GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 6
dr_anca spune:
Ce bine Anna ca te-ai gandit sa deschizi un topic special pentru bacauance. Daca spuneai la scutece intram mai devreme si pe aici.
Sarcina usoara gravidutelor!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
alina2700 spune:
Anna cel mai bine pentru tine acum e sa iei cat mai multa vitamina C asa cred ca poti sa scapi repede de simptomele racelii.Ce dieta ai inceput? la mine a functionat f bine regimul disociat!dupa ce am sa termin de alaptat am sa il tin din nou! deja am 70Kg dar sper ca totul sa fie bine nu ma intereseaza atat de mult kg acum!
Pupici!
Alina
AnnaBaby spune:
Alina dieta mea se bazeaza pe evitarea tuturor alimentelor despre care se stie ca ingrasa, adica nu mananc zahar, produse de panificatie, prajeli, sucuri, orice e de rontait si are multe calorii si e-uri, incerc sa pap multe fructe si legume, salate, fierturi, gratare, lactate degresate, cam asta...si bineinteles am sa incerc sa nu mai mananc dupa 8 seara...
Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
AnnaBaby spune:
Am mai tinut eu regimul asta si inainte de a ramane anul trecut, din ianuarie pana in august si am slabit atunci 10 kg din primele 2-3 luni, apoi m-am mentinut, Sper sa am rezultate si acum.
Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
alina2700 spune:
Super!
e bine ca te poti abtine...eu stau cam prost la capitolul dulciuri..acum ca sunt insarcinata incerc sa le evit pe cat se poate ...
ce sa-ti spun : sa dea Dumnezeu sa ajungi la greutatea pe care ti-ai propus-o!
Alina
ciudin spune:
buna tuturor!sunt din piatra neamt,si merg la dna iordache!imi puteti da niste sfaturi?am citit msg voastre si nu prea sunt multumita de ce am citit!sunt abia in 12 saptamani deci as putea sa remediez multe!multumesc mult de tot!!!
AnnaBaby spune:
Buna Ciudin, bine ai venit pe DC!!! In primul rand sa scrii repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara posturile in timp real. In al doilea rand nu prea stiu ce sa-ti spun despre dr Iordache, n-am fost niciodata la ea; ai zis ca ai citit ce am vb noi aici, deci stii deja ca eu am fost la dr Zoican, pe care am zis ca de acum o s-o recomand cu caldura oricui. Si nu e doar parerea mea, mai cunosc gravidute sau mamici care o prefera pe ea.
Anna de Ioana Maria
jos kg!!!
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Nu ati mai scris nimik de mult timp,ce e cu voi!
Anna ce mai face printesa ta? dar tu? cat ai dat jos?
pupici la toate mamicile sau viitoarele mamici!
Alina de Alex si 20+
AnnaBaby spune:
Alina facem bine acum, am trecut de prima raceala a ariciului. N-a fost foarte nasol, adica doar a stranutat, tusit si curs mucisori, febra nu a avut, nu a fost chiar greu...dar oricum am avut emotii...Si eu am fost racita, acum inca mai tusesc, dar am trecut de durerea in gat, stranuturi in continuu, nas infundat etc...
Cu kg nu stiu cum stau ca nu m-am cantarit inca, am zis ca abia kluni ma urc pe cantar ca sa vad cum stau dupa o saptamana, si eu in general cam asa ma cataresc, nu zilnic, ca asa nu-mi dau seama...mai vedem noi luni cum sta treaba
Anna de Ioana Maria
jos kg!!!