Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 10
allexa06 spune:
Buna dimineata!Vad ca e deja gata cafeaua
...fetelor...Razvan a facut rubeola!!!!De asta facea el febra
Bun veni LADYINRED!
allexa
lunna27 spune:
buna dimineata
Lora ti-ai cumparat carja
CarmenE iar n-ai somn??Sanatate micutului Edi,e tot la mama ta?
Laura nu stiu pe ce pagini sunt,ca tot bagand poze se tot schimba pag,vezi ca mai au poze si Lora si Carmenstefi In poza lui Carmen sa stiti ca n-am recunoscut-o pe Stefi
Ladyinred bun venit printre noi si la cat mai multe postari,chiar cat au copilasii tai?Spune-ne mai multe despre voi!
quote:
Originally posted by ladyinred
aaaaa buna si mersi de urari Eftimie C.
Ma bucur ca v-am gasit. unde are cabinet doctorita Margine?
Carmen m-ai dat gata aseara cu vinul fiert
Adriana la faza aia,seamana cu sotul meu,el nu poate fara sa citeasca ceva,si la masa la fel
Gata,ma duc sa-mi sorb cafeaua ca e gata
LoraG76 spune:
Allexa, saracutul...multa sanatate! E mai bine ca a facut acum, cat e micut, insa. Eu, de ex., n-am avut decat scarlatina in clasa a V-a...deci exista posibilitatea sa fac toate bolile astea odata cu fiica-mea, cand o fi...
Dana, ai aparut!!!
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Alexa, cum se manifesta rubeola? A scapat de-o boala a copilariei - sa ii treaca repede!
Dana, mai cunosc eu un sot care la fel citeste
Noi plecam la mama - ne auzim mai tarziu
Adriana
lunna27 spune:
Alexa sanatate lui Razvan,eu am facut rubeola,prin clasa a 9-a stiu ca am stat atunci in spitalOr mai fi si alte cazuri la cresa la voi??
Lora si eu la fel ca tine,ai mei n-au facut niciunul,nimic,cel mai tare mi-e frica de varsatul de vant
LoraG76 spune:
Mama, ce somn mi-e....
Si eu am un stress cu varsatul de vant...cum avea maica-mea cu apendicita si hepatita...toata copilaria mea a fost urmarita de asta...mereu "ma verifica" daca nu cumva am simptome..... era oricand pregatita "sa ma bage-n service"...
Laura, tare faza cu "nu miau" a Biancai!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Ladyinred Dr Margine are cabinetul in Darmanesti,la semiluna,langa Orion.
Lora
Adriana una din simptome e febra,tin minte ca eu aveam buza de jos toata spuzita din cauza ei....of,ce-am mai tras si atunci si stiu ca ies si niste pete si posibil sa se inflameazae si ganglionii,de la gat,de la cap...
ana1980 spune:
Neata....venim si noi
Laura da, cum sa nu? Imi dai de stire si poate sa vina linistit.Imi pare rau sa aud ca-l deranjeaza.....sa sper ca totusi va trece. Casandra e mai bine. Mai tuseste si mai face un pic de febra, dar slabut.
carmen frumos sa te plimbi toata lumea...e fain tare si la Brasov. Si noi avem prieteni acolo si imi place si mie.
ladyinred mai poti povesti de all inclusive. Mi-au mai povestit de Bulgaria niste prieteni care au stat acolo cateva zile. Sunt si pe perioada verii? Mai pleci de acolo?
allexa insanatosire grabnica....Eu am facut varsat de vant...si a fost cel mai nasol ca nu puteam iesi din casa.
Cititul asta cred ca e valabil pt maoritatea barbatilor......
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
allexa06 spune:
LORA- e ...cam naspa cand un adult face una dintre bolile copilariei,cu cat esti mai mic cu atat e mai bine.
ADRIANA-Razvan a facut febra 39,5 si rosu in gat( cica asa debuteaza boala),dar am auzit cazuri la alti copii,nu s-a respectat...si si i-au aparut niste pete rosii doar pe burtica si foarte putin pe spate(dar pot sa apara pe tot corpul sau pe fata).
Dar lui Razvan deja a inceput sa-i dispara,azi e a doua zi...a scapat repede pt ca el era vaccinat( a facut R0R-ul in sept).
LUNNA-nu stiu daca mai sunt cazuri la el la cresa,pt ca el a lipsit aproape 2 sapt si cand l-am dus ,a facut imediat rubeola si iar acum sta acasa,dar probabil de acolo a luatsi el facand tratament cu antibiotic boala s-a ascuns si a aparut dupa ce am terminat cu antibioticul...De varsat de vant imi este si mie frica,dar trebuie sa faca si asta,nu ?
allexa
lunna27 spune:
Alexa nu e obligatoriu sa faca,eu de ex n-am facut varsat de vant,ma sperie faptul,ca fiind bolnav ,trebuie sa stai atata in casa Cel mare al meu,n-a facut nici o boala a copilariei,si in decursul anilor tot au fost cazuri la gradi,dar el a scapat.Vezi ca perioada de incubatie e de vreo 2-3 sapta,ami,cam asa e la bolile astea.
Eu as fi iesit cu Ana pana la Paul la scoala,sa-i iau carnetul de note(le-au incheiat mediile)dar mi se pare atat de rece afara,ca mai bine mai stau pana pe la amiaza si dupa aia iesim.