Va rog mult sa-mi recomandati si mie niste farduri de oki bune si (daca se poate pe care sa nu-mi dau chiar tot salariul..
). Prin bune inteleg in special sa nu se "adune" pe pleoape. Pana acum eu nu am intalnit asa ceva, dar poate aveti voi ceva recomandari.
Mie imi plac fardurile cremoase, dar foarte greu am gasit tocmai pentru ca se aduna in pliurile pleoapei. Din intamplare, am cumparat la un moment dat o cutie cu niste nuante de [url=http://www.jvrubyrose.sk/images/rubyrose/234_5.jpg]fard pe maro de la Ruby Rose[/url]. Arata foarte bine.
Am incercat tot felul de farduri, acum am de la Peggy Sage, sunt bunicele dar tot pe ala pun mana mai mereu :p
cred ca fardurile sunt bunicele toate....parerea mea este ca trebuie dat pe pleoapa putina pudra de fata inainte de a aplica fardul iar un felul asa nu se mai aduna. eu asa fac si la mine nu se aduna niciodata fardurile si nu toate sunt "de firma". sper sa te ajute cu ceva sfatul meu....daca vrei sa incerci...pupici..
quote:
Initial creeata de daniella4
Va rog mult sa-mi recomandati si mie niste farduri de oki bune si (daca se poate pe care sa nu-mi dau chiar tot salariul..). Prin bune inteleg in special sa nu se "adune" pe pleoape. Pana acum eu nu am intalnit asa ceva, dar poate aveti voi ceva recomandari.
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
site-ul lui bebe
varsta lui bebe