Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

E rece??? Si pare atat de frumos cand te uiti pe geam... brrrr...
Auziti ce-a facut fiica-mea aseara...a vrut musai pe kiss tv televizorul din dormitor, dupa care zbang...a trantit usa si s-a inchis acolo...am lasat-o noi vreo jumatate de ora de capul ei, dar se auzeau numai bufnituri pe-acolo...am zis bai frate, se ingroasa gluma, hai sa vedem ce face - cand colo, ce facea? Stransese covorul de jos (e destul de usor) si-l pusese pe pat si dansa de zor, incercand sa se arunce pe jos cu niste scheme, ca asa vazuse ea la televizor...a-nceput sa tipe la noi imediat: inchide usa, ca eu dansez... Oricum, dupa bufniturile care se auzeau ne asteptam la mai rau...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hello!

Azi nu am sef in birou

ladyinred vreau si eu detalii despre All inclusive. Unde ai fost? Cam cat te-a costat?

Alexxa sanatate multa lui Razvanel! E nasol cu bolile astea, dar e bine sa le faca acum, nu cand sunt mari. Lasa ca trece! Bine ca ati aflat ce e.

Carmen E , mai, dar tu nu ai somn deloc? Ce-ai patit?

Carmen am vazut poza cu Stefi din concurs. Super alegere ai facut! Vazusem poza si inainte in albumul tau si mi-a placut mult.

Dana hai da un link unde sa ma uit, ca nu am gasit poza .

Lora stii ca ieri ti-am zis ca Rares a vrut neaparat geaca pe care mi-ai dat-o pt Bianca, azi a iesit din casa imbracat cu caciula albastra, geaca aia movie, pantaloni rosii ai Biancai , ghete maro ... parca era papagalul RA. Am dus negocieri intense sa-si ia ciorapi, ca lui i se pusese pata pe pantalonii rosii (care normal ca ii sunt si scurti) si nu vroia nici ciorapi nici nimic. L-am convins sa isi ia ciorapi oferindu-i o pereche (cum altfel?!) rosiii! .
In final eu am fost fericita ca s-a imbracat sa nu-i fie frig si l-am scos cu 10 minute mai repede dect ieri pe usa, el a fost fericit ca s-a imbracat cu ce a vrut. Suntem o familie fericita, iar vecinul de la parter cu care ne-am intanit pe hol s-a uitat la noi ca la circ cand ne-a intalnit pe hol (ne cunoaste si site ca am 1 baiat si o fata, dar azi erau amandoi cu rosu/roz/trandafiriu).

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, m-ai facut sa rad cu lacrimi!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-i fac o poza inainte de a-l scoate pe usa

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA - foarte tare,vai ce-am mai ras...pai deja are preferinte la haine.Ce s-a gindit el...de ce numai Bianca se imbraca cu hainute rosii,vrea si el !!!

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

alunelul,alunelul hai la joc.....acum vreo ora am vizionat niste filmulete,printre care am vazut si calitatile vocale ale Laurei Hai bey,ca ai voce....Mey,dar ce l-a palit pe Rares??Vrea sa fie fetita?Pacat ca nu l-ai pozat Pe mine ma amuza cum isi zice el numele cu 'Z'

De fapt sunt 2 poze,una cu Paul si una cu Ana,pe pag 5 si 7:

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6

Mergi la inceput

Dana, nu radea! Am voce, cum sa nu? Ca daca nu as avea, s-ar chema ca's muta! . Nu cred ca 'vrea sa fie fetitza', i s-a pus lui pata pe haine mai colorate. Am intrat in epoca negocierilor si ne targuim ca in piatza de la orice. Mie una imi place de mor. Daca am timp, stau cu el la negocieri pt orice. Il las sa isi exprime dorintele, sa alega ce vrea, ce ii place, ce are nevoie (binenteles, dintr-o arie de oferte pe care i le prezit eu). Am constata ca asa ne intelegem mult mai bine. El nu devine frustrat ca nu il las sa faca cum vrea, eu sunt fericita ca "il aduc" in final unde vreau eu.
Cu Bianca e altfel, ea ori cedeaza foarte usor si face cum ii spun eu, ori nu cedeaza deloc si face cum vrea ea. Cu ea inca nu am ajuns sa negociez prea mult. Mi se pare ca are si o comoditate (ca sa nu-i zic lene) in ea, ca de cele mai multe ori sta linistita si asteapta sa o imbrac, sa o hranesc. Are si ea momente de incapatanare, cand nu o 'indoi' cu nimic. De ex. are 3 zile de cand se imbraca cu geaca lui Rares de anul trecut, ca are o bucata rosie pe ea. A vazut-o intr-un dulap unde o pusesem deoparte si a cerut-o neaparat. Noroc ca ei inca ii vine bine, nu ii e mica.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Ralnied promit ca maine ma informez cu privire la chiriile din oras.

Multumesc mult.

quote:
Originally posted by LoraG76
Ralnied, iti spun io, ca noi abia ce-am inchiriat o garsoniera pentru cineva - incepand de la 120-130 de euro chiria pentru o garsoniera nemobilata, nepusa la punct - spre 200-300 euro un apartament mobilat cu 1 sau 2 camere. O garsoniera mobilata e intre 150-200 euro.

Aha, merci. Sunt cam ca cele din Iasi. Credeam ca e mai putin pe acolo.
Multumesc mult, fetelor! Sunteti niste dragute!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Dana, gata, am vazut pozele. Frumoase! Cea cu Paul e facuta la Pangarati la manastire, parca, nu?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello!Profit ca Edi e cu ochii la Scooby si va salut si eu
Allexa sanatate lui Razvan Cum se manifesta rubeola asta?
Dana si noi suntem fani Bundy(daca intelegeti ce vreau sa spun).Si credeti-ma ca nu e valabil doar pentru barbati.Eu am permanent o revista in baie
P.S. Poza lui Paul e facuta la Pangarati cum spune Laura?Eu n-am fost niciodata acolo, dar pare superb.
Lora e tare pustoaica ta.
Laura lipsa somnului cred ca e din cauza lipsei ocupatiei
Pacat ca nu i-ai facut o poza lui Rares.Da' cine stie, poate ajunge stilist.Ca abilitati are
Ralnied inca mai esti interesata de chirii sau ti-a ajuns raspunsul Lorei?Cam astea sunt preturile din ziare si de la tv.

Apropo de boli.In clasa a12a mi-au aparut niste bubite pe corp si dr. imi spune ca e varicela.Habar n-aveam ce e aia si m-am speriat.Dupa ce mi-a explicat ii spun ca am avut cand eram mica si raspunsul a fost ca se poate face si a doua oara, dar intr-o forma mai usoara si mai putin periculoasa.Asta chiar ca n-am mai stiut-o!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput