Gravidute si mamici de BELGIA
Raspunsuri - Pagina 4
Antoanela23 spune:
Buna fetelor,
In primul rand felicitari pentru sarcina.
Am gasiti intamplator subiectul vostru, e f buna initiativa.
Eu am doi pitici nascuti in Belgia, la spitalul Ixelles-Eterbeek.
Din lipsa acuta de timp nu citesc prea mult pe aici, dar daca aveti nevoie de informatii ma gasiti fie la Scutece, Strumfi de iulie-august 2007, fie pe PM.
De asemenea mai e un grup de "Praline belgiene" dar nu mai stiu exact la ce capitol.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi, numai bine,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
bitza2008 spune:
Salutare fetele!
Ce mai faceti?
vdrag, ce mai faci? Nu mai dai nici un semn?
Astazi am facut smotru toata ziua; mai am putin, dar am facut o pauza mica sa nu ma obosesc prea tare!Am primit rezultatul la combinatietest; 1/2451 sanse sa fac un bb cu sdr Down, ceea ce e f bine. Pupici!
13+
vdrag spune:
Pupici la toate gravidutele!! Va voi tine la curent cu rezultatul de la eco morfofetala si sincera sa fiu sunt tare nerabdatoare sa imi vad din nou ingerasul!! Am ceva emotii dar sunt sigura ca totul va fi ok!! Sistemul asta al lor si doctorii ma mai supara cu faptul ca nu au fost dispusi pana acum sa imi dea mai multe informatii despre bebe!! Abia astept ecografia asta pentru a afla mai multe despre ingerasul meu!! Prea multe ecografii pana voi naste nu voi face, din cate am inteles vor fi inca trei iar cu fotografiile si doplerul la ecograf, doctorii de aici nu prea sunt de acord din cate am inteles. Ei nu inregistreaza ecografiile 3D sau 4D dar eu si sotul meu vom gasi o solutie pentru a avea inregistrat ingerasul nostru la una din viitoarele ecografii performante!! Voi reveni cu vesti!!
11+
danucu spune:
Va salut fetelor si bun venit antoanela23! Nu am mai scris demult. ![]()
Voiam sa va urez o primavara frumoasa, sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Eu voi merge peste 2 ore la doctor, abia astept, sunt din nou putin emotionata dar optimista. Petele maronii mi-au disparut din saptamana a 9-a si ma simt perfect in sarcina asta, doresc acelasi lucru la toata lumea.
Saptamana trecuta ne-am inscris le cresa de la serviciu pentru ianuarie 2009 si suntem pe lista de rezerva, adica nu sunt locuri libere inca, sa speram ca se rezolva pana atunci, madame la care ne-am inscris parea destul de optimista in privinta asta. Voi v-ati gandit deja la o cresa? E foarte dificil de gasit un loc liber.
Antoanela23, ce parere ai de Ixelles? Doctorita mea lucreaza la Ixelles si Cavel, deci pot sa aleg dar eu vreau clar Cavel
Cele 3 ecografii importante le voi face la Ixelles ca acolo are ea un aparat mai performant, la control merg la ea la cabinet.
Saptamana viitoare pe 20 am eco pt. masurarea pliului nucal, am sa va tin la curent sper ca totul e in ordine. Noi inca nu am anuntat inca pe nimeni ca asteptam bebe, o vom face dupa ecografie si testul de sange.
Simonix, toate bune? Mai e asa putin pana in mai. 
bitza si vdrag, v-am citit la odisee si ma bucur pentru voi ca totul e bine.
Va pup pe toate. 
11+
danucu spune:
Hey burtici si mamici de Belgia! Unde va ascundeti? 
A fost super ok la control luni, l-am vazut pe bebe dand din manute si picioruse, era super simpatic.
Azi am fost sa mi se ia sange pentru analize, sper ca totul e ok. Astept ecografia de saptamana viitoare, apoi vom anunta probabil parintii de Paste.
Simonix, merg maine seara in vizita la Cavel.
Va pup pe toate, sper sa mai scrieti pe aici.
11+
boemba spune:
salutari la toate mamicile si viitoarelor mamici din Belgia.Eu am nascut in mai 2007 un baietel sanatos si frumos, de 3,395 kg , in Tongeren.Am avut o doctorita grozava, iar in spital a fost peste asteptarile mele, atata amabilitate.... o diferenta enorma fata de maternitatile din Romania( sau mai bine zis unele maternitati).Sper sa mai intalnesc si alte mamici care locuiesc in apropiere.pupici
vdrag spune:
Buna boemba! Eu sunt o graviduta care va naste in septembrie in Genk!! Desi locuiesc in Hoeselt si Tongeren ar fi mai aproape, am ales sa nasc in Genk deoarece am vazut si inteles ca doctorii si spitalul sunt mai buni!! Felicitari pentru baietelul sanatos si frumos si ma bucur ca ai avut o doctorita grozava si conditiile din spital au fost foarte bune! Pupici si sper ca vom mai avea ocazia sa mai vorbim!
14+
danucu spune:
Boemba , bine ai venit.
Fetelor, ce parere aveti de vremea din Belgia? Eu am incercat sa-mi imaginez in weekend ca e Craciunul dar nu a mers si nici Pastele nu prea l-am simtit din cauza vremii. Sper sa fie mai cald de Pastele ortodox. Vreau soare.
Va pup.
13+
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Danucu, referitor la intrebarea ta, am o parere f buna despre spitalul Ixelles. Eu am nascut acolo pt ca doctorul meu acolo "naste" si opereaza si eu l-am urmat, m-as fis dus si pe luna daca acolo ar fi lucrat; urmarirea sarcinii, ecografiile si consutatiile le face la o policilinica. Nu-ti pot face o comparatie clara intre Ixelles si Cavel, toate prietenele mele au nascut la Cavel, am fost in vizita si am vazut camerele si acolo sunt foarte asemanatoare. Una peste alta, nu am plangeri.
Va urez sarcini usoare si bebei sanatosi, weekend placut,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Simonix spune:
Salutare fetele :)
Revin si eu dupa o absenta mai lungutza, din motive de lene, oboseala, etc Se apropie termenul si eu sunt din ce in ce mai plina de energie hihi Am facut deja cumparaturi, bebe are cam tot ce ii itrebuie, acum trebuie sa i le spal si sa i le calc si ... asteptam :D)
Raportez ca am fost la doctor si avem 2100 grame :) suntem micutzi, dar voiosi :) Toate sunt bune, ne vedem peste 2 saptamani. Bebele e foarte activ, credeam ca se mai domoleste dar ... nimic :) Burtica creste si de-abia astept sa il nasc.
Am fost la sedinta despre alaptare de la Cavel - Danucu te sfatuiesc sa mergi la toate prezentarile lor. Super interesant si personalul este f dragutz. Si in plus o sa afli multe chestii despre obiceiurile de acolo.
Eu am avut de ales intre Cavel si Ixelles - de fapt nu stiam nici de unul, nici de celalat - pana la urma a ramas Cavel, am gasit un doctor pe internet si gata :D nu ma mai stresez.
Cat despre vremea in Belgia, ma exaspereaza
In fine, acum ma concentrez pe bebe dar uneori asa ma deprima. Sper sa vina ... soarele pana la urma ![]()
Bun venit fetelor noi :) Si felicitari pentru rezultate si ecografii !
Va pup si mai vorbim !!! va tin la curent !!! 
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau