o cunoaste cineva pe dr.STEFANESCU din Constanta?

o cunoaste cineva pe dr.STEFANESCU din Constanta? | Autor: sembi

Link direct la acest mesaj

buna, sunt insarcinata in 10 saptamani si as dori sa stiu daca o cunoaste cineva pe doamna doctor Stefanescu din constanta,ce stie despre dinsa " de bine? de rau?"
eu am in spate o istorie destul de neplacuta : o sarcina extrauterina si o oprire in evolutie la 10 sapatamani.
nu am copii si de aceea ne dorim ff mult acest copil
daca imi puteti spune cum e cu "simtomele de sarcina? "
eu citeodata am greturi si dureri in sini dar alteori nu am nimic
ma tot intreb cum e normal ca sa fie bine
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Incearca sa intri la subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115314
cu Mamici si gravidutze de Constanta, poate stie cineva ceva de dr. de care intrebi... Si eu sunt din C-ta dar din pacate nu stiu sa-ti raspund...

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Dr. Coralia Stefanescu de la Iriadi? E medicul meu ginecolog, sunt si eu insarcinata in 8 saptamani. Eu am auzit de bine despre ea, stiu ca e foarte citita, pusa la curent cu toate noutatile, iti da raspunsuri pertinente la toate intrebarile si nu e prapastioasa!! Asta e cel mai important! Ca eu sunt mai paranoica asa...de felul meu... si am intalnit si medici care in loc sa te incurajeze, mai rau te streseaza. Nu am nevoie de un astfel de doctor, sincer!! Eu merg in continuare la ea si ti-o recomand, bafta!!

Mergi la inceput