Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lora, Dana nu scoateti biciulo ca va raspund imediat."Mica rea si rasfatata" imi spunea sotul acum 12ani cand ne-am cunoscut si nu pot spune ca nu avea dreptate
Din pacate pentru el, nu mai e de actualitate decat "rea"

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Io acu' 12 ani nici nu-l cunosteam pe-al meu sot...
Dana, f. frumoase pozele - mai ales cea cu Paul, f. expresiva!
Carmen, si strambatura lui Stefi e bestiala!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana da,sunt deja in vacanta Poate mergeti pe la Praid,eu tare as vrea sa ajung cu copii acolo,dar nush daca pot sa-l conving pe al meu.

Lora nici nu m-am uitat,au pus pozele?Ma duc acum sa ma uit.De Iustina ce sa zic,trebuie sa vina sa-i dea si Anei niste lectii

CarmenE,gata am inteles,las ca toate suntem 'rele' in viziunea lor

A mea,mai nou,cand face kk la olita,cere o revista sa se uite,ca altfel nu poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Cristina, vacanta placuta! Sigur va fi frumos si e bine ca mergeti in doi; chiar daca Stefan statea in scaunul de masina, ar fi fost obositor pt. el un drum asa lung si nici voi nu v-ati fi bucurat in liniste de vacanta.

Si noi trebuie sa mergem in martie la Paris, fara Lara (cadoul meu de ziua mea), insa eu nu vreau sa mai merg - ma gandesc ca va fi f obositor pt mine cu burtoiul din dotare, plus ca ma gandesc cum s-o las pe Lara 5 zile singura - in fine ... nu stiu, ce sa fac?! biletele sunt cumparate din pacate.

Dana, super faza cu revista pe olita - ce mai! om mare de acum cu preocupari serioase

o noapte linistita tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyinred spune:

Pentru ca am vazut ca va ganditi la vacanta...mi-am adus si eu aminte de minunatele vacante de vara petrecute impreuna cu copii.
Poate nu e o noutate pentru voi sistemul all inclusiv. In ultimii doi ani am fost in Bulgaria si a fost minunat: ai la dispozitie de la 8 la 21 mancare si bautura...si asa.. stiind cei mici ce mofturosi sunt...au de unde alege: fructe,legume, preparate la gratar (le-am pus primele pe astea sanatoase) si apoi toate celelalte preferatele lor: gazoasele (suc), cartofi prajiti, finger fish...si multa inghetata. Ptr noi parintii a fost un concediu linistit, relaxant .... Program distractie every evening...jocuri la piscina / mare in fiecare dimineata si dupa amiaza pe grupe de varsta....de toate pentru toti. Preferatul meu a fost programul de aquagym din fiecare dupa amiaza.
De aceea iubesc sistemul AI si il recomand tutror familiilor cu copii mici. Te relaxezi si tu......
Daca vreti va mai povestesc si alta data...si va spun unde sa mergeti...
o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
mai mai!!!!dar deja concediii,voi vb deja serios!!mai ,pai noi am cam avea unde sa fugim,ana ca ne intrb,gabi vrea sa ne duca in franta,mai exact in niste zone de catarat si fetele pe la plimbari si eu mai vreau in olanda,ca mia pus capac aceasta tara,daaaaaarr toate astea sunt in discutiii pt ca daca incep afacerea mea o sa fie cam greu si daca ajungem pana la mare ar fi super,dar dupa niste discutii mai profunde cred ca o sa ajungem mai des prin brasov la niste prieteni care tocmai sau mutat in casa noua sio normal sotiorul meu ne va duce la sporturile lui extreme,cam asta e in mare viitorul nostru concediu.
cristina ,multa distractie sa aveti in acest concediu mic si ma bucur pt voi si asteptam
iar acu cand va scriu sa stiti ca sorb o cana cu vin fiert si ma gandesc la voi.
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara! Am laptop si il folosesc!
Dana zi la ce pagina sa ma uit sa vad pozele, ca au aparut asa de multe, ca imi trebuie o gramada sa le parcurg pe toate. Sa anuntati cand incepe votarea, sa va votez!

Ana, Iliuta saptamana urmatoare e la cabinet, nu? Nu plecati in concediu chiar acum, presupun. S-ar putea (daca reuseste mama sa-l convinga) sa vina tata cateva zile la mine ca sa vada ce proceduri, ce chestii ar putea face pt spatele lui care inca il doare (dupa operatie nu a facut nici un fel de recuperare, in afara de munca pe langa casa).Daca vine, va caut. Cum mai e Casandra cu raceala? Cica colcaie niste virusi de gripa tare nasoli .

Ianusca, traiestiiii!!! Poate ne vedem in we. Ai mei au schimbat placa cu 'vizita la Lara' cu 'vizita la Ian'

Sa aveti un somn dulce, ma duc sa mai bantui si pe la alte subiecte

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare, fetelor!
Scuzati ca dau buzna asa la voi, pe nepusa masa.
Dar am nevoie de o informatie urgenta, cu titlu informativ... Daca ma puteti ajuta, va rog...
Cam cat ajunge o chirie in Piatra Neamt? Pentru o garsoniera, un apartament cu 1 camera sau cu 2 camere? Atat in zona de centru, cat si mai pe alaturi :)
Multumesc!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata fetelor!Se pare ca iar am insomniiAm vazut 2 filme si ma pregatesc de al treilea si somnul nu mai vine.
Ralnied promit ca maine ma informez cu privire la chiriile din oras.

Suntem bine.Edi si-a revenit cu febra, insa mai tuseste.Dr.a spus ca e normal si ca la gripa asta cu febra mare, ori iei antibiotic ori nu, tot aia e.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Suntem in februarie...mama, acusi o sa scriem ca a venit prima pensie......odata cu reomatismul..
Haideti la o cafea!
Ralnied, iti spun io, ca noi abia ce-am inchiriat o garsoniera pentru cineva - incepand de la 120-130 de euro chiria pentru o garsoniera nemobilata, nepusa la punct - spre 200-300 euro un apartament mobilat cu 1 sau 2 camere. O garsoniera mobilata e intre 150-200 euro.
Ladyinred, bine ai venit la noi! Ce varsta au copilutii tai? Si eu sunt pro All inclusive, dar in Bulgaria n-am fost inca.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput