de BELGIA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Simonix, imi pare rau ca nu am apucat sa iti urez sarcina usoara, tocmai am citit la odisee ca bebe a venit mai devreme.

Felicitari, sa aveti un bebe voinic si sanatos.

Ce sa iti spun, sa fii tare, sa ai grija de tine si de Robert, cred ca trebuie sa fie tare greu singura, fara nimeni din familie care sa poata da un sfat.
Va urez multa sanatate la amandoi si sotului multa putere.

Te pup. Poate ne mai scrii.

18+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

Simonix, nu intri si aici sa ne povestesti cum a fost la nastere? Eu chiar am nevoie de sfaturile tale tinand cont de faptul ca voi naste la acelasi spital. Ai fost multumita de servicii, de cum s-au comportat cu tine, cum l-au ingrijit pe bebe?
Am citit ca Edith Cavel e foarte scump si m-am cam speriat putin de ce preturi am vazut pe unele forumuri. Eu am luat camera single, am vazut ca si tu ai avut.

Am citit ultimul tau e-mail la odiseea de mai-iunie si am inteles ca ai probleme cu alaptatul. Imi pare rau, sper ca nu ti-e foarte greu.

M-am uitat pe pozele cu Robert si este adorabil.

Te pup si sper sa mai treci pe aici.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna fetelor

Scuze ca nu am avut timp sa citesc din urma, trebuie sa fug acum, dar voiam sa ii spun lui Danucu ca o sa revin mai incolo cu povesti despre nastere in Belgia. Cavel e un spital scump, dar daca ai asigurari e bine (eu am mutuelle + asigurare hospitalisation - deci voi plati putin - inca nu a venit factura, deci nu stiu exact). In orice caz, conditiile sunt excelente - recomand cu caldura. Nasterea a fost o experienta de neuitat, fara dureri si doar cu partile bune. Statul in spital a fost de asemenea excelent, nu iti fa griji. Hai ca intru mai incolo, cand ma lasa bebe :)

Pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

http://b1.lilypie.com/DiKip2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai fetelor, de ce nu intrati la praline belgiene?

sunt mai multe fete acolo, unele insarcinate, restul cu copilasi de diverse varste.

uite, si eu sunt in 14 saptamani cu bb2.

va astept acolo!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Buna fetelor

Scuze ca nu am avut timp sa citesc din urma, trebuie sa fug acum, dar voiam sa ii spun lui Danucu ca o sa revin mai incolo cu povesti despre nastere in Belgia. Cavel e un spital scump, dar daca ai asigurari e bine (eu am mutuelle + asigurare hospitalisation - deci voi plati putin - inca nu a venit factura, deci nu stiu exact). In orice caz, conditiile sunt excelente - recomand cu caldura. Nasterea a fost o experienta de neuitat, fara dureri si doar cu partile bune. Statul in spital a fost de asemenea excelent, nu iti fa griji. Hai ca intru mai incolo, cand ma lasa bebe :)

Pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

http://b1.lilypie.com/DiKip2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Simo, multumesc mult de raspuns

Ma bucur ca ai avut o nastere fara probleme, ce bine ar fi sa fie si la mine la fel. Ai facut peridurala?

Voi incepe si eu curand cursurile prenatale, ginecologul mi-a dat nr. unui kinezist de la Cavel pe care tb. sa-l contactez. La Cavel am fost in vizita insa aveam vreo 12 saptamani dar am uitat tot asa ca va trebui sa mai merg odata ca sfaturile lor erau utile pentru ultima suta de metri.

Si eu am si Multuelle si asigurare Hospitalia dar mi-au zis ca nu imi pot plati camera single. Ei ramburseaza pana la 75% iar la Cavel se poate incasa pana la 400%. Norocul meu e ca mai am o asigurare Hospitalia la serviciu care ramburseaza pana la 400% deci o voi folosi pe aceasta. Singurul dezavantaj e ca voi plati intai din buzunarul meu si abia dupa cateva luni voi fi rambursata. Deocamdata mi s-a cerut un acont de 1200 € cand voi veni la spital, am cerut si un pret final estimativ in cazul unei nasteri normale si nu au putut sa-mi dea. Pe forumuri vazusem ca se poate ajunge la facturi de 4000 € in cazul unei nasteri normale si ma speriasem putin.

In rest toate bune, sarcina evolueaza normal si fara probleme ceea ce ma bucura. Singura problema e ca am inceput sa retin apa si mi se pare cam devreme.

Multumesc inca o data ca mi-ai raspuns asa rapid si astept sa mai scrii cand vei avea tu timp si cand va fi dispus bebe Robert sa te lase.

Te pup

23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alra

mai fetelor, de ce nu intrati la praline belgiene?

sunt mai multe fete acolo, unele insarcinate, restul cu copilasi de diverse varste.

uite, si eu sunt in 14 saptamani cu bb2.

va astept acolo!

OK, am sa intru si acolo. Cautasem subiectul dar nu-l gasisem.

23+

Mergi la inceput

eu am stat 10 zile in spital si laura 11 si am avut de platit 1100 din buzunar care ulterior au fost decontati de asigurari pana la o franciza de 150. am stat in camera singura.

si eu cu laura ziceam ca retin apa - era grasime

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alra

eu am stat 10 zile in spital si laura 11 si am avut de platit 1100 din buzunar care ulterior au fost decontati de asigurari pana la o franciza de 150. am stat in camera singura.

si eu cu laura ziceam ca retin apa - era grasime

Ce scumpa ai fost! Mie mi se umfla mainile si picioarele de vreo saptamana (ceea ce mi se mai intampla si inainte de sarcina) de aceea am zis ca retin apa. Deocamdata am luat 4 kg, nu-mi fac probleme, insa le-am luat pe toate dupa saptamana 19, asta ma ingrijoreaza mai mult. Doctorita nu m-a certat azi, a zis ca e ok.

Felicitari pentru Laura si pentru noua sarcina care sper sa fie fara probleme.

La ce spital vei naste?

23+

Mergi la inceput

4 kile la 23 de sapt?? cu reusiti mai, eu am luat 15.5 la laura la 37 de sapt si acuma am deja 2 luate caci mananc de greata - sunt in 14 sapt.

eu nu locuiesc in brux, locuiesc in flandra intre brugge si gent. am nascut la un spital dintr-un oras mic si am fost super multumita.

Mergi la inceput