Nu imi simt bebele

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

buna! Eu aveam 21 de saptamani cand mi-am facut morfologia fetala 3d-4d la bucuresti la Sanador si tot nu-l simteam pe bebe. Eram foarte ingrijorata pentru ca sunt la a doua sarcina si ar fi trebuit sa-l simt mai devreme. Chiar am simtit ceva pe la 15 saptamani, dar atat...Pe la 17 saptamani m-am dus alarmata la medic, ca nu se misca, si l-am vazut la monitor cum dadea din manute. Explicatia este ca placenta este inserata spre fata stanga si bebe se misca mai spre interior.
Chiar si in timpul morfologiei, la 21 de saptamani, mi=am exprimat ingrijoarea ca nu misca si dna doctor mi-a demonstrat ca bebe misca dar nu-l simteam. Deci il vedeam dar nu percepeam nici o miscare.
asa ca nu va ingrijorati, fiecare din dintre noi are o constitutie unica. Nu seamana o sarcina cu alta. Si nu e obligatoriu sa-l simtiti.
chiar si mamicile care spun ca-l simt pe bebe pe la 14 saptamani e posibil sa nu-l simta, sa nu fie el. E doar intestinul in partea stanga jos, asa m-a lamurit dna doctor.Stomagul urca impins de uter si percepem miscari false.
stati linistite voi mamicilor care ati ajuns la 19-20 de saptamani si nu-l simtiti.Daca va duceti la ecograf o data pe luna sau la medicul de familie care va asculta bataiale inimii lui bebe, nu aveti motive de ingrijorare.Bebe creste!
sanatate multa va doresc, prudenta in ceea ce faceti, liniste si rabdare!Sarcina usoara si o nastere usoare cu un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

avetii idee cam cat costa un doppler fetal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pana la 20 de saptamani nici eu nu mi-am simtit bb miscand si am fost tare panicata.

Mergi la inceput