Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Eftimie C. spune:
Lora si noi avem alte prioritati.Ne vom dedica timpul constructiei unei case.In cazul in care nu mergem inainte cu acest plan, VACANTA SCRIE PE NOI
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
LoraG76 spune:
Fain...va faceti casa...bravo! Unde? Inseamna ca mai puteti face si-un copil, ca spatiu o sa aveti!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Cristina drum bun si vacanta placuta,cu baiatul mare ce faceti?
Carmen in ce zona va faceti casuta??
Ladyinred eu cred ca sunt mai multe pareri aici,nu stiu daca te ajuta mult,sunt si eu satula de dr din Piatra,dar deocamdata merg la Poparlan.
Laura sa stapanesti sanatoasa laptopul,nu conteaza ca e SH,important e sa mearga si sa te tina cat mai mult!
Vad ca deja vorbiti de vacante...mare....
ana1980 spune:
Salutare si de la noi...
Ladyinred intradevar va fi greu sa-ti faci o parere de la noi.....eu vreau sa merg la alt dr si nici eu nu stiu unde sa ma indrept.
Ellinia concediu placut. Suna foarte frumos.....
Deja citesc de concedii ..... super. Anul asta si noi ne vom plimba.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
Eftimie C. spune:
Hei Lora, daca ar fi asa de usor de ridicat o casa fara prea multi bani, m-as apuca de bb2 chiar acumDe afapt, putin mai tarziu ca e sotul sch.2
Dana terenul ar fi in afara orasului, cam la 20km, la socrii mei.Si ei ne-ar fi vecini de casa.Ar trebui sa facem naveta cu masina, sa ne gandim bine unde-l vom da pe Edi la scoala...E mai greu de decis
Ana sa inteleg ca tu te-ai decis deja unde mergi in concediu?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Carmen chiar esti mica ,rea si rasfatata ???
Si noi am avut de ales,ori casa la Turturesti ori apartam in oras,am mers pe ultima varianta,ca ar fi fost greu cu naveta pt copii...
ana1980 spune:
Carmen E sigur vom merge la mare.....mai pe lasfarsitul verii cred si as vrea sa mai mergem pe undeva prin tara, dar inca nu sunt decisa.
Carmen voi nu plecati nicaieri? Stefi tot la capitolul gimnastica este?
Dana ce mai fac ai tai copii? Au intrat deja in vacanta?
Lora Iustina cu ce se mai lauda? vreun concert ceva? sau poate un dans......
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Ana, Iustina canta dimineata ceva cu "te iubesc, o suta de plocente..." culmea ca azi chiar am auzit o melodie la radio cu ceva de genul asta in refren, dar n-am fost prea atenta cine-o canta...perspicaca fiica-mea, asta...
CarmenE, nu i-ai raspuns Danei la intrebare...
Dana, vezi, poate pana la urma nu o sa te urmaresc numai io cu parul...
Lora, mami de Iustina